Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Megnyugtat végülis ^^
Bár azért kivárom még mi lesz a vége.
14 év leforgása alatt láttam így is egy csomó faintos,szuper,béna,erőltetett ,meg nevörending animét.Meg persze másik ugyanennyi sorozatot még hallásból sem ismerek,de sztem már nem is fogom megismerni őket.
Szóval nyugodtan mehetek animés "nyugdíjba".
Bár azért kivárom még mi lesz a vége.
14 év leforgása alatt láttam így is egy csomó faintos,szuper,béna,erőltetett ,meg nevörending animét.Meg persze másik ugyanennyi sorozatot még hallásból sem ismerek,de sztem már nem is fogom megismerni őket.
Szóval nyugodtan mehetek animés "nyugdíjba".
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-04-04 21:26:22
Őő ha ez megnyugtat.. (megnyugtat?) nekem is volt olyan időszakom amikor pár hónapig nem néztem semmit, nem tudtam, vagy nem akartam, nem tudom..
Aztán.. elmúlt
Aztán.. elmúlt
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-04 20:57:01
beküldve: 2010-04-04 20:50:06
(#34719) Nem tudom,mi van velem,de kezdek leszokni az animézésről.A Vampire Knight Guilty nézése sem megyeget vmi túl jól,február eleje óta 7 részt sikerült megnéznem belőle.Ha belehúzok,nyár végéig éppen végignézem.
A Bleach nézését feladtam,Rebornt szintúgy,bár ott a manga olvasása még esélyes.Naruto shitpúden kérdéses.
Kinőttem vóna az animézésbű? Na ne mááá!
Helyzetjelentís off.
A Bleach nézését feladtam,Rebornt szintúgy,bár ott a manga olvasása még esélyes.Naruto shitpúden kérdéses.
Kinőttem vóna az animézésbű? Na ne mááá!
Helyzetjelentís off.
Ja, így mindjárt más. Már megijedtem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Oemgé. *__*
Nincs ennyi pénzem. Sry.
De hogyhogy eladod, apus? El is felejtettem megkérdezni...
Nincs ennyi pénzem. Sry.
De hogyhogy eladod, apus? El is felejtettem megkérdezni...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-04 15:53:48
beküldve: 2010-04-04 15:48:00
(#34715) ^^"
Nállam a hét tanúlsága: ne dolgozz(ak) sokat,me értelmetlen.El is fáradni,meg a pénz sem ér vmi sokat mostanában...
Ja és Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek.
A lányoknak sok locsolót,a fiúk meg igyanak (főleg piát),meg egyenek jó sokat,meg minden.
Nállam a hét tanúlsága: ne dolgozz(ak) sokat,me értelmetlen.El is fáradni,meg a pénz sem ér vmi sokat mostanában...
Ja és Kellemes húsvéti ünnepeket mindenkinek.
A lányoknak sok locsolót,a fiúk meg igyanak (főleg piát),meg egyenek jó sokat,meg minden.
beküldve: 2010-04-04 14:34:44
(#34713) a hét tanulsága: ne igyál sokat mert nem tudsz bejutni a kapun és fel kell hívnod anyádat 5kor h engedjen be, majd másnap kérdezi egy haverod, h bocs, nem tod mi volt tegnap, egy fél girosszal a kezemben ébredtem x helyen
-
Azért csalódtam, mert nem vagyok túl japán gyártó-párti.
Árkategóriájában az Ibanez mindenképp jó döntés lehet (már ha ez a lila izzé nincs 400-450k felett, annyiért már nézz ESPt, ugyanúgy japán gyártó, de azért elég más világ), meg ahogy eddig észrevettem, elég tartósak is (több ismerősöm használ Ájbanizüt jó ideje, eddig semmi gond nincs velük, egyikük b__zta szét . a pickupját, de ő hülye)...
Viszont mintha kicsit tolakodó lenne a hangjuk, vagy nem tudom. Ez persze függhet ezer dologtól (erősítő, meg ilyesmi), arra még sosem volt időm (meg pofám), hogy leüljek, és össze-vissza próbálgassak különböző beállításokat... Meg egyénfüggő is, persze. Az viszont jelent valamit, hogy a mötál meg -core zenészek favorizálják leginkább, ahogy észrevettem.
Ha nem tervezel túl hosszútávra vele (egy idő után továbbadod egy jobbért, vagy valami), akkor szerintem nagy gáz nem lesz... Főleg, hogyha neked tetszik, ahogy szól. Ha van lehetőség, akkor mindenképp próbáld ki, mielőtt megveszed.
Árkategóriájában az Ibanez mindenképp jó döntés lehet (már ha ez a lila izzé nincs 400-450k felett, annyiért már nézz ESPt, ugyanúgy japán gyártó, de azért elég más világ), meg ahogy eddig észrevettem, elég tartósak is (több ismerősöm használ Ájbanizüt jó ideje, eddig semmi gond nincs velük, egyikük b__zta szét . a pickupját, de ő hülye)...
Viszont mintha kicsit tolakodó lenne a hangjuk, vagy nem tudom. Ez persze függhet ezer dologtól (erősítő, meg ilyesmi), arra még sosem volt időm (meg pofám), hogy leüljek, és össze-vissza próbálgassak különböző beállításokat... Meg egyénfüggő is, persze. Az viszont jelent valamit, hogy a mötál meg -core zenészek favorizálják leginkább, ahogy észrevettem.
Ha nem tervezel túl hosszútávra vele (egy idő után továbbadod egy jobbért, vagy valami), akkor szerintem nagy gáz nem lesz... Főleg, hogyha neked tetszik, ahogy szól. Ha van lehetőség, akkor mindenképp próbáld ki, mielőtt megveszed.
Szerk: Háté 2010-04-04 14:14:29
Miho: Ájbaniz? WTF? Csalódtam.
Nah! A Te reakciód/véleményed érdekelt! Miért csalódtál? Én eddig jót olvastam erről a márkáról, meg magáról a gitárról is.
Te mit hallotál róla?
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-04 13:48:29
dehogy. nekem nagyon tetszett
El tudom képzelni ...
Mindenkinek Boldog Nyuszit :P
MIANEVED?!
ROFL.
Ninth Level of Hell
This is the deepest level of hell, where the fallen angel Satan himself resides. His wings flap eternally, producing chilling cold winds that freeze the thick ice found in Cocytus. The three faces of Satan, black, red, and yellow, can be seen with mouths gushing bloody foam and eyes forever weeping, as they chew on the three traitors, Judas, Brutus, and Cassius. This place is furthest removed from the source of all light and warmth. Sinners here are frozen deep in the ice, faces out, eyes and mouths frozen shut. Traitors against God, country, family, and benefactors lament their sins in this frigid pit of despair.
This is the deepest level of hell, where the fallen angel Satan himself resides. His wings flap eternally, producing chilling cold winds that freeze the thick ice found in Cocytus. The three faces of Satan, black, red, and yellow, can be seen with mouths gushing bloody foam and eyes forever weeping, as they chew on the three traitors, Judas, Brutus, and Cassius. This place is furthest removed from the source of all light and warmth. Sinners here are frozen deep in the ice, faces out, eyes and mouths frozen shut. Traitors against God, country, family, and benefactors lament their sins in this frigid pit of despair.
Szerk: Háté 2010-04-04 13:34:04
beküldve: 2010-04-04 13:32:45
(#34707) Azt hiszem itt az ideje egy új gitárt venni...: Ibanez ART300 Electric Guitar, Violet Caiman
Szerelmes vagyok.
Szerelmes vagyok.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-04 13:33:11