Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: ∂z 2010-04-09 13:18:44
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-09 12:33:53
(#35108) mostantól fórumtalin mindenkit ölelgetni, puszilgatni nyalogatni és arc-taperolni fogok.
fiam. majd én veszek neked hejneken. meg magamnak is. az finom
Yaven: 81% uke
kitöltöttem a tesztet:
You are an Opportunist Seme!
Preying on the clueless is what you're all about. You really don't intend to hurt anyone, but if a bit of harmless manipulation can get you what you want, you're not beyond taking a little advantage of someone, which you figure is an even exchange for your companionship anyway. Not one for lots of drama, you are best paired with the Clueless Uke, who will appreciate your attention and never bat an eye at your slightly sneaky ways.
Most compatible with: Clueless Uke, Innocent Uke
Least compatible with: Badass Uke
Clueless Yaven és Innocent Envy
és egy kis kompenzáció
fiam. majd én veszek neked hejneken. meg magamnak is. az finom
Yaven: 81% uke
kitöltöttem a tesztet:
You are an Opportunist Seme!
Preying on the clueless is what you're all about. You really don't intend to hurt anyone, but if a bit of harmless manipulation can get you what you want, you're not beyond taking a little advantage of someone, which you figure is an even exchange for your companionship anyway. Not one for lots of drama, you are best paired with the Clueless Uke, who will appreciate your attention and never bat an eye at your slightly sneaky ways.
Most compatible with: Clueless Uke, Innocent Uke
Least compatible with: Badass Uke
Clueless Yaven és Innocent Envy
és egy kis kompenzáció
-
Szerk: ∂z 2010-04-09 12:34:53
jóéjt!
lassan énis
Innocent uke?... pár napja még talán, de most...
lassan énis
Innocent uke?... pár napja még talán, de most...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-09 01:42:32
(#35106) Végeztem, google fordító hmm...
Tuti itt valami nincs rendjén xD
You are an Innocent Uke!
Cute and sweet, and most gentle of all uke, whips and chains are not for you - you just want someone to love you. You are often spotted in candy shops wearing furry kitty ears, where you are sure to be noticed by the Romantic Seme, whose protective instincts will kick in and will only want to take you home and love and protect you. And you, of course, will be more than happy to spend the rest of your life baking cookies for your seme.
Tuti itt valami nincs rendjén xD
You are an Innocent Uke!
Cute and sweet, and most gentle of all uke, whips and chains are not for you - you just want someone to love you. You are often spotted in candy shops wearing furry kitty ears, where you are sure to be noticed by the Romantic Seme, whose protective instincts will kick in and will only want to take you home and love and protect you. And you, of course, will be more than happy to spend the rest of your life baking cookies for your seme.
MIANEVED?!
Nem baj, én szeretek lány lenni. Meg aztán ha tényleg Ginnel lennél, mint fiú, akkor kellene, hogy egy beteg fangirl lefilmezzen és felrakja TeCsőre.
Na de én megyek alukálni. További szép hajnalt.^^
Na de én megyek alukálni. További szép hajnalt.^^
másold be az egészet gugli fordítóba
bár sok hasznodra nem leszXD
Yaven: yaoiország itt van körülöttük de csak Gin kedvéért váltok nemet, sorry
bár sok hasznodra nem leszXD
Yaven: yaoiország itt van körülöttük de csak Gin kedvéért váltok nemet, sorry
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-09 01:30:17
beküldve: 2010-04-09 01:24:34
(#35103) Az az igazság, hogy a válaszokkal is gondban vagyok, de megnézem mit tehetek...
MIANEVED?!
Bazz. Nekem Clueless uke jött ki, és te vagy az ideális pár. Ha yaoiországban élnénk, akkor most jönne az xxx-es rész.
You are a Chibi Seme!
You are the seme in disguise. Able to fit in and get along with uke and seme alike, you are able to get close to the uke on their level before exerting your dominance. This makes you at times manipulative and able to fool others about your true seme nature. Because of your harmless appearance, it takes the flamboyant Flaming Uke to match wits and really bring out your aggressive side to expose you for the seme that you are.
You are the seme in disguise. Able to fit in and get along with uke and seme alike, you are able to get close to the uke on their level before exerting your dominance. This makes you at times manipulative and able to fool others about your true seme nature. Because of your harmless appearance, it takes the flamboyant Flaming Uke to match wits and really bring out your aggressive side to expose you for the seme that you are.
Szeretjük ha ellenkeznek ...
Neked már nem kell a kvízt megcsinálni, ebből az egy mondatból is lejött, hogy te "Don't fuck with me seme" vagy. XD
Béla, mondd, hogy apád neve Béla.
Szerk: Yaven 2010-04-09 01:18:51
Én is nagyon szeretem. ~1 év, és veszem fel apámét, de addig még imádom.
Yaven: Ha csak ma lennél szemét, gyönyörű világban élnénk szerintem...
De most már megyek aludni tényleg. Ez a kép úgy rávett. Imádlak, Hanneman~
Yaven: Ha csak ma lennél szemét, gyönyörű világban élnénk szerintem...
De most már megyek aludni tényleg. Ez a kép úgy rávett. Imádlak, Hanneman~
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-09 01:18:46
mért jut eszembe ez a kép rólatok?
Szeretjük ha ellenkeznek ...
És most nem csak ezért mondom, amúgy is úgy gondolom, hogy a Benji egy jó név na
És most nem csak ezért mondom, amúgy is úgy gondolom, hogy a Benji egy jó név na
MIANEVED?!