Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
De hogy a fenébe lehet, hogy kopaszodsz ??? Nem korai még? o.o
Ja most gondolj bele, nyáron 40fokban milyen jó lesz ha nem melegít pluszban semmi =P
Giljeeeeeeeeeeeeeee XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Ja most gondolj bele, nyáron 40fokban milyen jó lesz ha nem melegít pluszban semmi =P
Giljeeeeeeeeeeeeeee XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-19 12:46:11
de még hogy! olyan leszel mint a macskám! télen 3 számmal tömöttebb volt mint most! (vagy csak dagadtabbXP)
kivéve, ha Szfinx kopaszmacska vagy persze. vagy majd beültteést végzünk rajtad. szőrt tépünk a seggedről. és szerinted mi a legjobb ragasztó? 8D
Envy: outlet?
kivéve, ha Szfinx kopaszmacska vagy persze. vagy majd beültteést végzünk rajtad. szőrt tépünk a seggedről. és szerinted mi a legjobb ragasztó? 8D
Envy: outlet?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-19 12:45:54
és télre visszanő?
*szemében megcsillan a remény utolsó sugara"
epres lány: ha nagyon unatkozol csinálhatsz nekem egy karkötőt
*szemében megcsillan a remény utolsó sugara"
epres lány: ha nagyon unatkozol csinálhatsz nekem egy karkötőt
-
Szerk: ∂z 2010-04-19 12:45:19
beküldve: 2010-04-19 12:42:28
(#35482) Találjunk ki akkor egy jó címet, na?
Én meg unatkozom.. Nincs élet kedvem sem...
Kopaszodsz Dz??? o.O
Én meg unatkozom.. Nincs élet kedvem sem...
Kopaszodsz Dz??? o.O
MIANEVED?!
finomítsunk! vedlesz. jönnek a nyárias idők. megszabadulsz a felesleges szőrzettől!
az orrod és a füled sem fog befülledni pl!
az orrod és a füled sem fog befülledni pl!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-19 12:41:25
valóban inkább tárgyaljuk ki az aláírásodatXD
beküldve: 2010-04-19 12:34:02
(#35478) a cartoonnetworkös képzeletbeli barátos rajzfilmsorozatban volt egy izébizé ami folyton azt mondta hogy "ÉN A PELYHET SZERETEM!!!!!"
a neved miattXD
most pakoltam ki a mosogatót. lakótársam kedves nem intézte el hétvégén.
rohadásszagúak a kis kacsóim
a neved miattXD
most pakoltam ki a mosogatót. lakótársam kedves nem intézte el hétvégén.
rohadásszagúak a kis kacsóim
Szerk: Gilje-sama 2010-04-19 12:24:50
Na várjál
Ezt most nem értem. Kéne?
Késő van, és azért?
Jó éjt távozók!
Ezt most nem értem. Kéne?
Késő van, és azért?
Jó éjt távozók!
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-19 01:07:06
(#35475) Házi befejezve, megyek aludni.
Envy: De én a pelyhet...!
Envy: De én a pelyhet...!
beküldve: 2010-04-19 00:57:37
(#35474) Álmodjatok székeket!
ha emiatt most 7 órán keresztül az lesz az álmom, h egy fehér háttér előtt álló széket látok és semmi más, akkor megöllek conon ^^
-
LOBELIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAA~~~!
énis, csak befejezem a házimat:P
énis, csak befejezem a házimat:P
Benne vagyok.
Viszont megyek most alukálni, meg előtte egy rész Ourant nézni. Álmodjatok székeket!
Viszont megyek most alukálni, meg előtte egy rész Ourant nézni. Álmodjatok székeket!