Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A cipőt meg vedd le, hadd masszírozzam meg a talpad*
*: aki látta a Ponyvaregényt, most hallgat
Szádba ne lépjek véletlen. : D
Egy Conan van, és az a barbár. Pont.
*kő*
A Mirror's Edge meg egy jó játék. De miért vártam vele majd másfél évet?
Csak azok a rohadt csövek.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Bejelöltelek, mert korlátozva van, hogy ismeretlen mit láthat
MIANEVED?!
Sziasztok!!!!
Nagyon nagy gratula, gyönyörű kisfiú!!!!
Még képet *_* ( ha gondoljátok :) )
Gilje, a fene egye meg!!! A tegnap éjjel mutatott manga olyan szinten elkapott, hogy nem hogy én is hajnal 5ig azt olvastam, de még most is egész nap XDD
Gilje, a fene egye meg!!! A tegnap éjjel mutatott manga olyan szinten elkapott, hogy nem hogy én is hajnal 5ig azt olvastam, de még most is egész nap XDD
iwiw-en vagy facebook-on találsz még képet Leventéről
Rudnerné Frick Orsolya néven keress!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
Én is gratulálok, nagyon szép baba!
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Sziasztok!!!!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-07 13:59:41
Rudy, gratulálok neked és Orsinak =) Aranyos a kisfiú, a kép alapján tiszta anyja
Azért a lába köze tiszta apja!!!
今 昨日明日… 何時までも 1-2-3
beküldve: 2010-04-07 13:39:06
(#34954) Rudy, gratulálok neked és Orsinak =) Aranyos a kisfiú, a kép alapján tiszta anyja
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Mostanában nem nagyon aktívkodunk itt. Ha eljön az ideje, majd regisztrál. Mindenesetre egy 200 kötetes manga gyűjtemény áll jelenleg a rendelkezésére. :)
Jó gyerek: eszik-alszik-sza... ürít... :)
Jó gyerek: eszik-alszik-sza... ürít... :)
hogy van a gyerkőc? készül már neki a mangafanos profil?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-07 12:30:03
(#34950) Ha még valaki emlékszik ránk, én és Chika itt jöttünk össze kb 2 évvel ezelőtt.
Március 21-én született meg kisfiúnk, Levente, akit hívhatunk akár az első Mangafan bébinek is.
Március 21-én született meg kisfiúnk, Levente, akit hívhatunk akár az első Mangafan bébinek is.
Megfelel XD
Annak, aki nem olvasott vissza 5+ oldalt: akarjátok-e, hogy megszavaztassam, hogy milyen témájú írásművet próbáljak meg befejezni legközelebb?
Annak, aki nem olvasott vissza 5+ oldalt: akarjátok-e, hogy megszavaztassam, hogy milyen témájú írásművet próbáljak meg befejezni legközelebb?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-04-07 12:06:37
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-07 11:44:11
beküldve: 2010-04-07 11:39:25
(#34947) Gilje: Drukkolunk!!!
Viszont eddig nem szavaztatok, hogy akartok-e szavazni...
Viszont eddig nem szavaztatok, hogy akartok-e szavazni...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
.A cipőt meg vedd le, hadd masszírozzam meg a talpad*
*: aki látta a Ponyvaregényt, most hallgat
és akinek helyből a Death Note féle lábtukás jutott eszébe? Hmmm???
graaaaah Hana Yori Dango!!! légy átkozott!!!!
szeretlek csak k_cs_g vagy
ui: hamarosan megyek suliba, közszereplésből dogát írni. szorítsatok! ugyanis egy szót se tanultam rá!
Szerk: Gilje-sama 2010-04-07 11:16:32