Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Előbb vegyél nekem sört. A Heineken a kedvencem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Igen Háté beszéljük meg!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nem tudom. Valami rémlik nekem szombatra. ha mást nem, majd Conon (ha megyek), vagy ha ott se, akkor nem tom.. xD
Nem is lenne hülyeség, mindenki puszival köszön a másiknak, sablonos, nekünk valami új kell
Én sem vagyok az egyébként.. De ezt már biztos észrevettétek.
Nem is lenne hülyeség, mindenki puszival köszön a másiknak, sablonos, nekünk valami új kell
Mert hogy nem társasági, az tuti.
Én sem vagyok az egyébként.. De ezt már biztos észrevettétek.
MIANEVED?!
Ha nem néznek kiguvadt szemekkel folyamatosan, nem puszilgatnak, nem ölelgetnek, nem fogdossák az arcom, esetleg vesznek nekem inni és ki vagyok pihenve, akkor nagyon is tudok társasági lenni.
Az utolsó kettő nem szokott menni általában.
Az utolsó kettő nem szokott menni általában.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-09 00:03:27
omg neeeee~~~~
így belegázolni a szemérmes szűzies lelkivilágomba!
(ma 74%-ban uke lettem fészbúkon)
így belegázolni a szemérmes szűzies lelkivilágomba!
(ma 74%-ban uke lettem fészbúkon)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-09 00:03:52
XDXDXD Ez a szöveg evvel a képpel....nyahaa *_*
Am. az előbb végigfutott az agyamon azon fórumos emberek listája, akik ölelgető-gyanúsak. Mek leszel tukva!
Envy: benne vagyok. Szombaton ráérsz?
Béla: te tulajdonképpen milyen létformának tekinted magad? Mert hogy nem társasági, az tuti.
Am. az előbb végigfutott az agyamon azon fórumos emberek listája, akik ölelgető-gyanúsak. Mek leszel tukva!
Envy: benne vagyok. Szombaton ráérsz?
Béla: te tulajdonképpen milyen létformának tekinted magad? Mert hogy nem társasági, az tuti.
Szerk: Yaven 2010-04-08 23:59:48
Hmm...titkos mangafan fórumteames pacsi? Jól hangzik.
Nem is lenne rossz, kövi talin akár meg is lehet komponálni..
MIANEVED?!
de egész vicces hallgatni
Nem, mert azt se szeretem, ha bámulnak.
Most jövök rá, hogy mennyi problémám van, ROFL.
engedd ki!!!
Innentől be kell vezetnünk a pacsit ha találkozunk xDDD
Hmm...titkos mangafan fórumteames pacsi? Jól hangzik.
Béla: mottód a mindent a szemnek, semmit a kéznek? LOL
Szerk: Yaven 2010-04-08 23:55:32
Igen, az egész rokonság imád(ott)... Terjengenek történetek tágabb családi körben, az egyik szerint például nagyanyám testvérét kiskoromban arcon köptem, amikor meg akart puszilni.
Az arcfogdosást énse viselem el amúgy. A legegyszerűbb, ha mindenki békén hagy a p__sába. Én se megyek oda senkihez csak úgy random baszkurálni az arcát, vagy összenyálazni, vagy akármi.
Az arcfogdosást énse viselem el amúgy. A legegyszerűbb, ha mindenki békén hagy a p__sába. Én se megyek oda senkihez csak úgy random baszkurálni az arcát, vagy összenyálazni, vagy akármi.
Szerk: Háté 2010-04-08 23:53:52
beküldve: 2010-04-08 23:49:19
(#35053) MIANEVED?!
XD Akkor te is biztos cuki gyerek voltál, akit anyuka majd' megevett. Én a puszilkodás helyett az arcfogdosásra vagyok érzékeny; hasonló okok miatt.
Ölelkezést meg majd megszokod; velem is így volt, hogy az elején még zavart, aztán meg az volt már fura, ha a leányző nem tette. (Blöeee....most ez úgy hangzik, mintha intim kapcsolatban lettünk volna )
Gilje: *nagyon erőlködik, hogy ne szólaljon meg*
Ölelkezést meg majd megszokod; velem is így volt, hogy az elején még zavart, aztán meg az volt már fura, ha a leányző nem tette. (Blöeee....most ez úgy hangzik, mintha intim kapcsolatban lettünk volna )
Gilje: *nagyon erőlködik, hogy ne szólaljon meg*
Szerk: Yaven 2010-04-08 23:50:23
na viszont ölelni szeretek. a puszizkodás sztem olyan erőltetett
Envy: nem mert Gin az
Envy: nem mert Gin az
Szerk: Gilje-sama 2010-04-08 23:46:30