Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: ∂z 2010-04-16 11:34:38

Juj ez Kázmér és Huba volt, nem esett le tegnap, csak ma....a legtöbb furrys képen csak állatok vannak, emberek nincsenek. Kevés olyat láttam legalábbis.

Aki nem tudja,mi a furry: Van sok róka, kutya, farkas, ezek a legnépszerűbbek, meg tigris, hiéna, nyuszi, sárkány, ló, stb., mint humanoid (ami mondjuk a kardszárnyú delfinnél elég furán jön ki...

Nem csak perverz furryk léteznek amúgy, csak abból van több.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-04-16 07:06:07
(#35317) Becsülöm e vagy sem, a zenéit meghallgatom. Ha valaki a hangszerrel készült zenét szereti, az rossz ember nem lehet
Szerk.: Meghallgattam. Nem rosszak, de nem hinném hogy ezt fogom hallgatni nap mint nap.

Szerk.: Meghallgattam. Nem rosszak, de nem hinném hogy ezt fogom hallgatni nap mint nap.
Szerk: Merchior 2010-04-16 07:20:12
nem becsüllek annyira h az általad linkelt számokat meghallgassam
aaaw
A One Piece mangakájának feleségét Inabának hívják. CONNECTION??!
aaaw
A One Piece mangakájának feleségét Inabának hívják. CONNECTION??!
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
de ne szójjábebazmeg kivagyte amúgymeg he?
nem méltatlak válaszra
am. ez punk
[Link]
[Link]
[Link]
és egy kis magyar, kifejezetten neked írták [Link]
-
Szerk: ∂z 2010-04-15 21:36:20
beküldve: 2010-04-15 21:27:47
(#35314) Elolvatam az új Bleach fejezetet... jujjjjj, ez veszélyes voltXDXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-15 21:22:26
(#35313) kész én halott vagyok... már csak 2 oldalt kéne visszaolvasni, de nem megy
És végre megint jó a nunchaku-m ^^ És átvetetd a suliújság vezetését megint
Hacsak nincs valakinek animés cikke, akkor az most nem fog belekerülni, mert most karatéssat írogatok
Ja, meg elkezdtem a Futari Ecchi animét. egy baj van vele: a csaj hangját rohadtl elbaszták...
Fizsi: Most mondjam azt, hogy minden hetero férfiú mélyen megvet minden yaoi-hoz hasonló dolgot? ( Bár én kivétel vagyok, én nem vetem meg mélyen, én csak próblok nem venni róla tudomást... próbálok... )

És végre megint jó a nunchaku-m ^^ És átvetetd a suliújság vezetését megint

Ja, meg elkezdtem a Futari Ecchi animét. egy baj van vele: a csaj hangját rohadtl elbaszták...

Fizsi: Most mondjam azt, hogy minden hetero férfiú mélyen megvet minden yaoi-hoz hasonló dolgot? ( Bár én kivétel vagyok, én nem vetem meg mélyen, én csak próblok nem venni róla tudomást... próbálok... )
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-04-15 20:59:44
(#35312) Ebben az I Set My Friends on Fire számban tök szimpatikus a csávó fry screamje. ilyen Nintendo-core czucz, nekem bejön.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ökörködés Envyvel on msn: "s az ég meghasada, s előlépe egy gyönyörű angyala a mennyeknek, mosolyával beragyogva az emberek szívet, s a lángok elhamvadának, s vala békesség, midőn a menny tökéletessége karjában a megmentett lánnyal visszalépe a hasadékon"
értsd Envy máglyára küdte Giljét de ekkor felbukkant Gin és magával rabolta Hueco Mundoba
xD Aha, igen, ez nagy volt =D
De a máglyát megérdemelnéd

Szerk: AMÚGY az megvan, hogy Naruto (Krisztián) fent van otakufail-on?

De egyáltalán nem is oda való az a kép

MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-15 20:37:39
Yuugitól, vagy boltban veszed?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-15 20:00:58
(#35309) beküldve: 2010-04-15 19:54:41
(#35308) Nem várjá. Van három Billy Talent szám amit meghallgatok. Punk csaj szerint meg Billy nem vészesen gáz. Szóval jó.
De ez azon nem sokat báltoztat, hogy ez az oriánti csukott szájjal sokkal elviselhetőbb: [Link]
Ezek szerint inkább szövegírással vannak problémái nagyrészt.
De ez azon nem sokat báltoztat, hogy ez az oriánti csukott szájjal sokkal elviselhetőbb: [Link]
Ezek szerint inkább szövegírással vannak problémái nagyrészt.
Vivienne Westwood pl egész divatirányzatot épített rájuk. Szeretem a cuccait, merészek. Bár inkább a kiegészítőket, mint a ruhákat
izé. 2szer végignéztem, de én egy punk lányt nem láttam.
én úgy tudtam azok így néznek ki

de lehet csak én születtem rossz évszázadba
én úgy tudtam azok így néznek ki

de lehet csak én születtem rossz évszázadba
Tudomisén igazából mi a pánk. Olyat ismerek, hogy bakancsot hord, az egyik fűzője piros a másik meg fekete és jónapot. Mármint punk csaj.
de ne szójjábebazmeg kivagyte amúgymeg he?
Nem, amúgy fingom sincs a punkokról. Csak amennyi állítólagos punk zenét hallottam az alapján úgy hívom, hogy "szar". Hja.