Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Bár sok esély nincs rá amúgy. De teljesen mindegy is, nem is ide való a téma, meg annyira nem is lényeges.
A bőgőt egyébként elég lenne csak annyit használni, hogy a pickupokra ne telepedjen rá masszívan a por, meg hogy a bundokról ne úgy kelljen levakarni. Törölgetni nem kell, azt megcsinálják az olyan beteg állatok, mint én. De teljesen mindegy ez is.
kösz a szíves fogadtatást sajna most nem de ígérem elmegyek majd...
*Idézet megnyírva. A moderátor*
Mit szólnátok egy nagy Mangafanos fórumtalihoz a Conon? Sima találkozó is régen volt tudom, de mostanság annyira zárt körűek lettünk, hogy már hiányoznak az új emberek, meg a szokásos " na vajon ki kicsoda".
Sasuke: nem bántásból írom, meg nagyon dícsérlek azért, hogy múltkor átnézted a fórum szabályzatát, de amit az előbb csináltál, az toronyidézet, ami nem túl esztétikus. Légyszi szerkeszd a h.sz.-t és vedd ki belőle a sok idézetet.
Béla: Jajj, szegénykém. Küldenék neked egy cyber-buksisimit, de mivel te sem bírod az ilyet, meg én sem, ettől most eltekintek.^^ Azért nagyon remélem, hogy hamarosan megszűnik ez a rossz helyzet a családodban. Ill. jobbra vált...vagy hasonló.
A basszusgitárom meg lehet, hogy poros, de ha már Grunge zenét hallgatok, akkor nem törülgethetem naphosszat a gitáromat sem. XD
Yaven: Egészen valószínű, hogy kidobta, több másik igen fontos dologgal együtt. Mondjuk egy ideje nem vagyunk beszélőviszonyban, szóval nem kérdeztem tőle.
De szar! Ismerem az érzést, az öcsém kapcsán, már több mint egy éve egy szót se váltottunk....
Yaven: persze, nem megtiltotta, csak azt mondta, hogy nézzek inkább hetero perverzkedéseket, és küldött egy csomót (furryket)
Yaven: Egészen valószínű, hogy kidobta, több másik igen fontos dologgal együtt. Mondjuk egy ideje nem vagyunk beszélőviszonyban, szóval nem kérdeztem tőle.
Sasuke: Ha ilyen egyszerű lenne, akkor most nem lenne semmi bajom. xD
Én szorítok hogy el tudj jönni.
*Toronyidézet törölve. A moderátor*
Yoroi: az durva Nem tudom elképzelni....ez annyira lehetetlen, mint hogy Chuck Norris sír.
Higurashi Kagome: Üdv nálunk! Láttam a "bemutatkozásodat" az ismerkedés topicban, csak elfelejtettem írni.^^" Gondolom te jössz Conra. ;)
fuu te szegény... én biztos csupa ideg lennék ha anya kidobta volna a cuccom benne egy jegyet...
Szerintem megbánjátok még hogy megismeritek. Annak örülök hogy Zsombort nem tudtam elrángatni. Perverzebb mindnyájótoknál. Nem vicc.
Háté-chan:
Már úgy várom a jövő hét végét! (Csak a rohadék tanároknak nem kellett volna Con utáni hétfőre két ZH-t rakni. Tuti az egyik legalább bukta lesz.)
Akkor végülis kikre lehet majd ott számítani? Vagy ésszerűbb azt kérdezni, hogy kikre nem?
Szegény Soma erre fog emlékezni rólad.
De most per pillanat nem vagyok amúgyse yaois kedvemben...
Na persze Legutóbb, amikor beszéltünk, nagyon nem úgy tűnt...vagy amikor Giljétől yaois oldalak címét kérted. Nekem mind1, csak meglep a tagadás. Azért ne engedd a barátodat, hogy túlságosan megszokja a parancsolgatást. (De am. csak megkért, hogy ne nézz ilyet, vagy tényleg megtiltotta? )
A honlap hirdetés meg tényleg gáz. Úgysem megyünk rá, elvből. ;)
Frissült a Sakuracon honlapja, de sajnos nem hasznos információkkal a megjelenésekről, hanem programváltozással. Na mit fognak vetíteni szombat reggel? VGA 2009-et! És lesz Death Note számháború is. Remélem a "versenyt" szombaton fogják megejteni, hogy az elbújt lolikat és shotákat jól meg..... szóval megnevelhessem a csápjaimmal. XD
Na, már megint a fórumodat floodolod, amit két hónap múlva úgyse fogsz látogatni, és eltűnik a süllyesztőben úgy mint a többi"csináljuknanimésol daltdeneHTMlalapútmertgondolkod ninemszeretünk" weboldal.
Gilje: nem diszkrimináció, csak ízlés. Az ugyanakkora méretű seme és uke szerintem a férfiaknak való yaoi fő ismérve. X'D Azt meg Fiszi szereti. (Ill. most már nem szeretheti. )
Ha nagyobb az uke, az fúj. De ha -majdnem- ugyanakkora, az jó. De most per pillanat nem vagyok amúgyse yaois kedvemben, csak néha jön rám, és akkor nyáladzok a mangafoxos meg furaffinity-s képek fölött.