Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-19 23:18:49
(#35530)
Szerk: Hanon 2010-04-19 23:19:15
beküldve: 2010-04-19 23:17:42
(#35529) A legszomorúbb, hogy van Rule 34 Lazy Townra is..
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-04-19 22:54:44
(#35528) ezesetben rape-elünk , egy szűk szobában, teli a kedvenc "játékaimmal" és tudományosan bizonyított, hogy ilyen környezetben nem tudnak megjelenni, mivel nincs zöld szín. ha pedig énekelni kezd, betömöm a szájt, és vmi heavy metált teszek fel. Mára elég a szavakból, bújok ágyba és mééééélyen elgondolkodok a mai napról és mééééély álomba zuhanok.
Vidám almokkal tei éjszakákat mindenkinek !
Vidám almokkal tei éjszakákat mindenkinek !
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
képzeld h eksön közben rékezd egy nótára vagy jönnek azok a bábok vagy nem tudom miből van a többi szereplő vagy spartakusz elkezd ugrálni a háttérben és almákat eszik
rule 34 sztefánin!
rule 34 sztefánin!
-
Szerk: ∂z 2010-04-19 22:29:49
Na majd akkor
Donatellácska: Nem, Az anyját is sokan megbaszták és nézd meg mi lett belőle. annyira embertelen nem vagyok, hogy ennyire megnyomorítsak egy embert...Én mindenesetre maradok a lazy town-os csajnál, ő már be van járatva, kb korombeli és ahogy elnézem elég hajlékony. jó játszótársra találtam :)
szerk: megvan: stephaninak hívják, és paróka nélkül még cukibb O.o...
Donatellácska: Nem, Az anyját is sokan megbaszták és nézd meg mi lett belőle. annyira embertelen nem vagyok, hogy ennyire megnyomorítsak egy embert...Én mindenesetre maradok a lazy town-os csajnál, ő már be van járatva, kb korombeli és ahogy elnézem elég hajlékony. jó játszótársra találtam :)
szerk: megvan: stephaninak hívják, és paróka nélkül még cukibb O.o...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-04-19 22:28:10
Vagy netén a lazy town-os csaj még fiatal?
őt már túl sokan elkapták :(
na majd h lesz lánya ^^
-
Donatellácska.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
az a gond, hogy manapság nincs sok közüllük. én spec 1-et sem ismerek... Vagy netén a lazy town-os csaj még fiatal?
már nem. amikor még kicsi volt sokan ábrándoztam róla, de amióta kicsit megnőtt azóta már nem jön be. amikor kiskorában csak cumizott, csak szívta, csak szívta, csak szíta a cumit... vagy amikor olyan mocskosan kente szét a pudingot... nem bírtam magammal a TV előtt.
Nem, de manapság, inkább a bea asszony körül forog az agyam. olyan formás kis cicicskéi vannak. hmmmmmmmmmm.
és a világ legklasszab sálja, amire hajnlandó lennék 2500 ft-t kiadni :
csak képzeljétek el. télen sétálgatok az utcán és két fuck-ot mutató kéz kinyúl a kabátomból... kell ennél jobb ? + a tankcsapda logo is ér vmit :P
Szerk: The Exiled 2010-04-19 22:34:33
Ki nem?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: ∂z 2010-04-19 21:54:12