Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szomorú,hogy te sem tudsz Conra menni.
De azért az őszire jössz,ugye?
Azt meg én sem szeressem,ha vmivel sok baj van.Pedig a problémamegoldó képességem olyan 90%-os,azaz beleszarok az egészbe
De azért az őszire jössz,ugye?
Azt meg én sem szeressem,ha vmivel sok baj van.Pedig a problémamegoldó képességem olyan 90%-os,azaz beleszarok az egészbe
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-04-18 13:20:56
Oh, ez így érthető. És most még én sem tudlak elszállásolni. Pedig általában nálam akad hely mindenkinek. Most viszont nem biztos, hogy otthon kötök ki aznap este...
Sajnálom, hogy nem jössz.
Sajnálom, hogy nem jössz.
Túl bajos lenne. Először a jegyem kikerült a kukába (de kiszedtem rá két napra), aztán nemrég kiderült, hogy nem nagyon tudok hazajönni, csak ha hat körül indulok el, ergo valahol Pesten kéne aludnom, de akiket eddig kérdeztem, azok nem nagyon tudnak elszállásolni... Szóval bajos, én meg utálom, ha valamivel sok probléma van.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én nem megyek valószínűleg.
16 körül vagyok amúgy. Valamikor júliusban van a születésnapom.
16 körül vagyok amúgy. Valamikor júliusban van a születésnapom.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Megyek. 20 vagyok. De ne aggódj, vannak azért itt páran, akik fiatalabbak Nálad.^^
Én most kihagyom.
Nyáron leszek 23.Bakker,3 hónap,oszt 23 leszek
Nyáron leszek 23.Bakker,3 hónap,oszt 23 leszek
Szerk: Souichiro 2010-04-18 12:14:05
beküldve: 2010-04-18 12:03:56
(#35357) Mindenki megy a Conra??
am lehet buta kérdés , de mennyi idősek vagytok , mindenki idősebbnek tűnik nálam!
am lehet buta kérdés , de mennyi idősek vagytok , mindenki idősebbnek tűnik nálam!
Kamilla
Szomorú vagyok,mert nem.
Nekem a pia alapból ingyen van ^^"
Így a pénz másmilyen formában tűnt-tűnhetett el,vagy csak nem emlékszem a pontos összegre,ami volt,így keresem a semmit,mert lehet csak én emlékszem rosszul a teljes dugipénz összegére.Akkor meg nagyon elszámoltam vmit.Keresem a "nemistűnt el semmennyi"-t.
Nekem a pia alapból ingyen van ^^"
Így a pénz másmilyen formában tűnt-tűnhetett el,vagy csak nem emlékszem a pontos összegre,ami volt,így keresem a semmit,mert lehet csak én emlékszem rosszul a teljes dugipénz összegére.Akkor meg nagyon elszámoltam vmit.Keresem a "nemistűnt el semmennyi"-t.
Szerk: Souichiro 2010-04-18 10:34:27
Most meg nem találom a pénzt a con jegyre.
Király Egyébként mindig olyankor nincs meg vmi,amikor pont kellene,jelen esetben a pénz bújócskázik.
Erről jut eszembe,számolgatom pénzem itthon,faszom,hova tűnt el 7-8 ezer forintom? Vagy csak nem emlékszem már mit vettem...vettem egyáltalán vmit?
Társalgó? miafasz?
én akartam
demostmé?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-04-17 20:43:09
(#35352) Azt hittem, ez valami új topic. Sokat nem foglalkoztam vele, úgyhogy gondoltam megnézem, miújság a dumizzunkba.
*"tartalmaid"-ra kattint*
Mi? Én már írtam a társalgóba? Mikor? *klikk* Ehh ez a dumizzunk
*"tartalmaid"-ra kattint*
Mi? Én már írtam a társalgóba? Mikor? *klikk* Ehh ez a dumizzunk
beküldve: 2010-04-17 19:55:44
(#35351) Társalgó? miafasz?
Tartalmas volt a nap. Íjászkodtam, elsőre eltörtem egy nyilat. Utána már tűrhető voltam. Moonlight Meidoba is ellátogattam Zsomborral. Aztán hazajövet elhagytam a kulcsomat, de fél óra múlva még ott volt ahol elhagytam. Elszakítottam 2 (D, E1) gitárhúrt (megint) és a Gyűrűk Urát is befejeztem. Most meg nem találom a pénzt a con jegyre.
Tartalmas volt a nap. Íjászkodtam, elsőre eltörtem egy nyilat. Utána már tűrhető voltam. Moonlight Meidoba is ellátogattam Zsomborral. Aztán hazajövet elhagytam a kulcsomat, de fél óra múlva még ott volt ahol elhagytam. Elszakítottam 2 (D, E1) gitárhúrt (megint) és a Gyűrűk Urát is befejeztem. Most meg nem találom a pénzt a con jegyre.
Gravity is a habit that is hard to shake off.