Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Én már nagyon régóta látogatom a naruto-kunt és ilyesmiről még nem hallottam. de a one piece-t még így se bztos, hogy elkezdem...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-04-12 20:41:17
(#35213) What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-04-12 15:20:42
(#35212) Túl vagyok a One Piece első 2részén XDDD
(ezeken is 3napja, azóta Gilje ellát mindenféle mangával, így azokat olvasom XD )
Helyes, Helyes, legalább több helyen meg lehet majd találni =P
(ezeken is 3napja, azóta Gilje ellát mindenféle mangával, így azokat olvasom XD )
Helyes, Helyes, legalább több helyen meg lehet majd találni =P
MIANEVED?!
most mentem fel először erre az oldalra. Egyébként Conant nézek épp. Vagyis Sailor Moont. És közbe tanulok. Hajjajjajj
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
egy videó és a fölötte lévő 3 sor Souichiro és a többi fan figyelmébe ajánlva
Legutóbb nem a Conan, a detektívet hirdették ugyanezzel a dumával?
beküldve: 2010-04-12 13:18:42
(#35209) Halihó!
Hogysmint errefelé?
Morduk-nak üzenném,
Hogysmint errefelé?
Morduk-nak üzenném,
hogy régebben bejelöltél iWiW-en, visszaigazoltalak, viszont most megnéztem az adatlapod és valami vírus van rajta.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: baniaa3 2010-04-12 13:13:12
beküldve: 2010-04-12 11:42:46
(#35207) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-12 11:54:19
ma este nem aludtam egy percet se8DDDD
Mert én igen?? Ha nem mutatod meg a Crimson Spell-t..... Most is aludnék. ááááááá Crimson Spell-t magyarul adják ki!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-12 06:02:09
beküldve: 2010-04-12 05:38:22
(#35205) Neheheheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeem! Kiolvastam a Hana Yori Dangot!!!! nemakaromhogyvégelegyen!!!!!!!
Függő lettem :'(
Függő lettem :'(
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-12 05:46:58
ha megtennéd nem olvashatnál még egyszer ilyen szépséget... pedig van még ott, ahonnan ez jött
beküldve: 2010-04-12 00:50:38
(#35202) KÉSZ! Végem! Lehet temetni!!! XDDD
Gilje.. egy állaaaat xDD Áááááá kicsapta a biztosítékot, meg akarok halni xDDD
Gilje.. egy állaaaat xDD Áááááá kicsapta a biztosítékot, meg akarok halni xDDD
MIANEVED?!
Csak annyit mondtam, hogy nehezebbnek tűnik, mint az erősítő. És nem sértődött meg, semmi gond nem volt vele este tíztől reggel hétig, amikor végül is ledőltem három órára.
Egyébként itthon az első dolgom volt, hogy lemértem az erősítőt. Nyolc kilót nyom. Szerintem egy olyan hatos pakk ásványvíz nehezebb. De tényleg nem akarom tovább háborgatni a témát, nehogy valami gáz legyen belőle.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-11 23:53:30