Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
f@sznak pirománkodsz ennyit. ja, várj. ennyi idősen én is ezt tettem ^^
de vigyázz magadra fiacskám
(hajam már nekem is gyulladt fel. nem kellemes)
de vigyázz magadra fiacskám
(hajam már nekem is gyulladt fel. nem kellemes)
-
XDXDXDXDXDXDXDXDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDD
BocsXD
Hogy nézel ki jelenleg? kérünk majd képetXD egyéb területeid rendben vannak?
Akkor random helyzetjelentés: Kaptam egy doboz mozartgolyszlit, megyek fel pestre, pénteken haza, mert anyám szülinapját ünnepeljük, aztán 3 hétig nem megyek haza, még a 21. születésnapomat is pesten ünnepelem, remélem nem egyedül (ha más nem, pár üveg pia társaságában. de vidám lesz )
BocsXD
Hogy nézel ki jelenleg? kérünk majd képetXD egyéb területeid rendben vannak?
Akkor random helyzetjelentés: Kaptam egy doboz mozartgolyszlit, megyek fel pestre, pénteken haza, mert anyám szülinapját ünnepeljük, aztán 3 hétig nem megyek haza, még a 21. születésnapomat is pesten ünnepelem, remélem nem egyedül (ha más nem, pár üveg pia társaságában. de vidám lesz )
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-06 17:05:05
Ezeket a random helyzetjelentéseket egyszerűen imádom.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-04-06 17:01:49
(#34823) Ideköltözik keresztapám két macskája. Ennek örülök is. De felgyulladt a hajam. Most megyek fodrászhoz.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
buksisimi és lelkierő papa
Köszönöm Na, kirángatandó a letargiából, lehet, hogy csak holnap leszek ismét net-közelben, de addig szavazzátok meg, hogy akartok-e szavazni, hogy mit írjak legközelebb (részleteket lásd lejjebb).
Gilje: Hát, nem valószínű XD Amúgy is, szegény víz, ő aztán tényleg nem tehet semmiről.
Most suhanok, mert még bezárnak. Csóközön.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-04-06 16:59:44
ha nem lesz jó a fanficed, és mégis bekerül az elsők közé, azzal nem magadat járatod le, hanem nyilvánvaló lesz a többi sztori minősége és a zsűri ízlés világa is
alister bácsi nem öli vízbe magát
alister bácsi nem öli vízbe magát
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Akkor kicsodát?
Alister: buksisimi és lelkierő papa
Up: mert fanviccet írni jó
*bevallom, mostanság biztos szőkülök, de nem értem, mire célzol :$*
Alister: buksisimi és lelkierő papa
Up: mert fanviccet írni jó
megnyerni meg még milyen jó x)
Szerk: miyu 2010-04-06 16:56:58
Szerk: Gilje-sama 2010-04-06 16:54:08
megfogadtam, hogy nem írok fanviccet a conra, de nem bírtam ki.
Nekem csak simán kiment a fejemből Most vagy megírom egyik régebbi restanciám vagy muszáj lesz vízbe ölnöm magam
(ami, ismerve a lehetőségeket, nem lenne olyan egyszerű, mint ahogy mondjuk Hanon szeretné)
Ha mégis inkább írnék, majd megszavaztatom a fórumközösséggel, hogy melyiket szeretnékaztán úgy is azt írom meg, amelyikhez kedvem lesz, de így mégis olyan, mintha nem ennyire véletlenszerű lenne az alkotói válságom
mangafanosként Rejtő Jenőt és Vavyan Fable-t.
Szeret ~
Amúgy én sem emlékszem, hogy b@szogadtak volna az olvasás miatt, vagy úgy egyáltalán *gondolkodik* Középsuliban meg volt annyi sütnivalójuk a többieknek, hogy rájöjjenek a dolgok pozitív oldalára.
És jaj *személyes nyomor* pedig megfogadtam, hogy nem írok fanviccet a conra, de nem bírtam ki. Azért látszik rajta, hogy egy éjszaka alatt lett összehányva. Ha bejut a top-ba nem vállalom fel x)
beküldve: 2010-04-06 16:41:00
(#34816) Hanon: Az édes pici szádat meg a fürge kis kezedet másra kéne használnod, cukorborsó
De azért szeretlek, mert lelkes vagy és igyekvő
Gilje: Köszönöm. És kérek fagyit.
