Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-14 12:34:03
(#35260) beküldve: 2010-04-14 06:52:21
(#35259) Akkor én szerencsésnek mondhatom magam, mert még nem sikerült komolyabban lesérülnöm zenézés közben, csak apróbb vágások keletkeztek az ujjaimon, amik rendszerint órák múlva észrevehetetlenekké váltak. És még csak a bőröket sem szaggattam be, a cineket sem törtem el. Komolyan sajnálom a gitárosokat. Csak a baj gyűlik össze fölöttük.....
És ha valaki azzal jön, hogy "Na de a dobverő az fogyóeszköz" akkor arra az a válaszom, hogy nehogy 500 FT-on vesszünk már össze .
És ha valaki azzal jön, hogy "Na de a dobverő az fogyóeszköz" akkor arra az a válaszom, hogy nehogy 500 FT-on vesszünk már össze .
Szerk: Merchior 2010-04-14 06:54:09
*szurkol*
Bahh. Közszereplés házi
TERAPEUTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT!!!
Bahh. Közszereplés házi
TERAPEUTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁT!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-14 00:56:27
Mondjuk igazad van, olyan masszív porrétegbe biztos gyorsan megalvadna és megtapadna a vér, aztán soha nem szednénk le róla.
Megpróbálom amúgy pihentetni, de ahogy magamat ismerem, másfél óránál többet nem fogok (meg nem is akarok) kibírni. Úgyhogy az alatt meg kéne gyógyulnia, ROFL.
Megpróbálom amúgy pihentetni, de ahogy magamat ismerem, másfél óránál többet nem fogok (meg nem is akarok) kibírni. Úgyhogy az alatt meg kéne gyógyulnia, ROFL.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-13 23:16:39
EDIT: De köszönöm, hogy ilyen mélyen aggódsz értem amúgy.
Csak félek, nehogy összevérezd a gitáromat, vagy vmi ilyesmi.^^" No, de komolyan; pihentesd egy kicsit a kezedet, nehogy aztán napokig ne bírd majd használni a túlerőltetés miatt.
Gilje: nem diszkrimináció, csak ízlés. Az ugyanakkora méretű seme és uke szerintem a férfiaknak való yaoi fő ismérve. X'D Azt meg Fiszi szereti. (Ill. most már nem szeretheti. )
Megható az elkötelezettséged, de ne tedd magad tönkre.^^
Na igen ^^"
Gilje: xD
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-13 22:24:33
(#35254) Nekem a kezem hamar megszokta a gitárhúrókat, nem kentem és nem is fásliztam. Apropó gitár, megint sikerült elszakítanom egy húrt. Ez még nem is lenne baj, ha nem a legvastagabb kereskedelmi forglaomban lévő /nem costum shoppos/ húrok lennének rajta.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ugyanez volt akkor is, amikor a gitárom meglett (nem, az rosszabb volt jóval)... 1-2 hét és elmúlik, addig fáslizni meg kenni kell. Ennyit bőven megér a dolog. Ha meg komolyabb baja lesz a kezemnek, akkor azzal ráérek akkor törődni. De nem lesz, mert szeret engem.
EDIT: De köszönöm, hogy ilyen mélyen aggódsz értem amúgy.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-13 22:37:40
Junjou Romantikát
kisbianka is nézte, és szeresse nagyon. mellesleg a seme-uke testarányokra vonatkozó nézetedet diszkriminációnak tekintem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Lehet szívószállal is. Csak ahhoz több ember kell, egy játszik, a többi meg fújja. Osztálytársaim szerint hatásosabb.
Teljesen jó dolog egy kézzel gépelni... Teljesen jó. Az a tény meg, hogy úgy néz ki, megint összehoztam magamnak egy ínhüvelygyulladást (bár lehet, hogy nem és csak úgy random fáj), teljesen irreleváns. Nem is fáj. Megyek vissza a bőgőhöz.
Nekem most a barátom megtiltotta, hogy yaoit olvassak.
Rémuralom.
Mondjuk valamilyen szinten érthető, de azért mégiscsak...khömm...ha nekem ilyet mondanának, én lerugnám az illető veséjét. (Illetve most így belegondolva, irányomban is hangzott már el ilyen kérés, de akkor ez nem érdekelt túlságosan. XD)
Yaoi time: gyenge idegzetűeknek és fiú egyedeknek nem ajánlott tovább olvasni!
Envy: Junjou Romantikát nézzél, hogy helyre jöjjön az ízlésed.
Én nem szeretem az olyan yaoikat, amiben az uke akkora, vagy -ne adj Isten- nagyobb, mint a seme. A tökéletes párosítás Nyuszika és Démon herceg úrfi lenne szvsz. Van esély, hogy ez bekövetkezik?
Gilje: ez a babás történet nagyon nagy volt!
Én nem szeretem az olyan yaoikat, amiben az uke akkora, vagy -ne adj Isten- nagyobb, mint a seme. A tökéletes párosítás Nyuszika és Démon herceg úrfi lenne szvsz. Van esély, hogy ez bekövetkezik?
Gilje: ez a babás történet nagyon nagy volt!
Szerk: Yaven 2010-04-13 22:06:39
ideális megoldás: leszeded az odalát és odaraksz egy k#rvanagy ventillátort. true story. csak kicsit hangos
-
Mindig vágytam egy olyanra. Lehet betett neki hogy már négyórája megy holott óráként kéne kikapcsolni mert túlmelegszik.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
légi fogaskerék?
hallottam már róla. jó?
Yoroi: mi??? a flipper? c64ed van v mi?
hallottam már róla. jó?
Yoroi: mi??? a flipper? c64ed van v mi?
-