Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
IGEN!!!!!!!XDXDXDXDXD CORNRATOR!!!!!!! ezért nem tudok normálisan megenni röhogés nélkül egy cső kukoricátXDXDXDXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Basszus ezért cserébe most legalább egy hétig óriásmellű csajok képeit nézegethetjük.
CORNBRATOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CORNBRATOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerk: Yaven 2010-04-19 00:33:28
beküldve: 2010-04-19 00:23:03
(#35453) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szó sem lehet róla. Am. Misaki a JR-ból shotának számít vajon? Elmúlt már 18, de teste mint egy futanaris vézna lányé. XD
Kicsi Gint engedelmeddel kisajátítom. Ő már úgyis hulla, vele nem is tudtál volna mit kezdeni
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hanon: Gilje szeret...most biztos bánod, hogy a világra jöttél. XD
máó
btw azzal ugye tisztában vagyunk, hogy minden shota, legyen hetero, bi vagy totál ferde, az én tulajdonomat képezi?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-04-19 00:13:30
(#35448) Envynek:ichigo
ROTFL. A részesedés dolgot még meggondolom, bár a mai fiatal lányokat ismerve nem kerülsz ki élve a kezeik közül.
de akkor kérek belőle részesedést! nem ám ingyen engedem áruba az én kis habtestemet!!!!
Hanon: semmit. Ha nem szeretnélek átnéznék rajtad XP
Hanon: semmit. Ha nem szeretnélek átnéznék rajtad XP
Szerk: Gilje-sama 2010-04-19 00:05:28
Én is kérném vissza a címet kedves moderátor bácsi Egyrészt, mert szeretem és hiányzik, másrészt h Hanonnak ne legyen igaza <3
mit vétettem ellened? :Đ
btw miben ne legyen igazam?
mondocon blows. pfej.
máó
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szivecském, ha én ott leszek, az pedofil hentai lesz néhány yaois side-storyval megáldva.
Filmezhetsz. De utána én is lefilmezlek és eladom jó pénzért a yurista anyagot a fórumos srácoknak.
beküldve: 2010-04-19 00:01:21
(#35443) sztem korrektebb ez a topig név
örülök h jössz HT, aztán vigyázz a kis testedre, nehogy elkapjanak a vén, kiéhezett yaoisták
hálisten én lélek nélkül születtem, így nem tudtak mit elrontai/lopni/mittomén
Envy: metál ez a név
örülök h jössz HT, aztán vigyázz a kis testedre, nehogy elkapjanak a vén, kiéhezett yaoisták
hálisten én lélek nélkül születtem, így nem tudtak mit elrontai/lopni/mittomén
Envy: metál ez a név
-
oké, de a shotayaoit én filmezem!!!!!8DDDDDD
Ok, akkor a tied lesz az összes kislány, én meg majd elszórakozom a shotákkal. Hanon meg majd irigykedhet....*muhaha*