Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
WowXD éljen a magyar szak
apropó, barnára száradt virslit találtam a hűtőben. nyam nyam
apropó, barnára száradt virslit találtam a hűtőben. nyam nyam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Meg ez a Necro átal kiemelt stílus amiben írtok... Gyerekek... Sikít a magyar-szakos énem.O_X XD
Dehát őkezdteeee D:
szólj rááá T___T
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-04-06 21:58:10
(#34853) Ezek az egymondatos, IQ-fighter hsz-ok...
Olyanok vagytok - DzVSHanon - mint a gyerekek az oviban: marjátok egymást, mintha csak így tudnátok kimutatni egymás iránt érzett érzéseiteket. Hjajj~
De azért még mindig szeretlek mindkettőtöket.^^ Meg ez a Necro által kiemelt stílus amiben írtok... Gyerekek... Sikít a magyar-szakos énem.O_X XD
JAH! Ha már magyar-szak...
Olyanok vagytok - DzVSHanon - mint a gyerekek az oviban: marjátok egymást, mintha csak így tudnátok kimutatni egymás iránt érzett érzéseiteket. Hjajj~
De azért még mindig szeretlek mindkettőtöket.^^
Bár gondolom ez mit se számít, mert minden érzelmeteket leköti az egymással való kötekedés, brühühü.
JAH! Ha már magyar-szak...
Ma Helyesírási gyakorlatok órán a földrajzi nevek helyesírásáról beszéltünk.
Az egyik megoldandó feladatban felbukkant a Canterbury szó, amit i-képzővel kellett ellátni. Nah, mivel nem értettük ez miért pont így szabályos, a tanárnő megpróbálta megkeresni a szabályt A magyar helyesírás szabályai-ban. Megkért minket, hogy mi is gondolkozzunk, és próbáljunk meg olyan földrajzi nevet találni, ami y-ra végződik.
Erre benyögi az egyik csaj: Keszthely!
...
WTF?!
Az egyik megoldandó feladatban felbukkant a Canterbury szó, amit i-képzővel kellett ellátni.
Ha valakit érdekel helyesen így kell: canterburyi
Erre benyögi az egyik csaj: Keszthely!
...
WTF?!
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-06 22:07:21
külön művészet lenne
Na mijaz, kezd divatba jönni a 2-3 szavas, nagybetű és írjásjel nélküli poszt?
neménkezdteeem DD:
"külön művészet lenne"
mivan?
külön művészet lenne
Na mijaz, kezd divatba jönni a 2-3 szavas, nagybetű és írjásjel nélküli poszt?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-04-06 21:55:14
(#34850) No jólvan emberek. Ezennel én távozom a fórumozók sorából. További szép estét, jó éjt!
fakjúú~
Ha szétvernek, túlélem. A biológiai fegyverekkel is megbirkóznék valahogy. De ez. Ez igazi kínzás.
Ha szétvernek, túlélem. A biológiai fegyverekkel is megbirkóznék valahogy. De ez. Ez igazi kínzás.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-04-06 21:55:57
külön művészet lenne
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
nemtom, nem szoktam nézni
vágd le
vágd le
amondót?
a lábad.
drékból
Ne sértegess D:
Szerk: Merchior 2010-04-06 21:48:01
beküldve: 2010-04-06 21:41:00
(#34843) püspökfalat. mozartgolyszli. banánosfagyi.nyamnyam
nemtom, nem szoktam nézni
vágd le
vágd le
amondót?