Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ma már minden pank, amiben három akkordnál tovább nem jutnak el.
Amúgy meg ha legrosszabb nóta evör, akkor valamelyik I Set My Friends On Fire klasszikus a befutó, például a Things That Rhyme With Orange. 2:15nél kezdődik a totális eargasm. A vokálos srácot kéne inkább felgyújtani. Meg azt, aki azt hazudta nekik, hogy a 8bites szintibetétek menők.
Amúgy meg ha legrosszabb nóta evör, akkor valamelyik I Set My Friends On Fire klasszikus a befutó, például a Things That Rhyme With Orange. 2:15nél kezdődik a totális eargasm. A vokálos srácot kéne inkább felgyújtani. Meg azt, aki azt hazudta nekik, hogy a 8bites szintibetétek menők.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
izé. 2szer végignéztem, de én egy punk lányt nem láttam.
én úgy tudtam azok így néznek ki
de lehet csak én születtem rossz évszázadba
én úgy tudtam azok így néznek ki
de lehet csak én születtem rossz évszázadba
-
Egyet értek veled ez nagyon **** .
*Felesleges idézet törölve. És szappan. A moderátor*
┏━━━┳━┓╋┏┳━━━┓┏━━━┳━━┳━━━┳━━━┳━━━┓ ┃┏━┓┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━┓┣┫┣┫┏━━┫┏━┓┃┏━━┛ ┃┃╋┃┃┏┓┗┛┃┗━━┓┃┗━┛┃┃┃┃┗━━┫┃╋┗┫┗━━┓ ┃┃╋┃┃┃┗┓┃┃┏━━┛┃┏━━┛┃┃┃┏━━┫┃╋┏┫┏━━┛ ┃┗━┛┃┃╋┃┃┃┗━━┓┃┃╋╋┏┫┣┫┗━━┫┗━┛┃┗━━┓ ┗━━━┻┛╋┗━┻━━━┛┗┛╋╋┗━━┻━━━┻━━━┻━━━┛
Szerk: Moderátor 2010-04-17 12:47:25
beküldve: 2010-04-15 16:35:54
(#35301) És azt hiszem most hallottam életem legszarabb számát. Köszönöm JamLegend.
[Link]
Ez a szám annyira... buta. Gondolom az lenne a lényeg, hogy "húú, nézzétek milyen ari punk csaj, fiatal és feltörekvő meg miafaszom~". De ez a csaj randa. És áááh.
Najó, volt már rosszabb is. De ez tényleg annyira egyszerű. Idegesít.
[Link]
Ez a szám annyira... buta. Gondolom az lenne a lényeg, hogy "húú, nézzétek milyen ari punk csaj, fiatal és feltörekvő meg miafaszom~". De ez a csaj randa. És áááh.
Najó, volt már rosszabb is. De ez tényleg annyira egyszerű. Idegesít.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
ezek miatt nem nézek én ilyeneket a TV2-őn
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Dattebayo"
Szerk: Moderátor 2010-04-17 12:46:44
beküldve: 2010-04-15 01:44:51
(#35299) Nem tudom, emlékeztek-e még a húsvéti csodálatos műsoráradatra. Az immár kishazánkban bevett szokás, hogy minden tojásünnepen levetítik a 3 Testőrt, ám ezúttal valami igazán... megismételhetetlennel gazdagodott nyilván szegényes értéktárunk. Íme nehány kép emlékeztetőül:
Xena, Hercules és Iioles csatája a Titánokkal. Én már szerencsétlenségemre már csak a végét kaptam el, onnantól, hogy Xena arról énekel csillogó gyöngyház-ezüst vértjében, hogy ő azt hitte, ő az Igazság Bajnoka, aztán rádöbbent, hogy húha nem, és mennyire szörnyűnek és bűnösnek érzi magát a gyilkolás miatt. S kardja fölött az Igazság Lángja lobog.
Ökörködés Envyvel on msn: "s az ég meghasada, s előlépe egy gyönyörű angyala a mennyeknek, mosolyával beragyogva az emberek szívet, s a lángok elhamvadának, s vala békesség, midőn a menny tökéletessége karjában a megmentett lánnyal visszalépe a hasadékon"
értsd Envy máglyára küdte Giljét de ekkor felbukkant Gin és magával rabolta Hueco Mundoba
Xena, Hercules és Iioles csatája a Titánokkal. Én már szerencsétlenségemre már csak a végét kaptam el, onnantól, hogy Xena arról énekel csillogó gyöngyház-ezüst vértjében, hogy ő azt hitte, ő az Igazság Bajnoka, aztán rádöbbent, hogy húha nem, és mennyire szörnyűnek és bűnösnek érzi magát a gyilkolás miatt. S kardja fölött az Igazság Lángja lobog.
Ökörködés Envyvel on msn: "s az ég meghasada, s előlépe egy gyönyörű angyala a mennyeknek, mosolyával beragyogva az emberek szívet, s a lángok elhamvadának, s vala békesség, midőn a menny tökéletessége karjában a megmentett lánnyal visszalépe a hasadékon"
értsd Envy máglyára küdte Giljét de ekkor felbukkant Gin és magával rabolta Hueco Mundoba
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-15 01:57:25
Szerk: Yoroi 2010-04-14 22:46:58
XDXDXDXDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDD
a matektudásom megfertőzi a világot!!!
a matektudásom megfertőzi a világot!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-14 22:23:32
(#35296) Elromlott a számológépem. Most mindenre error 1-et ír ki. 2+2= Error 1. :(
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-04-14 22:14:33
(#35295) ,,Hitler fején ugrálok!"
én se értemXD
X'D Ő ki merte mondani azt, amit mi nem. A névválasztásról Hanonékat kéne megkérdezni, én is csak egy éve csatlakoztam. Lehet, hogy 2007-ben ez volt a menő? Hanon, nyilatkozz! Az első 19 h.sz. elveszett, szóval már csak te tudod, hogy ki nyitotta meg a topikot. Mondd, hogy te!
Hát. Fingom sincs.
De ne sértegess.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-04-14 21:31:04
(#35291) Gilje: szia! *bolond módjára integet*
Kézzel-lábbal és *** vissza Yavennek!!!!!
Merchior: reakció helyett erekciót olvastam.