Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Megijesztesz. Ennyire nyíltan udvarolni Bélának elég...khömm....merész dolog. Főleg azt tekintve, hogy a srác valószínűleg sikítva menekülne, ha élőben közelednél. (Mekkora egy szemét vagyok ma. )
beküldve: 2010-04-09 01:10:16
(#35094) 11. kérdés
Hogy eszed a fagylaltot?
...
Hogy eszed a fagylaltot?
...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
mert a Benji kutyanév
Nem iiis!!!
És szerintem a Benji egy tök f@sz@ név.
MIANEVED?!
Puszillak téged is.
Yaven: Tényleg? .__. Nem volt szándékos szerintem. Bocs. Tényleg.
Yaven: Tényleg? .__. Nem volt szándékos szerintem. Bocs. Tényleg.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-09 01:06:30
mert a Benji kutyanév
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Uhm, na ez igaz, bocs.^^" De tegnap cicámnak neveztél.
Envy: ez most komoly?
Na jó:
Ha valamit még nem értetek, szóljatok.
Envy: ez most komoly?
Na jó:
1. szeretsz dolgokat nyalogatni? 2. vettél már magadnak valaha hajfestéket? 3.kötöztél már meg vkit? 4.kötöztek már meg? 5.milyen cipőt hordasz? 6.éreznél lelkiismeret-furdalást, ha valakit kihasználnál? 7.Kedvenc fegyver? 8.piercinged van? 9.alkohol? 10.milyen járművet vezetsz? 11.hogy eszed a fagyit? 12.milyen ajándékot adnál a partnerednek? 13.ideális háziállatod? 14.hogy rendelsz az étteremben? 15.a pincér rossz ételt hoz ki neked. mit csinálsz? 16.valakit rajtakapsz, hogy a partneredet stíröli. Mit csinálsz? 17.álmaid munkája? 18.kedvenc kiegészítőd? 19.milyen jelmezt viselnél álarcosbálon? 20.milyen zenét hallgatsz? 21. leginkább fent, vagy lent vagy?
Ha valamit még nem értetek, szóljatok.
és a bolhaírtó nyakörv mikor jön?
Dzs-vel gyönyörű. Tízezredjére meg végképp.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-04-09 00:55:05
(#35084) Jól van... Csak mert anno megegyeztünk, hogy nem írod dzs-vel, ha én nem becézgetlek. Nekem meg ilyenkor nem jutnak már eszembe szép becenevek, amikkel kontrázni tudnék. Vagyis de, csak megsérteni se akarlak, azoknak meg úgyis az lenne a vége.
Megyek is inkább aludni, 5:30 körül kelek végül is.
Megyek is inkább aludni, 5:30 körül kelek végül is.
Szerk: Háté 2010-04-09 00:51:07
látom:) de a kötözősig eljutottamXD