Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
nekem anno beszóltak... pedig nem is volt még 2centis hajamXD kép van, valahol, csak nem digitális. akkoriban még walkmanem se volt
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Azt még le is szartam. De most azt fogom megkapni hogy fiatalodtam 10 évet... De majd fórumtalin röhögjetek ki. Inkább személyesen. Úgy viccesebb.
Háté: Az lesz.
Háté: Az lesz.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-04-06 22:54:07
Sapka... Nekem is az volt egy ideig, amikor lekapták a hátközépig érő hajam.
Más dolog, hogy akkoriban olyan kerek volt a fejem, mint egy cipó, ergo még röhejesebben néztem ki, mint sapka nélkül
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Háhááá! Nekem 21 mili
Jézusom. Hogy fogok így menni emberek közé?
Jézusom. Hogy fogok így menni emberek közé?
Szerk: Yoroi 2010-04-06 22:50:09
OMG. Mennyire lett rövid? Ugye nem lettél teljesen kopasz?
Gilje: Képed van?
Gilje: Képed van?
Szerk: Yaven 2010-04-06 22:49:53
bravóXD nekem anno 2centis hárém volt, szintén frufruszobrászkodás miatt
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-06 22:45:01
(#34877) Gilje: Ja...
Yaven: Kigyulladt a hajam és elég szarul néztem volna ki felemás fejjel. Jobb ez így. Félév és Beatles hajam lesz. Még fél év és elmegyek emonak. Még fél év és ugyanott vagyok mint 8 órával ezelőtt.
Yaven: Kigyulladt a hajam és elég szarul néztem volna ki felemás fejjel. Jobb ez így. Félév és Beatles hajam lesz. Még fél év és elmegyek emonak. Még fél év és ugyanott vagyok mint 8 órával ezelőtt.
Remélem ezt nem csak én nem értettem...
Souichiro: Ehhez egy sötét szoba magánya és síkosító kell.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hát ehhez? Vagy ehhez már piszkavas kell? xD
Yoroi: büszke vagyok rád
Am én még mindig 16 éves vagyok
Aki ezt a poént elsütötte pár éve,de lerúgom a veséjét ,csak egyszer találkozzak vele még a közeljövőben...
Yoroi: büszke vagyok rád
Am én még mindig 16 éves vagyok
Aki ezt a poént elsütötte pár éve,de lerúgom a veséjét ,csak egyszer találkozzak vele még a közeljövőben...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-04-06 22:44:26
háréügyileg? csurdé vagy?
beküldve: 2010-04-06 22:41:35
(#34872) Befosok. Frankón fiatalodtam 10 évet.
Holnap utánanézek. Úgyis megyek gitárórára, ott is kikérem a sensei véleményét.
Köszi~^^^
Köszi~^^^
Megjegyzem jobb is, ha nem nyúlsz hozzá... Elég súlyosan rombolná az imidzsed. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-06 22:40:05