Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
XDXDXD
keresek neked még egy FanfiksöntXD
keresek neked még egy FanfiksöntXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
xD
Esküszöm valahonnan szerzek pénzt 1doboz epres Pocky-ra hétvégére xD
Exiled, ne kezd már -.-
Amúgy igen, baj. Egyél meg rá egy darabka sajtot, és igyál sok sok tejet és jobban leszel. De csak a Vödörbeeeh!
Esküszöm valahonnan szerzek pénzt 1doboz epres Pocky-ra hétvégére xD
Exiled, ne kezd már -.-
Amúgy igen, baj. Egyél meg rá egy darabka sajtot, és igyál sok sok tejet és jobban leszel. De csak a Vödörbeeeh!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-18 22:06:45
nanáXD hisz mindenki tudja, hogy az epres pocky igazából Kurosaki Ichigo... hmm hmm
Háté: felvettél? esküszöm nem látlak
aha! megvagy >8D
bárki felvehet aki akar
Háté: felvettél? esküszöm nem látlak
aha! megvagy >8D
bárki felvehet aki akar
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-18 22:04:29
Envy: Ez a név nagyon masszív.
He? reklámban mondta valaki "Én az epreset szeretem" Hát én is, ugye Gilje?
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-18 21:59:36
(#35406) Hanon: 12? most szivatsz, ugye?
Am 14 vagyok ( a lét több síkján is lehetetlen, hogy idősebb legyek nálad... )
Con: sajnos ez is kimarad... későn jutott eszembe, szóval nem maradt idő puhítani. Nyári con-ra gyúrok, most nagyon. Arra már szvsz összejön.
Gaga: Lady gaga nem más mint egy bűncselekmény a világ ellen. A telephone kilppet végignézi is agykárosodással jár, nemhogy hallgatni
ÉS baj az, hogy már 1 hónapja egyfolytában theory of a deadman-t hallgatok ?
szerK kérjük vissza a dumizzuk elnevezést!!!!! Ez a topic már ős-topicnak számít, a legtöbb hozzászólással, a név már jogvédett. kérem vissza!!
Am 14 vagyok ( a lét több síkján is lehetetlen, hogy idősebb legyek nálad... )
Con: sajnos ez is kimarad... későn jutott eszembe, szóval nem maradt idő puhítani. Nyári con-ra gyúrok, most nagyon. Arra már szvsz összejön.
Gaga: Lady gaga nem más mint egy bűncselekmény a világ ellen. A telephone kilppet végignézi is agykárosodással jár, nemhogy hallgatni
ÉS baj az, hogy már 1 hónapja egyfolytában theory of a deadman-t hallgatok ?
szerK kérjük vissza a dumizzuk elnevezést!!!!! Ez a topic már ős-topicnak számít, a legtöbb hozzászólással, a név már jogvédett. kérem vissza!!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-04-18 22:00:39
tess, msn: giljem@vipmail.hu
hana yori dango fejezetet
Jujj ne is mondd, most olvastam el a 137. fejezetet! *____*
És most vergődök, mert olvasnám tovább xD
Kint van egy új Crimson Spell is, láttad?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-18 21:59:08
Ohh. Ha lenne hol, akkor természetesen mennék. Ha el tudnál szállásolni, akkor a nyakadba ugranék valószínűleg.
Ha tényleg, akkor megdobhatnál egy MSN-címmel, hogy ezt megtárgyaljuk komolyabban.
Ha tényleg, akkor megdobhatnál egy MSN-címmel, hogy ezt megtárgyaljuk komolyabban.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-18 21:57:14
gyenge kezdő nincs neked akkora hatalmad... előbb leszek anti-yaoista de emiatt most szólok a barátnőmnek, hogy 3 hétig ne rakjon fel új hana yori dango fejezetet
nekem hiányzik, vessetek meg
Megvetlek! Ma nem alhatsz Ginnel!
Yaven: Az én csőröm mindig is piszkálta. "dumizzunk" az nálam egyenlő a "cuksi, szépcsi, arcsi" magasröptű értekezéssel
na meg: Ahol a barátok vannak
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-18 21:53:19
Csatlakozom. Az a név gázabb volt, de már megszoktam. Ez meg így jobb, bár tényleg fura. Szóval ugyanolyan értékűek szvsz.
nekem hiányzik, vessetek meg
Yaven: légy tisztelettel. vagy megpedofilállak
Háté: ha lenne hol aludnod jönnél Conra? mi eddig 11-en vagyunk uyan, de mért ne férnél el te is?
Sok jó ember effektus
Yaven: légy tisztelettel. vagy megpedofilállak
Háté: ha lenne hol aludnod jönnél Conra? mi eddig 11-en vagyunk uyan, de mért ne férnél el te is?
Sok jó ember effektus
A topik átnevezéséből meg minek ekkora drámát csinálni?
Látod, ez egy költői kérdés, én sem értem.
MIANEVED?!
Vasárnap. Április 18, Műemléki Világnap, az évből még 257 nap van hátra.
A topik átnevezéséből meg minek ekkora drámát csinálni? Szvsz jó ez így is. Maximum nem illik annyira az eddigi magasröptű beszélgetésekhez, amik itt folytak. Meg folyni fognak remélhetőleg.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-18 21:31:13
Vasárnap. Bocs, ezt muszáj volt elsütnöm.
Én így olvastam pár oldallal ezelőtt.
,,Hitler fején ugrálok!"