Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
neked soha nem hazudnék angyalbögyörőm
Segíts ki kérlek, mert egyszerűen nem tudom felidézni a pillanatot, mikor megengedtem, hogy becézgess.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
ohh elnézést csak nem megsértettem az éjjellátó kamerámmal a hálószobatitkotokat? mindjárt röstellem
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-20 23:55:49
Szerk: ∂z 2010-04-20 23:38:23
beküldve: 2010-04-20 22:57:30
(#35572) mi sem édesebb a szerelmes cívódásnál...~~~
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
és még fütyülök is
fütyülsz bazmeg és hazudsz
több lyukból is ráadásul
Mer nem hiszel nekem bogaram?
mer egy szar szemét szar alak vagy
*klisé*
juteszembe: Külön Hanonnak készült szemelvény az ehavi mondo-ból:
Shota : A shoták általában még a loliknál is kisebbek és fiatalabbak. Testarányaik sokszor jobban közelítenek a chibikéhez, mint a gyerekekéhez, ettől nyomorgatnni valóan ennivalók lesznek. Szemük kerek, ártatlan. Arckifejezésüket gyakran rajzolják szenvedőre, hogy jobban megessen rajtuk a szívünk.
Egyetértesz ezzel a kijelentéssel ? :)
Shota : A shoták általában még a loliknál is kisebbek és fiatalabbak. Testarányaik sokszor jobban közelítenek a chibikéhez, mint a gyerekekéhez, ettől nyomorgatnni valóan ennivalók lesznek. Szemük kerek, ártatlan. Arckifejezésüket gyakran rajzolják szenvedőre, hogy jobban megessen rajtuk a szívünk.
Egyetértesz ezzel a kijelentéssel ? :)
Ez többé kevésbé baromság. Részemről.
Shota az kisfijú. Ennyi.
Szerk: Hanon 2010-04-20 22:30:42
nem kifejezetten, én szedegetek róluk, és eddig meg vagyok elégedve a munkájukkal
szerintem félreérthettél valamit
szerintem félreérthettél valamit
Szerk: Gilje-sama 2010-04-20 22:21:41
Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy ezek szerint az urahara inkább mennyiségre hajt, mint minőségre :)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
nem... olvasd el szépen uraharashop kiírásátXD
Előkerült egy oldal, az AnimeZone, mely a neten fellelhető összes más fansub csapat munkáit feltölti online videó megosztókra úgy, hogy senkitől sem kér engedélyt, sőt, a munkáinkat lebutítva teszik közzé. Mivel egyetlen ész érvvel sem sikerül meggyőznünk Kiru Hoshinót, az oldal vezetőjét, hogy vegye figyelembe a mi döntésünket, így
1 hetes sztrájkot hirdetünk,
mely idő alatt nem kerülnek ki új fordítások az oldalainkra és az eddig fent lévőket is ideiglenesen elérhetetlenné tesszük.
PROBLÉMÁZNI AZ ANIME-ZONE OLDALÁRA LEHET MENNI!
A sztrájkhoz eddig csatlakozott csapatok:
1. AnimeAddicts
2. CoolTeam Anime
3. Aurora Sub
4. Urahara Shop
5. Unnamed Team Entertainment
6. Hama®kel Fansub
7. Hell of Translations
8. Animany Fansub
9. HSTS-fansub
10. SRP Fansub
11. Varázsskatulya
12. Ricz/Ronin Factories
13. EruPii-Fansubs & Raws
14. Yohohoho Fansu
15. Totenkopf
16. Felhők felett
17. AnimGO
18. BleachHun
19. Tsuki no Tenshi
20. XtremeFace
21. a korábbi Grand Line Kalóz Fansub Team
22. LJK Fansubs
23. Tomibito
24. DarknessManga
1 hetes sztrájkot hirdetünk,
mely idő alatt nem kerülnek ki új fordítások az oldalainkra és az eddig fent lévőket is ideiglenesen elérhetetlenné tesszük.
PROBLÉMÁZNI AZ ANIME-ZONE OLDALÁRA LEHET MENNI!
A sztrájkhoz eddig csatlakozott csapatok:
1. AnimeAddicts
2. CoolTeam Anime
3. Aurora Sub
4. Urahara Shop
5. Unnamed Team Entertainment
6. Hama®kel Fansub
7. Hell of Translations
8. Animany Fansub
9. HSTS-fansub
10. SRP Fansub
11. Varázsskatulya
12. Ricz/Ronin Factories
13. EruPii-Fansubs & Raws
14. Yohohoho Fansu
15. Totenkopf
16. Felhők felett
17. AnimGO
18. BleachHun
19. Tsuki no Tenshi
20. XtremeFace
21. a korábbi Grand Line Kalóz Fansub Team
22. LJK Fansubs
23. Tomibito
24. DarknessManga
Szerk: Gilje-sama 2010-04-20 22:04:53
beküldve: 2010-04-20 22:00:57
(#35564) egy hülye kérdés: most mi van? az a nagy cucc, hogy költöznek ?
szerk: azért látszik, hgy ki az első :) [Link]
szerk: azért látszik, hgy ki az első :) [Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-04-20 22:02:34
jah de azért nem hittem volna, h ilyet aimés berkkeben megengednek maguknak emberek. bár nem ez lenne az első, hogy csalódom
AZ=AnimeZone
Hopsz, megelőztek.
Ez amúgy tényleg nagy pofátlanság volt. Ha a hülyeség fájna és mindig kaptam volna 1Ft-ot mikor valaki valami hülyeséget csinált, akkor én már egy gazdag kis kva lennék.
Hopsz, megelőztek.
Ez amúgy tényleg nagy pofátlanság volt. Ha a hülyeség fájna és mindig kaptam volna 1Ft-ot mikor valaki valami hülyeséget csinált, akkor én már egy gazdag kis kva lennék.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-04-20 21:50:53
teljes mértékben egyetértek. ha ez igaz, akkor a pofátlanság magasiskolája