Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
De hát a konen egy legenda. A világ egyik leghosszabb animéje /bár asszem a pokémon hosszabb/ és totál awzumnessz.
Bár egyetértek a szereplők tényleg elég fogyatékosak, és az ügyes nagy része is erőltetett meg hülyeség.
Bár egyetértek a szereplők tényleg elég fogyatékosak, és az ügyes nagy része is erőltetett meg hülyeség.
*kőseggedbe*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
sztem nem fogyatékosak a szereplők.
Szerintem sem, de felesleges vitatkozni, neki nem tetszik ennyi, mindenkinek van véleménye
Örülök, hogy nem csak engem taszít az afro...
szerk: Ma befejeztem az InuYashát.. (Final Act) esetleg valaki még élt vele ?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-07 00:40:23
ahhoz eddig nem volt szerencsém/balszerencsém. nem nagyon szoktam animaxot nézni
-
sztem nem fogyatékosak a szereplők. viszont az afro samurai tényleg no comment. szerintem szörnyedelmes, snassz volt
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-07 00:29:31
(#34926) De hát a konen egy legenda. A világ egyik leghosszabb animéje /bár asszem a pokémon hosszabb/ és totál awzumnessz.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Aham értem
Én csak 1 valamit nem értek... kb. 5x láttam az Afro Samurai-t feltűnni a TV-ben, de mind az 5x ugyanazt a részt. Nem mellesleg én meg ezt a sorozatot utálom xD
Inkább ki is kapcsoltam a TV-t -.-
Én csak 1 valamit nem értek... kb. 5x láttam az Afro Samurai-t feltűnni a TV-ben, de mind az 5x ugyanazt a részt. Nem mellesleg én meg ezt a sorozatot utálom xD
Inkább ki is kapcsoltam a TV-t -.-
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-07 00:37:11
nem izgatnak különösebben a detektívsztorik pláne nem, ha a szereplőgárda nagy része fogyatékos, és még csak nem is viccesek
*kibaszottnagykőnagysebesség gel*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
kinek a pap, kinek a papné (igaz nekem a gyerekük, de ez más lapra tartozik)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
nem izgatnak különösebben a detektívsztorik pláne nem, ha a szereplőgárda nagy része fogyatékos, és még csak nem is viccesek
-
Szerk: ∂z 2010-04-07 00:21:00
a Conan jó és én szeretemXD
Ugye hogy ugye?
"mai" grafikával biztos tetszene DZ-nek is
MIANEVED?!
tudhattam volnaXD a Conan jó és én szeretemXD
miről van szó? itt nincs animax
Jaaa
Engem a fülek szoktak kiakasztani, de ettől eltekintve...
... szeressem és simán meg tudom nézni én is
Engem a fülek szoktak kiakasztani, de ettől eltekintve...
azt hittem csak Ivi bírja megnézni
... szeressem és simán meg tudom nézni én is
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-06 23:55:04
nem tudom, fórumtáborban jött. ja, mert olyan irreálisan kint van a szemük a fejük szélén.
-