Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát, ha neked ez tetszik... Én bottal se nyúlnék hozzá. ESP is gyárt elcseszett Les Paulokat amúgy, szerintem nézz utána. Eclipse néven futnak, azt hiszem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ne bántsd a szerelmem!T___T
Megyek, telesírom a párnám... Ó, Ibanez ART300 Electric Guitar, Violet Caiman! Miért nem vagy az enyém?!
Jó éjszakát!
A viszonyunk ugyan még nem éppen felhőtlen, elég nagy a távolság köztünk, és nem ismerem még eléggé. Lehet ha végre a karjaimban tarthatom majd, és megszólaltathatom azt mondom: Kellesz a francnak, csábító szépség!
De addig is szép ez a plátói szerelem.*teljes a rózsaszín köd-állapot*
De addig is szép ez a plátói szerelem.*teljes a rózsaszín köd-állapot*
Megyek, telesírom a párnám... Ó, Ibanez ART300 Electric Guitar, Violet Caiman! Miért nem vagy az enyém?!
Jó éjszakát!
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-06 22:37:12
beküldve: 2010-04-06 22:29:42
(#34868) NC. Les Paul forma meggyalázása.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
mindjárt hányok.
Az Ájbanizra~Fákjú bics. XD Arra nem hánynék. Dédelgetném... simogatnám... finoman harapdálnám... magamhoz szorítanám... ÉS KIPENGETNÉM BELŐLE A LELKET IS!!! YOSH!
>_<
Dz:
Pont azt...
Leginkább zt, hogy no comment.
meghajolva, miközben a Himnuszt énekeled. peckesen. Dunaújvárosi Főiskolán majdnem fullpontos rókázás. bátyám tartja a csúcsot
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
mindjárt hányok.
Az Ájbanizra~i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-04-06 22:14:47
(#34861) X'D Nem is nagyon tudok mit fűzni az elhangzottakhoz. Én mindössze egyszer vettem a kezembe ollót csonkítás céljából, akkor is a fufrumat céloztam meg -kevés sikerrel.
alister: sajnálom Mit lehet ilyenkor tenni? Nincs valami tanár, akivel előre meg lehetne beszélni, hogy miről írj?
Souichiro: ajánlom neked a Gokusen mangát olvasni -ha nem ismered. Olyasmi, mint a Cromartie High School, csak kevésbe szürreális. Tegnap én is ezt néztem órákig, irtó vicces. Am. anime témában nálam lassan fél éve tart a semmi kedv állapot. Legalább 10 alkotásba belekezdtem, de egyik sem köt le. Úgyhogy inkább újranézem a régi kedvenceket.
alister: sajnálom Mit lehet ilyenkor tenni? Nincs valami tanár, akivel előre meg lehetne beszélni, hogy miről írj?
Souichiro: ajánlom neked a Gokusen mangát olvasni -ha nem ismered. Olyasmi, mint a Cromartie High School, csak kevésbe szürreális. Tegnap én is ezt néztem órákig, irtó vicces. Am. anime témában nálam lassan fél éve tart a semmi kedv állapot. Legalább 10 alkotásba belekezdtem, de egyik sem köt le. Úgyhogy inkább újranézem a régi kedvenceket.
Szerk: ∂z 2010-04-06 22:13:23
megettem. mézesvirsli
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
WowXD éljen a magyar szak
Ilyet se sokszor hallok, remélem azért volt benne egy elég nagy adag irónia. XD
PFÚJ, az a virsli/dög nagyon ronda lehet!O_x Szerintem böködd meg, nehogy elmásszon... vagy megtámadjon.
Hanon:
Rá van szólva.*fenyegetőn meglóbál Dz felé egy hosszú, vastag, lila tárgyat...*
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-06 22:11:48