Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Yagami tükörfordítás -> im a gay
nézd csak meg
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
egyébként csak hozátenném h HitsuGAYa Toushiro
Ebben lehet valami, soha nem figyel fel Matsumoto nagy melleire... xDD Még ha azok közre is fogják a pofikáját.
Baszki, összekentem az ágyat nutellával -.-
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-09 21:52:00
és mindenki tudja h yus-uke kuvabara futtatója
Komolyan???!
Ezt nem is tudtam xD
Tósiró meg jah.
Am Yagami Lájt is Gay egy picit.De csak egy picit.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-04-09 21:50:56
egyébként csak hozátenném h HitsuGAYa Toushiro
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Egyenlőre csak a Saharával volt szerencsém megismerkedni,de ha te mondod,akkor a többinek is utána kell járnom.Mongyuk holnap.
Milán legalább kipiheni magát,nem? Egyébként tedd azt,látszik,hogy az apám vagy,már megyel is segíteni.
Am bírom az ilyen akciókat,szól telefon,he gyere má,me X vagy Y annyira kivan,hogy nem bír már a lábán állni,vagy jobb esetben a virágoskertben alszik,esetleg beszélget a tulipánokkal: "ti miért nem isztok"...
Szerk: Souichiro 2010-04-09 21:45:10
beküldve: 2010-04-09 21:42:55
(#35133) így hívják az öcsémet
Souichiro: köszönöm köszönöm.
Souichiro: köszönöm köszönöm.
Szerintem menj neki az albumnak jobban, fiam, vannak rajta sokkal masszívabb nóták is.
Az előbb kaptam egy SMSt, ami így szólt: "gyere b__dmeg a milán beesett az árokba nem tudjuk kiszedni"... Ilyenkor úgy tudok örülni, hogy inkább nem mentem sehova ma este. De most elindulok összeszedni Milánt.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ki-szeme?
A mai nap fénypontja.10ből 15 pontos tipp xD
Am Jusz-uke Urameshi is van még xD
Szerk: Souichiro 2010-04-09 21:36:24
XDXDXD oké akkor nem csak nekem van ma agymenésemXD
Ki-szeme?
Ki-szeme?
Szerk: Gilje-sama 2010-04-09 21:34:01
Szasz-uke
Urihere Kisz-uke
Szemét nem tudok per pillanat
Vagyis néha szemét vagyok,tudom xD
Urihere Kisz-uke
Szemét nem tudok per pillanat
Vagyis néha szemét vagyok,tudom xD
beküldve: 2010-04-09 21:25:39
(#35127) Sadistic seme és badass uke van többségben a magyaroknál.
yare yare
yare yare
most nemrég értem haza Pöstről,hétvégén pihenős-lazítósra veszem a figurát.
Van aki, hazajön, én meg majd megyek. Aki megteheti, lazít, én meg jóformán itthon sem leszek