Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Beeee!
Várjuk ki a végét xD
DZ: Nemisigaz, fujj alkohol, távozz tőlem!
Várjuk ki a végét xD
DZ: Nemisigaz, fujj alkohol, távozz tőlem!
MIANEVED?!
Én ezt most MEGTAGADOM!
egyébként meg ichigo egy Ukelorette Gaylord
Dz: most őszintén, melyiket élveznéd jobba a 2 közül? ugye, hogy a gint?
egyébként meg ichigo egy Ukelorette Gaylord
Dz: most őszintén, melyiket élveznéd jobba a 2 közül? ugye, hogy a gint?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-08 19:01:36
Láttam Gin Bankai-ját <3<3<3
Ami egy núdli :P
Jelen formában semmi esélye Eper ellen bocsi
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-08 16:50:04
(#34986) Somát meggyőztem hogy jöjjön animeconra. Úgyhogy megyünk mindketten. Azon viszont gondolkodtunk hogy hogyan finanszírozzuk. Útközben betértünk volna a Moonlight Meidoba de aztán megijedtem. Úgyhogy betértünk az 1001éjszakába. Kértünk ilyen jeges, gyümölcsös, teakoktélt. Aszittük jó lesz. Finom is volt csak... kár hogy ilyen női pohárban volt és rózsaszínes lila, és fehér habos... Próbáltunk nem röhögni hangosan.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Láttam Gin Bankai-ját <3<3<3 és mostmár biztos, hogy nem véletlenül vagyok animés<3 Bianka -> Bankai X)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-08 12:34:24
beküldve: 2010-04-08 12:07:54
(#34983) Ahh! ma reggel is érdemes volt felkelni<3 <3<3<3
Bocsika! Legközelebb gyorsabb leszek, meg ügyesebb!
Amúgy tudja valaki milyen papíron lehet ilyen animációkat készíteni, mondjuk kézzel? Próbálom elmondani, szóval ami úgy átlátszik és lehet rá rajzolni, amilyet a rajzfilmesek használnak...nyah, annak mi a neve és hol lehet azt beszerezni? egy átlagos művészeti boltban van olyan, vagy itt Magyarországon átlagos ember be tudja szerezni?
Amúgy tudja valaki milyen papíron lehet ilyen animációkat készíteni, mondjuk kézzel? Próbálom elmondani, szóval ami úgy átlátszik és lehet rá rajzolni, amilyet a rajzfilmesek használnak...nyah, annak mi a neve és hol lehet azt beszerezni? egy átlagos művészeti boltban van olyan, vagy itt Magyarországon átlagos ember be tudja szerezni?
Kiome/SEn Arashi
*Dagad a keble a büszkeségtől*
no igen, kell velem éjnek évadján, sebezhető állapotban msnen beszélgetni mikor fél szemmel Hana Yori Dangot, a másikkal meg ledér Gin-eket nézek...XD ultimét fangörl no páwááá átákk!
Szerk: Gilje-sama 2010-04-08 00:20:55
beküldve: 2010-04-07 23:53:01
(#34980)
Szerk: SötétOldal 2010-04-07 23:55:34
A hát fájás nem jó. Egy ideig nekem is fájt a hátam kb. 1 éve. Azóta már nem fáj. Rajzolni meg jó dolog.
,,Hitler fején ugrálok!"
inkább fújd bele és ha sürgős mondandód támad, használd a szerkeszt gombocskát, mert a duplaposzt pluszmunka a moderátorbácsinak
[Öhm..most azt dugjam az Én orromba, amit az övéből kihúztam???
Kiome/SEn Arashi
Sokáig aludtam,mert annyira fájt a hátam,hogy nem bírtm felklni,aztán tanultam egy kis immunt, azután rajzolgattam, most pedig azt nézem, hogy mivel tudnak meggyózni arról,hogy ELVIS él...mondjuk azt se értem,hogy miért akarom ezt tudni..
Kiome/SEn Arashi