Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-14 21:09:50
(#35290) Kedves bátyámmal kicsit még elbeszélgettük ezt a címet illetően. Annyit fűzött hozzá, hogy egyrészt ilyen kötekedős fajta, másrészt " a szép magyar nyelv művelője" szeretne majd lenni egyszer. Nem igazán tolerálja, ha egy ilyen helyen, amit sok ember látogat nap mint nap, igénytelenül vannak a dolgok megfogalmazva. Tessék szépen magyarul beszélni
Szerk.: Én távozom, további szép estét!
(ez ilyenforma nem teljesen hiteles, de nagyjából ez a mondanivalója)
Szerk.: Én távozom, további szép estét!
Szerk: Merchior 2010-04-14 21:14:24
egy kis Kázmér és Huba
k#rvára 18+, ne nézd meg b@zmeg, ha jót akarsz. Fiszi, te nézd még
-
Szerk: ∂z 2010-04-14 21:22:24
És ez miért csak most jut eszébe valakinek? Eddig senkit nem zavart?
Bár ha magamból indulok, én is magasból tojtam rá, hogy mi a neve....
Bár ha magamból indulok, én is magasból tojtam rá, hogy mi a neve....
beküldve: 2010-04-14 20:56:20
(#35286) Szólni kell a moderátornak, hogy írja át mondjuk Társalgóra a címet..
MIANEVED?!
yaoi helyett furry. nagy előrelépés mondhatom
A furrykban legalább hetero -és yuri- is van. XD És sok-sok hiéna.
Nem látszik a kép amit beraktál.
Yaven: amit lejjebb fölvetettél- a conos fórumtali - egy jó és támogatandó ötlet, szerintem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-04-14 20:56:59
beküldve: 2010-04-14 20:51:19
(#35284) Hát, volt /van is asszem/ még egy Mélytengeri halak szaporodási szokásai topig is, meg egy Olvadozások topig, ami a Dumizzunk előzménye volt. Azt a topigot Hajni, Orsi, meg Pape hozta létre akiket akkor ezért nagyon utáltam. Aztán meg nagyon megszerettem őket és nagyon jóba lettünk, teljesne a szívemhez nőttek /meg ugye Hajni lett az életem első barátnője/. Szerintem ez a topig is az ő művük.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-04-14 20:53:25
Pacsi a bátyádnak.
Az erre való reakcióját nem kívánta, hogy megosszam veletek. Pedig szerintem vicces lenne....
yaoi helyett furry. nagy előrelépés mondhatom
igen, a "dumizzunk" tényleg elég kretén névválasztás volt
igen, a "dumizzunk" tényleg elég kretén névválasztás volt
-
Szerk: ∂z 2010-04-14 20:47:24
Pacsi a bátyádnak.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
X'D Ő ki merte mondani azt, amit mi nem. A névválasztásról Hanonékat kéne megkérdezni, én is csak egy éve csatlakoztam. Lehet, hogy 2007-ben ez volt a menő? Hanon, nyilatkozz! Az első 19 h.sz. elveszett, szóval már csak te tudod, hogy ki nyitotta meg a topikot. Mondd, hogy te!
Béla: hmm....ez várható volt. (Avagy megmondtam előre.)
Gilje: szia! *bolond módjára integet*
Béla: hmm....ez várható volt. (Avagy megmondtam előre.)
Gilje: szia! *bolond módjára integet*
Szerk: Yaven 2010-04-14 20:36:29
be kééne tukcsizni valamit a fapofijai közé...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-14 20:28:25
(#35278) Meg szeretném osztani Veletek kedves bátyám reakcióját, miután meglátta a topikcímet:-Jól pofcsin kéne baszcsizni, aki ilyet ír...
Ezen gondolkodtam én is jó ideig. Talán bosszúból, vagy valami. A hangszereknek lelkük van.
Szeretném őket tanulgatni, de a jobb kezem most elég durván megakadályoz ebben. Ökölbe se tudom szorítani, nem hogy lefogni vele...
Szeretném őket tanulgatni, de a jobb kezem most elég durván megakadályoz ebben. Ökölbe se tudom szorítani, nem hogy lefogni vele...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-14 20:12:51
Ez az offtopikok királya. Nincs olyan téma, ami ne lenne ide való. Viccet félretéve; tényleg nem szerencsés ezt fórumon megdumálni.
^^""" Am. nem tudom hogy mehetett a gitárra olyan masszívan a por, miközben végig a tokjában figyelt.
És tanulgatod a "feladott" számokat?
Fiszi:
^^""" Am. nem tudom hogy mehetett a gitárra olyan masszívan a por, miközben végig a tokjában figyelt.
És tanulgatod a "feladott" számokat?
Fiszi:
Szerk: Yaven 2010-04-14 20:05:00