Merchior: "Nekem néha úgy tűnik, hogy mindenhol jobban élnek, mint minálunk."
Ott van Afrika 90%-a, meg Ázsia 75%-a, meg Latin-Amerika 60%-a, ahol kábé sírva tennék össze a két kezüket, ha csak olyan rosszul élnének, mint minálunk.
Amúgy meg: muszáj!!!
*beveszi a gyógyszert* [/grammarnazi]
Olvasás: Nekem is beszólogattak az olvasás miatt általánosban. Nem kell velük törődni - nem tudják, mit veszítenek. Arról nem is beszélve, hogy mennyire fejleszti a szókincset, helyesírást, memóriát, képzelőerőt.
De azért szeretlek, mert lelkes vagy és igyekvő
Gilje: Köszönöm. És kérek fagyit.
Merchior: "Nekem néha úgy tűnik, hogy mindenhol jobban élnek, mint minálunk."
Ott van Afrika 90%-a, meg Ázsia 75%-a, meg Latin-Amerika 60%-a, ahol kábé sírva tennék össze a két kezüket, ha csak olyan rosszul élnének, mint minálunk.
Amúgy meg: muszáj!!!
*beveszi a gyógyszert* [/grammarnazi]
Olvasás: Nekem is beszólogattak az olvasás miatt általánosban. Nem kell velük törődni - nem tudják, mit veszítenek. Arról nem is beszélve, hogy mennyire fejleszti a szókincset, helyesírást, memóriát, képzelőerőt.
beküldve: 2010-04-06 15:54:06
(#34815) Akkor én szerencsésnek mondhatom magam, hogy az osztálytársaim nem cseszegetnek..? Az ofőm igen, de neki is csak pár pólómmal volt problémája (Cannibal Corpse meg Morbid Angel borítók voltak rajtuk), meg azzal, hogy rendszeresen elalszom órán.
Mondjuk ebben nyilván benne van az is, hogy az osztályunk fele informatikusnak készül, és a legtöbbjük nem is nagyon lát a gépénél tovább... Többen laptoppal járnak iskolába, meg ilyesmi.
Amikor azért nem jönnek el pénteken délután valahova, mert megjött az új videókártya, és ki kell próbálni rajta a Crysist, akkor komolyan elgondolkodom, hogy mi a francot keresek egyáltalán itt.
Mondjuk ebben nyilván benne van az is, hogy az osztályunk fele informatikusnak készül, és a legtöbbjük nem is nagyon lát a gépénél tovább... Többen laptoppal járnak iskolába, meg ilyesmi.
Amikor azért nem jönnek el pénteken délután valahova, mert megjött az új videókártya, és ki kell próbálni rajta a Crysist, akkor komolyan elgondolkodom, hogy mi a francot keresek egyáltalán itt.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
á, engem először a testsúyom, majd később az animézésem miatt. erre jött még később Memphis. aztán rájöttem, hogy nem érdekel az osztálytársaim ostoba, korlátolt, begyöpösödött látásmódja. simán nem fogok beilleszkedni egy ilyen közösségbe, mert nem akarok. na meg nem is kellett, két emberrel én tökéletesen elvoltam
Szerk: Gilje-sama 2010-04-06 13:39:38
Ajánlom még a Démon-sorozatot és hű mangafanosként Rejtő Jenőt és Vavyan Fable-t. Engem nem néztek hülyének, mondom kiskorom óta könyvmoly vagyok, ráadásul volt, hogy még az ebédes tálcám mellett is olvastamXD na, az tényleg érdekes időszak volt. mondjuk ritkán érdekel mások véleménye
Fable jó, Darren Shan is jó, bár a démos-sorozatban kissé sok az erőszak, néha már kissé indokolatlannak éreztem.
Engem nagyon nem bírtak az osztálytársaim, állandóan ugrattak alsóban is meg felsőben is az olvasási mániám miatt.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.