Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: SötétOldal 2010-04-19 16:01:56
beküldve: 2010-04-19 15:37:45
(#35499) egy kultúrközi kérdés: ti is néztétek nem, hogy a animeconon a jegyeket mely mangákra lehet levásárolni. de mi a helyzet a többi kiadóval? mangattack, VVK, DeltaVi...? elképzelhető, hogy ezek nem vesznek részt az akcióban?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Küldjek fotót édes? Fogadjunk, hogy egy ilyen kis perverz shotácskát mint én biztosan kedvelnél
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-04-19 15:23:42
beküldve: 2010-04-19 15:17:32
(#35496) Mostanában egészségtelenül gyakran vagyok téma.
Exiled: nem is kellesz, beee.
Exiled: nem is kellesz, beee.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Eperke: Szentem ezzel a poénnal ölni lehetne. Most komolyan. Ha az amerikaiak értenék, amit mondasz kiküldenének hangszórós kocsikat Irakba, nehéz páncélzatban, katonai kísérettel, 1 hónap alatt megszereznék Irakot...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-04-19 14:54:00
riszálhatnák magukat előttem a fiúkák. *___* XD
Na jah, én is így érzek xDD
Szerk: Ez nekem nagyon fájt XD
Top 100 msn, sms és chat poénok
-
ePiNePhRiNe: Kissé másnaposan kelek fel Béláéknál, korog a gyomrom, mondom, meg kéne etetnem a goa´uldomat. Keltem a Bálát, hogy kajás vagyok, mire ő:
- Már főzöm a sonkát. - és alszik tovább.
Mondom, oké.
Kimegyek a konyhába, iszok, akkor esik le, hogy nincs is felrakva főni semmi sem.
Megyek vissza Bélához, megint szólok neki...
Béla: - Aaa, hol voltál?
- Hát, végig mentem a folyosón és ott szemben.
- Jajj, menj végig a folyosón, aztán balra!
Erre már kíváncsi vagyok. Végig megyek a folyosón, lefordulok balra, benyitok... fürdőszoba. LÖL.
Vissza sietek a Bálához, mert már kezdek félni.
- Te miről beszélsz? Jó helyre navigáltál?
- MONDTAM, HOGY BALRA!
Lehet, hogy én vagyok a hülye, így ismét visszamegyek -> balra -> benyitok -> fürdőszoba. WTF?
Akkor nézem, hogy be van indítva a mosógép, benne forog egy kb. 5 kilós kötözött sonka, bazz, egész babérlevelekkel!
Szaladok vissza a Bálához:
- TE NORMÁLOS VAGY? A MOSÓGÉPBE TETTED A SONKÁT?
Béla ilyen halál komoly arccal:
- Mér´, 90 fokon nem megfő az?
-
ePiNePhRiNe: Kissé másnaposan kelek fel Béláéknál, korog a gyomrom, mondom, meg kéne etetnem a goa´uldomat. Keltem a Bálát, hogy kajás vagyok, mire ő:
- Már főzöm a sonkát. - és alszik tovább.
Mondom, oké.
Kimegyek a konyhába, iszok, akkor esik le, hogy nincs is felrakva főni semmi sem.
Megyek vissza Bélához, megint szólok neki...
Béla: - Aaa, hol voltál?
- Hát, végig mentem a folyosón és ott szemben.
- Jajj, menj végig a folyosón, aztán balra!
Erre már kíváncsi vagyok. Végig megyek a folyosón, lefordulok balra, benyitok... fürdőszoba. LÖL.
Vissza sietek a Bálához, mert már kezdek félni.
- Te miről beszélsz? Jó helyre navigáltál?
- MONDTAM, HOGY BALRA!
Lehet, hogy én vagyok a hülye, így ismét visszamegyek -> balra -> benyitok -> fürdőszoba. WTF?
Akkor nézem, hogy be van indítva a mosógép, benne forog egy kb. 5 kilós kötözött sonka, bazz, egész babérlevelekkel!
Szaladok vissza a Bálához:
- TE NORMÁLOS VAGY? A MOSÓGÉPBE TETTED A SONKÁT?
Béla ilyen halál komoly arccal:
- Mér´, 90 fokon nem megfő az?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-19 14:30:46
Hanont betörni...hmmmmmm
ilyenre mindannyian kíváncsiak lennménk sztem >8D
Mihi: mert jókXD nem tudtok nekem adni egy letöltős linket?
ilyenre mindannyian kíváncsiak lennménk sztem >8D
Mihi: mert jókXD nem tudtok nekem adni egy letöltős linket?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-19 13:40:28
beküldve: 2010-04-19 13:36:46
(#35492) sayadeou-ról nem nyilatkozom... Am hanon, ÉN nem tartozok senki uralma alá. Max ha ennyire akarad, akkor majd ÉN TÉGED foglak az uralmam alá hajtani, de ahhoz nagyon elvetemültté kell válnom pár hónap alatt
Unokahugim kedvenc japó együttese.
én magam nem kedvelem a zenéjüket, nem nekem való, de azért riszálhatnák magukat előttem a fiúkák. *___* XD
Szerk: Gilje-sama 2010-04-19 13:14:42
beküldve: 2010-04-19 13:04:31
(#35488) jaj SayaendouXDXDXDXD lávláv
<3333333333333333
<3333333333333333
Nagyon szívesen csinálnék, de több probléma is felmerül.
1. Régen értettem hozzá, de mára már nem tudom hogy kell.
2. Nincs hozzá "anyagom" hmmmm
1. Régen értettem hozzá, de mára már nem tudom hogy kell.
2. Nincs hozzá "anyagom" hmmmm
MIANEVED?!
igen ez jó topiccímXD