Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-08 21:51:36
(#35005) Sziasztoook!!!!! Mindenkinek mizujs? Remélem még vagytok fenn sokan mert dumálni akarok >.< (jah új vagyok, látszik :$)
Aizen, egy is sok volt (:
beküldve: 2010-04-08 21:25:41
(#35004) tudom, tudom, sokáig nem voltam, meg minden, de elfoglalt társasági életet élek, szóval nem jutottam idáig *magyarán lusta vagyok mint a dög *
Mi van errefelé?látom megint előkerült a yaoi ami valami groteszk módon összefügg a karácsonnyal...Jó...Biztos...< br />
És képzeljétek: Megvettem a 2-ik, ezúttal láncos tömörfa nunchakumat ^^ Olyan fasza :P
ÉS jut eszembe hanon, ezért meg fogsz kövezni. [Link]
Mi van errefelé?látom megint előkerült a yaoi ami valami groteszk módon összefügg a karácsonnyal...Jó...Biztos...< br />
És képzeljétek: Megvettem a 2-ik, ezúttal láncos tömörfa nunchakumat ^^ Olyan fasza :P
ÉS jut eszembe hanon, ezért meg fogsz kövezni. [Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-04-08 21:37:17
köszönöm, köszönöm
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-08 21:10:49
(#35001) Inu: [Link] Random hülyeség, de valamennyire felvidítja az emebrt.
Remélem jobb kedved lesz hamarosan =) Bár nekem a elgjobb műveim unalmamban/rosszkedvemben születnek.
Remélem jobb kedved lesz hamarosan =) Bár nekem a elgjobb műveim unalmamban/rosszkedvemben születnek.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-08 21:04:26
beküldve: 2010-04-08 20:55:37
(#34999) Ez a hangulatom, légyszi vidítsatok fel!!!!!
[Link]
Nah jó ez meglepő volt, de már mosolygok!
Az a fehérhajú nem fiú????
Jó, lassan már öngyilkos is leszek, mutogassál még buzikat...
Necrokid: ez tényleg vicces volt, szegénykének a nyakkendője...jóh, eddig tartott a mosoly...
Ez egy ilyen nap...
[Link]
Nah jó ez meglepő volt, de már mosolygok!
Az a fehérhajú nem fiú????
Jó, lassan már öngyilkos is leszek, mutogassál még buzikat...
Necrokid: ez tényleg vicces volt, szegénykének a nyakkendője...jóh, eddig tartott a mosoly...
Ez egy ilyen nap...
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2010-04-08 21:16:05
Ja. így már tudom.
Engem mondjuk ez a veszély nem fenyeget, lévén, nem járok olyan helyetre ahol ilyen megtörténhet..
Azt a filmet láttam, nem is olyan rég
"Hehh. Hülye tigris.." xDDDDDDDDDDDDD
Jó film
Engem mondjuk ez a veszély nem fenyeget, lévén, nem járok olyan helyetre ahol ilyen megtörténhet..
Azt a filmet láttam, nem is olyan rég
"Hehh. Hülye tigris.." xDDDDDDDDDDDDD
Jó film
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-08 19:36:37
Rohypnol becézve
kedves kis szexdrog. benyomnak neked egyet aztán van egy kellemes kis emlékezetkiesésed, ami alatt...
Hangoverben vettek be a srácok véletlenül ilyet majd kiesett a teljes legénybúcsú...
kedves kis szexdrog. benyomnak neked egyet aztán van egy kellemes kis emlékezetkiesésed, ami alatt...
Hangoverben vettek be a srácok véletlenül ilyet majd kiesett a teljes legénybúcsú...
-
váltogatva fogunk rábukni és szívni 4-5en ^^
Ohh, micsoda kényeztetés... x)
Az mi ? *tudatlan* =(
MIANEVED?!
váltogatva fogunk rábukni és szívni 4-5en ^^
Az más
jajj, az csak alkoholmentes gin aroma, nem kell tőle félni
Az más
De a rufi igazi benne
-
Szerk: ∂z 2010-04-08 19:17:35
Az más
-ichigo???
-b@zdmeg, eper
-b@zdmeg, eper
Neh. Szívhatod Ichigot..................... xDDDDDDD
Személy szerint most ezek sz@rrá röhögtem magam x)
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-08 19:10:33
(#34992) Fú hirtelen eszembe jutott hogy a csillogó bőrű szégyen a híresztelések szerint 300mre forgatott tőlünk. Nem mentünk megnézni mert félő volt hogy véletlen megverjük.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beszélgetésem kb 5 perce
-Milyen dohányod van pipába?
-őszibarack, vegyitrópusigyümi, szőőlőőő, kókusz, ichigo
-ichigo???
-b@zdmeg, eper
beszélgetésem kb 5 perce
-Milyen dohányod van pipába?
-őszibarack, vegyitrópusigyümi, szőőlőőő, kókusz, ichigo
-ichigo???
-b@zdmeg, eper
-