Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szólni kell a moderátornak, hogy írja át mondjuk Társalgóra a címet..
Csak kérnetek kellett.
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Pók-furryt még nem láttam
na arra még én is kíváncsi lennék
Most már igen
Találtam nőt is, de azt nem engedi belinkelni...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-04-17 11:42:29
beküldve: 2010-04-17 08:35:22
(#35332) Nézzetek be: [Link]
Moderátor keresnék aki egy bizonyos animébe nagyon otthon van és azt részletesen ismertetné
REGELJETEK PLS :)
beküldve: 2010-04-17 07:49:20
(#35331) Üdv minden újonan érkezőnek ^^
Na gyerekek.Úgy tűnik,hogy a múltkori "animeundorom" kezd elmúlogatni.Most kedvet kaptam pár Reborn epizód megtekintéséhez,na meg a Vampire Knight Gulty is kezd érdekesen alakulni.Ígyhát muszály lesz gyógyítanom magam az anime nevű csodával.Túlzásba azért nem fogom vinni a részek megtekintését,napi 3-4 rész bőven elég sztem.A régi,napi 15-20 részes átlaghoz képest ez édeskevés,de most,meg ezek után beérem ennyivel is.
Na gyerekek.Úgy tűnik,hogy a múltkori "animeundorom" kezd elmúlogatni.Most kedvet kaptam pár Reborn epizód megtekintéséhez,na meg a Vampire Knight Gulty is kezd érdekesen alakulni.Ígyhát muszály lesz gyógyítanom magam az anime nevű csodával.Túlzásba azért nem fogom vinni a részek megtekintését,napi 3-4 rész bőven elég sztem.A régi,napi 15-20 részes átlaghoz képest ez édeskevés,de most,meg ezek után beérem ennyivel is.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Köszönöm szépen!! Már jártam erre, csak senkisenem válaszolt a múltkor, így én se erőltettem:) eddig!
Kiome/SEn Arashi
Művelődik? Szélesíti az egyébként beszűkült látókörét? Nem is tudom, olyan sokmindent lehetne még írni
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
no pussy, just the dicks
Szerk: Moderátor 2010-04-17 12:36:38
beküldve: 2010-04-17 00:57:03
(#35327) És olyankor mi van mikor Hanon önszántából hallgat Lady Gagát?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-04-16 23:16:48
(#35326) Kiome: Még nem láttalak errefele, szóval helló, a képed meg egyenesen gyöny9rű lett!
Dz: Hát igen, Furry Feri...
Dz: Hát igen, Furry Feri...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-04-16 22:37:49
(#35325) beküldve: 2010-04-16 22:32:38
(#35324) beküldve: 2010-04-16 21:56:36
(#35323) Mintha nem nagyon volna élet sehun se... Tudomásom szerint ilyen tájban nem ez a jellemző....
Lehet, hogy nem csak perverz furryk vannak, de te mégiscsak azokat szereted legjobban Izé...Garm is furrynek számít vajon? XD
Pók-furryt még nem láttam....XD Nem, Garm semmiképpen sem nevezendő furrynek.
Dz: ooooooofffffffff..... 100% furry viszont nincs rajta.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.