Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
12
Ez rögtön magyarázatot ad troll mivoltodra.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ööö..Fertöszentmiklósra és amm értünk volt külön mise xD
kössz!!!
kössz!!!
jaa értem asszittem valamilyen külön csak úgy beugrottatok misére:)
"Dattebayo"
Mindenki megy a Conra??
nem
mér nem?
mer te ott leszel és félek azzitól is
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
ööööö...Ez a Dumizzunk?
Élménybeszámoló:
A haverokkal bejutotttunk az országos Széchenyis Töriversenyre ami Nagycenken volt a kastélyban.
3. helyezést értünk el
az első napon (péntek), köszöntöttek minket, fociztunk, kinevettünk másokat (persze nem feltűnően)
és ettünk, hajnali 3-kor megpróbáltunk elaludni.
Szombaton reggel indultunk Bécsbe, megnéztük Széchenyi szülőházát.Aztán irány a Döblingi elmegyógyintézet.(ahol meghalt).Délután gyakorlati fordulóztunk amin másodikak lettünk .
Aztán mise....és kaja...és alvás.
Ma délelött pedig lezajlott az elméleti döntő.
Bocs annak akit ez nem érdekel
Élménybeszámoló:
A haverokkal bejutotttunk az országos Széchenyis Töriversenyre ami Nagycenken volt a kastélyban.
3. helyezést értünk el
az első napon (péntek), köszöntöttek minket, fociztunk, kinevettünk másokat (persze nem feltűnően)
Szombaton reggel indultunk Bécsbe, megnéztük Széchenyi szülőházát.Aztán irány a Döblingi elmegyógyintézet.(ahol meghalt).Délután gyakorlati fordulóztunk amin másodikak lettünk .
am ja grat hova jársz h van mise??
"Dattebayo"
Mindenki megy a Conra??
am lehet buta kérdés , de mennyi idősek vagytok , mindenki idősebbnek tűnik nálam!
am lehet buta kérdés , de mennyi idősek vagytok , mindenki idősebbnek tűnik nálam!
nem... most nem de talán legközelebb...
am 16 4hónap és 17 Úristen...
"Dattebayo"
Szerk: ∂z 2010-04-18 16:34:35
Úristen, nem is emlékeztem, hogy Széchenyi egy elmegyógyintézetbe halt meg, azta. Egyébként gratulálok!
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-04-18 15:57:25
(#35371) ööööö...Ez a Dumizzunk?
Élménybeszámoló:
3. helyezést értünk el
Élménybeszámoló:
3. helyezést értünk el
Szerk: Dan 2010-04-18 15:59:18
Mindenki megy a Conra??
Mostmár nem. 20
én akartam
Elnézést.Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-04-18 13:59:32
(#35369) Héé, mit látnak a szemeim?? Társalgó?? Netán megváltoztatták?:) Fuhuh, milyen rég nem jártam ittXD
Csak azt sajnálom, hogy nem megyek majd a SakuraConra *folynak a könnyei*
De remélem, hogy jovoben veszek majd azt a jegyet *reménykedik*
Csak azt sajnálom, hogy nem megyek majd a SakuraConra *folynak a könnyei*
De remélem, hogy jovoben veszek majd azt a jegyet *reménykedik*
Mindenki megy a Conra??
nem
12
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Használd.Főleg,hog y a jegy ára is nőtt,nem is keveset.Ne legyen már kidobott pénz.
Én asszem a 2008-as őszi Conon csináltam egy ilyen "megvettem a jegyet,de csak pénzkidobás lett az eredménye" eksönt.Sebaj.Végülis akik vittek volna,a csajjal jól összebalhéztunk vmi apróságon,így alapból esélytelen volt,hogy velük menjek.Utólag meg kiderült,hogy nem is tudtak volna vinni,Ő is vmelyik ismerősével vitette fel magát Pöstre.
Ezek a régi szép emlékek...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-04-18 13:34:53
Az őszi egyértelmű.
Meg most még intézek pár telefont erre-arra, rokonság meg ilyesmi, hátha kibírnak egy szombat estére. Ha már kikukáztam a jegyem, illene használni is.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute