Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-10 18:25:37
(#35169) Épp most kért fel az egyik barátnőm, hogy legyek a Blondie-ja (aki látta az Ai no Kusabit tudja mi a poén)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
xDD
Most eszembe jutott, hogy még be sem fejeztem a tegnap elkezdett gyönyörűséget xDD
Most eszembe jutott, hogy még be sem fejeztem a tegnap elkezdett gyönyörűséget xDD
MIANEVED?!
He is my Master ha???XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: SötétOldal 2010-04-10 13:24:35
beküldve: 2010-04-10 13:18:35
(#35165) Na én azt hiszem, hogy elmegyek egy kicsit Bloodrayne-t tolni, valószínűleg ma már vissza se jövök.
Pá!
Pá!
,,Hitler fején ugrálok!"
ezt majd a közeljövőben négy szem közt is megvitatjuk
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ÓÓ bammeg, ekkora állatságooooot!!! xDDDD És még csak 3fejezeten vagyok túúl xD
büszke
nah *teszt teszt* You are an Opportunist Seme!
Most compatible with: Clueless Uke
.
Hm...én pont az vagyok.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-04-10 10:16:58
Envy mindjárt érteni fogja miről van szó...
annál jobb lesz hidd el, ekkora állatság ritkán van, még yaoiban is
ÓÓ bammeg, ekkora állatságooooot!!! xDDDD És még csak 3fejezeten vagyok túúl xD
Hajrá Exiled..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-09 23:55:49
beküldve: 2010-04-09 22:58:53
(#35160) kész... elveszek a bűn sötétjében, letesztelem magam
Preying on the clueless is what you're all about. You really don't intend to hurt anyone, but if a bit of harmless manipulation can get you what you want, you're not beyond taking a little advantage of someone, which you figure is an even exchange for your companionship anyway. Not one for lots of drama, you are best paired with the Clueless Uke, who will appreciate your attention and never bat an eye at your slightly sneaky ways.
Most compatible with: Clueless Uke, Innocent Uke
Least compatible with: Badass Uke
érdekes...
Preying on the clueless is what you're all about. You really don't intend to hurt anyone, but if a bit of harmless manipulation can get you what you want, you're not beyond taking a little advantage of someone, which you figure is an even exchange for your companionship anyway. Not one for lots of drama, you are best paired with the Clueless Uke, who will appreciate your attention and never bat an eye at your slightly sneaky ways.
Most compatible with: Clueless Uke, Innocent Uke
Least compatible with: Badass Uke
érdekes...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-04-09 22:28:43
(#35158) annál jobb lesz hidd el, ekkora állatság ritkán van, még yaoiban is
jóéjt gyerekek!
jóéjt gyerekek!
Envy mindjárt érteni fogja miről van szó...
asszem ma korábban megyek, fáj a szemem
asszem ma korábban megyek, fáj a szemem