Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-19 21:51:47
(#35515) valami beteg állat ( talán én ? ) kiírtotta a fórumot, vagy mi? Legyen már vmi téma :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Végre majd tudok cosplayelni! Köszi a segítségeket!
*Felesleges idézet törölve. A moderátor*
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Moderátor 2010-04-20 09:19:38
beküldve: 2010-04-19 21:06:32
(#35513) avagy
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Inkább az első verzió jön be nekem. Köszi a segítséget!(lassan már elkezdek rajta dolgozni)
Szerk: Moderátor 2010-04-20 09:19:19
Hosszú barnás haj?
És esetleg fhérfi,
vagy talán nőnemű
karakter felelne meg jobban a nemednek?
És esetleg fhérfi,
vagy talán nőnemű
karakter felelne meg jobban a nemednek?
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
nekem meg 6-8ig lett volna órám de lerángattak kocsmázni. kivételesen tényleg nem volt kedvem, de 10 perc győzködés és az ellopott biciglilámpám elég érv volt
-
beküldve: 2010-04-19 19:49:14
(#35508) egy órám volt ma. 17:20-tól. 35-re beestem. akkor kiderült, hogy senki nem olvasta el az aznapi kötelező szöveget, teát a muri elmarad. kivette a füzetet, és el is raktam. jejj!!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Engedd meg, hogy gratuláljak Viszont jobban járnál ha előre megvennéd...
Ottmar: Ne idézz ilyen sokat, ha lehet (csak a lényeget), moderátor bácsi nem szereti
Ottmar: Ne idézz ilyen sokat, ha lehet (csak a lényeget), moderátor bácsi nem szereti
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-19 18:40:13
(#35506) Juhé. Megtaláltam a pénzt^^ Viszont a halál fog elmenni és venni (remélem lehet a helyszínen is[<---kérdés])
Viszont még nem találtuk ki az alvást. Valszeg bezsákmányolunk 4db 925öst és ébren fogunk kószálni.
Viszont még nem találtuk ki az alvást. Valszeg bezsákmányolunk 4db 925öst és ébren fogunk kószálni.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Tényleg? Pedig ki van rakva a honlapra. Gáz lenne ha nem jönne ki.Bár én nem olvasom csak az egyik haveromnak akarom megvenni szülinapra , de ez még nagyban függ a gazdasági helyzettől. Hiába, a válság! Cosplayelni pedig én is szerettem volna csak a hosszú barnás hajammal eggyütt nehéz elfogadható karaktert találnom.( ha valakinek van ötlete szóljon! , talán a nyárira sikerül.)
Szerk: Moderátor 2010-04-20 09:18:39
beküldve: 2010-04-19 17:08:34
(#35504) Uá, fura megszokni, hogy a kilométeres név helyett most csak egy rövid, értelmes topik-címet kell keresni...
Nemsokára con, és úgy néz ki, addig elkészülnek a cosplayeink.
Csak a csizmáimat kell leimádkozni a szekrény tetején lévő 14 doboz valamelyikéből.
Azt rebesgetik a kismadarak -ja, azok csiripelni szoktak, mindegy-, hogy nem lesz Hellsing 7 a Sakuraconon....
Nemsokára con, és úgy néz ki, addig elkészülnek a cosplayeink.
Csak a csizmáimat kell leimádkozni a szekrény tetején lévő 14 doboz valamelyikéből.
Azt rebesgetik a kismadarak -ja, azok csiripelni szoktak, mindegy-, hogy nem lesz Hellsing 7 a Sakuraconon....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-04-19 17:18:04
Hát igen, biztos nem csak én jártam így, hogy anyagi csődben vagyok
Tuti jó pár %-al visszaesett a manga eladás az utóbbi időben =/
Üdv itt Ottmar :P
Ottmar azt mondta, szombaton jön velünk találkozni
Tuti jó pár %-al visszaesett a manga eladás az utóbbi időben =/
Üdv itt Ottmar :P
Ottmar azt mondta, szombaton jön velünk találkozni
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-19 16:26:51
Na ez egy jó kérdés Még van pár napjuk kitenni az infókat
A kiadók már megegyeztek csak még nem rakták ki a honlapra.(elvileg)
de basszus akkoris... hétfő van, szombaton Con. ilyennyire nem sikerült megegyezni a szervezőknek a kiadókkal, vagy mi a gond? mondjuk oké, aláírom, ez minden kiadónak nagy kiesés, főleg az amúgyis gyengébb eladási rátájúaknak.