Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: Dragda 2010-04-21 15:25:44
Édesem, úgy néz ki nem te vagy az "anyósok kedvence". De sebaj, legfeljebb nem lesznek közös vacsorák. ^^
Újoncok: Mi mindig örülünk a friss husinak. (Kinek ebédre kelletek, kinek áldozati ajándéknak.) Viccet félretéve, nem kell tőlünk félni, nyitottak és kedvesek vagyunk.
Újoncok: Mi mindig örülünk a friss husinak. (Kinek ebédre kelletek, kinek áldozati ajándéknak.) Viccet félretéve, nem kell tőlünk félni, nyitottak és kedvesek vagyunk.
a nagy visszatérő...
próbálom elérni, h legalább a virtuális anyós kedveljen. eddig nem sok sikerrel :(
új arcok: szívesen látunk mi mindenkit, nem vagyunk egy "bezárkózott elit" társaság, akik leköpik az újakat
csak készüljetek fel a lelketek megerőszakolására, mivel folyamatosan árad a yaoi, furry, és hasonló kellemes dolgok. de néha van egy kis szívderítő futanari ^^
új arcok: szívesen látunk mi mindenkit, nem vagyunk egy "bezárkózott elit" társaság, akik leköpik az újakat
csak készüljetek fel a lelketek megerőszakolására, mivel folyamatosan árad a yaoi, furry, és hasonló kellemes dolgok. de néha van egy kis szívderítő futanari ^^
-
Szerk: ∂z 2010-04-21 15:15:41
beküldve: 2010-04-21 15:01:11
(#35586) Hát nemtudom illik e válaszolnom mert énsem vagyok túl régen itt...
de szerintem itt mindenkit szívesen fogadnak:)
nem volt érzelgős:)
az én sulimban sem díjazzák az animéket meg a mangákat... de kit érdekel ha engem ez érdekel miért is nem:)
am mint nem régi tag Üdv a mangafanban! reméljük(em) jól érzed magad és itt megértenek majd:))))
de szerintem itt mindenkit szívesen fogadnak:)
nem volt érzelgős:)
az én sulimban sem díjazzák az animéket meg a mangákat... de kit érdekel ha engem ez érdekel miért is nem:)
am mint nem régi tag Üdv a mangafanban! reméljük(em) jól érzed magad és itt megértenek majd:))))
"Dattebayo"
beküldve: 2010-04-21 14:33:33
(#35585) Lehet hogy most eltérek a témától ( bár nagyon nem látom hogy lenne ) de vannak gondolatok melyeket meg szeretnék osztani( ha szabad ).
Én mindig azt gondoltam hogy ti egy ilyen nagyon elit csapat vagytok akikhez nem mer a kívülálló szólni mert már annyira otakuk vagytok hogy messze túlszárnyaltok mindenkit.DE tévedtem egy olyan újonc mint én is szót értek veletek és télleg egy nagyon jó csapat vagytok.Én már egy éve figyellek csöndesen benneteket de írni ebbe a topicba nem mertem. Őrülök hogy válaszoltatok nekem és válaszra méltattatok engem.És valóban sokat tanultam tőletek! Mindig jobb lett a kedvem amikor hazajöttem a suliból ahol sokat b'sztattak azért mert mangát olvasok.
Minden esetre: CSAK ÍGY TOVÁBB!
( remélem nem lettem túl érzelgős, mindezt dicséretképpen mondom )
Én mindig azt gondoltam hogy ti egy ilyen nagyon elit csapat vagytok akikhez nem mer a kívülálló szólni mert már annyira otakuk vagytok hogy messze túlszárnyaltok mindenkit.DE tévedtem egy olyan újonc mint én is szót értek veletek és télleg egy nagyon jó csapat vagytok.Én már egy éve figyellek csöndesen benneteket de írni ebbe a topicba nem mertem. Őrülök hogy válaszoltatok nekem és válaszra méltattatok engem.És valóban sokat tanultam tőletek! Mindig jobb lett a kedvem amikor hazajöttem a suliból ahol sokat b'sztattak azért mert mangát olvasok.
Minden esetre: CSAK ÍGY TOVÁBB!
( remélem nem lettem túl érzelgős, mindezt dicséretképpen mondom )
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-04-21 14:38:57
beküldve: 2010-04-21 14:03:34
(#35584) Üdv tündérbögyörőim! (Hanon-anyunak külön puszi!)
Godoltam beköszönök könyvtári gépről... ^^
És mit látok? ... Dz?! Mióta udvarolsz te az anyámnak? És Alister-apuka csak ezt így hagyja?!
Fölháborító! Meg az is, hogy nem egy napon van a kib***ott szóbeli nyelvvizsgám. Ez nem normális! És emiatt kések conról, brühühü!
Kérdés Mihonak szánva: Voltál orvosnál, Nee-csan?
Megjegyzés Zabpehelynek: Az a te leveled, ami bekerült az áprilisi Mondóba? Mert, ha igen, akkor gratulálnék!
Godoltam beköszönök könyvtári gépről... ^^
És mit látok? ... Dz?! Mióta udvarolsz te az anyámnak? És Alister-apuka csak ezt így hagyja?!
Fölháborító! Meg az is, hogy nem egy napon van a kib***ott szóbeli nyelvvizsgám. Ez nem normális! És emiatt kések conról, brühühü!
Kérdés Mihonak szánva: Voltál orvosnál, Nee-csan?
Megjegyzés Zabpehelynek: Az a te leveled, ami bekerült az áprilisi Mondóba? Mert, ha igen, akkor gratulálnék!
a nagy visszatérő...
Szerk: Dragda 2010-04-21 14:07:11
beküldve: 2010-04-21 13:50:55
(#35582) beküldve: 2010-04-21 07:44:56
(#35581) Leszek ma déltől estig BP-n, ha valaki akar összefutni, telefonáljon fel
no pussy, just the dicks
Vigyázz mert téged is kitiltanak a hálószobájukból! Akkor pedig nincs mese, paparazzit kell fogadnunk
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-21 01:27:53
beküldve: 2010-04-21 00:46:32
(#35579) Tán kéne egy "Szerelmes évődés" vagy hasonló nevű téma...
...mert igény, az lenne rá, ahogy látom
...mert igény, az lenne rá, ahogy látom
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Szerk: alister 2010-04-21 00:46:43
Én is szeretem a buktááááát
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: ∂z 2010-04-21 00:25:06
beküldve: 2010-04-21 00:07:29
(#35576) Na. Túlléptünk az éjfélen. 21 vagyok
Szerk: Gilje-sama 2010-04-21 00:09:53