Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-05 21:54:50
(#34766) na végre, élet a topicban. de mért is sutyorogtok?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-05 21:55:01
A link javítva már egy jó ideje,am leesett,hogy vmi nem stimmel.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Ez szerintem nem Slayer, fiam. Kommentek alapján Dark Angel...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Igen.
Ezért meg főleg.
Gilje: nekem is egyenlőre a rajzolás tűnik jó választásnak,bár mangát rajzolni nem mostanában fognak hívni japán barátaink
Szerk: Souichiro 2010-04-05 21:46:11
Hát van Isten,azaz én.
"It all belongs to me
God belongs to me
It all belongs to me"
Szeressük a Slayert, lol.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
jujj, abból tömeghisztéria lenneXD maradok a rajzolásnál és s történetírásnál. de azért kösz, utoljára egy haikut írtam
Kötéltáncos-haiku
Vészesen imbolygok
önmagam
határán
de azért kösz mester
Kötéltáncos-haiku
Vészesen imbolygok
önmagam
határán
de azért kösz mester
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nembaj.
Akkor is ügyes vagy,büszke vagyok rád
Az utolsó mondatot meg se láttam,milyen hozzáállás ez má? Lehetsz te még profi énkeses is,vagy vmi hasonló
Ajánlom a Megafrász huszonnyócat,jelentkezz,hátha megnyered.
szerk: deviantarton hogy milyen szép rajzokat láttam az előbb...hát az eszem megáll,a szívverésen lelassúlt,az IQ-m vmi 100-at zuhant már megint,na meg a rajzok gazdáját le tudnám köpni.Loreál,mert megérdemled.
Akkor is ügyes vagy,büszke vagyok rád
Az utolsó mondatot meg se láttam,milyen hozzáállás ez má? Lehetsz te még profi énkeses is,vagy vmi hasonló
Ajánlom a Megafrász huszonnyócat,jelentkezz,hátha megnyered.
szerk: deviantarton hogy milyen szép rajzokat láttam az előbb...hát az eszem megáll,a szívverésen lelassúlt,az IQ-m vmi 100-at zuhant már megint,na meg a rajzok gazdáját le tudnám köpni.Loreál,mert megérdemled.
Szerk: Souichiro 2010-04-05 21:34:06
Sajnos nem az én érdemem, ez Pál Utcai Fiúk. Az én dolgaim valószínűleg ennél sokkal silányabbak
Mondtam már,hogy benned egy költő veszett el?
Még nem?
Akkor most mondom.
Még nem?
Akkor most mondom.
"Még nem volt elég,
Eltűnt a félelem
Hosszú az út,
Lehet, hogy végtelen
Egész életemben
Mindig másra vágytam
Istent kerestem,
S magamat találtam"
hmm?
csokis-banános fagyit valaki?
Eltűnt a félelem
Hosszú az út,
Lehet, hogy végtelen
Egész életemben
Mindig másra vágytam
Istent kerestem,
S magamat találtam"
hmm?
csokis-banános fagyit valaki?
Szerk: Gilje-sama 2010-04-05 21:11:06
Mért gondol mindenki a címe alapján egyből a hentájra?
Am bingó!
Közben találtam is egy oldalt,a manga is fent van.
Hát van Isten,azaz én.
kickasstorrent?
Én a címe alapján valami hentaistreamen vagy hasonlón keresném.
Mindeki Tenma? xD
Van egy szép kis új építésű társasház valamelyik kerületben "elrejtve",oszt ki kéne festenünk,ez a feladatunk nyár kezdetéig.Elvileg belefér.
Van egy szép kis új építésű társasház valamelyik kerületben "elrejtve",oszt ki kéne festenünk,ez a feladatunk nyár kezdetéig.Elvileg belefér.
Mi a francért nem tudom sehonnan szem leszedni az Ah! My master mangát?
Szerk: Souichiro 2010-04-05 20:43:31
az, Herr Doctor Tenma. SS: Pegasus Tenma. hehh.XD mi jót fogsz Ketyó Cityben csinálni?