Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ezesetben olvasd el az én kommentemet is
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
szegény:( a kisebbségi érzés, hiába
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Mindenki szeret Csigusz, nélküled üres lenne az életünk.
nemhiszek neked D:
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
ki szeret engem?
Mi mind És biztos még sokan.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Eprecske? új Hana Yori fejezet van fenn
137. ? Azt már olvastam úgy 2-3napja =(
Asszed nem lesem minden 24. órában az oldalt?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-20 15:40:33
beküldve: 2010-04-20 14:41:27
(#35539) Wáháháhá!! feladtam a rendeésem, egy kis módosítással, mert már meguntam a nanára való várakozást... :( de nembaj, most jön ki minden, majd lesz egy újabb adag rendelés :)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-04-20 14:13:11
(#35538) Eprecske? új Hana Yori fejezet van fenn
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Basszus, már a 4. kötet jön ki a Chrno Crusade-ből?
Én még az elsőnél lemaradtam.
Majd elhozom a kettest és a hármast a conra hogy el tudd olvasni. Csak hogy lásd mekkora arc vagyok.
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-04-20 14:06:13
beküldve: 2010-04-20 13:26:23
(#35536) "Új akció : "Második manga féláron !" (bármely Mangafan manga legyen az)"
Tehát ha megveszem az új Hellsinget féláron kapom Ootanit? hmmmmmm... (végülis jogos, amilyen apró furcsa lenne teljes árat kérni érte...XD)
Tehát ha megveszem az új Hellsinget féláron kapom Ootanit? hmmmmmm... (végülis jogos, amilyen apró furcsa lenne teljes árat kérni érte...XD)
Szerk: Gilje-sama 2010-04-20 13:27:55
Basszus, már a 4. kötet jön ki a Chrno Crusade-ből?
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-20 13:17:51
(#35534) Végre teljesen feltették a con honlapjára a megjelenéseket!
Kijön még a chrno 4. kötete is.
Kijön még a chrno 4. kötete is.
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Igen, mondták már páran csak nem értem, hogy ez miért probléma
Hanon: Én pont úgy szeretlek, mint az emberek a sót: egy kevés mindig kell, de ha sok akkor elront mindent
Hanon: Én pont úgy szeretlek, mint az emberek a sót: egy kevés mindig kell, de ha sok akkor elront mindent
beküldve: 2010-04-20 09:32:17
(#35532) OHHH
hétvégén Sacuracon
én nem megyek de már most jó szórakozást kívánok minden szerencsés jelenlévőnek:))
hétvégén Sacuracon
én nem megyek de már most jó szórakozást kívánok minden szerencsés jelenlévőnek:))
"Dattebayo"