Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
AZ ->> AnimeZone
Ki a fene a szerkesztő ?! Még ilyen pofátlanságot!!!!
Ráadásul most 1hetes sztrájk miatt nem lesz felirat az Új Bleach részre
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-20 21:47:28
AZ ->> AnimeZone
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Én végigkerestem az összes az-t az oldalon, a firefox-al, de egyik sem volt linkelve
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-04-20 21:34:27
(#35557) csapat(vagy nemtom, akit érdekel), go fel uraharashopra és nézzétek meg a kezdőoldalt. aztán klikk a szövegben az AZ linkjére
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-20 21:32:44
(#35556) *kifakad*
Ilyen egy gedva szar napot! Fuj!
De legalább van jegyem conra. És Somának is. *kis zászlócskát lenget*
Hanon: Csatlakozom Alister bácsihoz.
Ilyen egy gedva szar napot! Fuj!
De legalább van jegyem conra. És Somának is. *kis zászlócskát lenget*
Hanon: Csatlakozom Alister bácsihoz.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
össze fogom nyalogatni a képernyőt<3
Ha megtagadod, ha nem, nem rajtunk múlik xD
És mivel ez is siker sorozat, nyilván előbb utóbb bizony Animax-re fog kerülni
És mivel ez is siker sorozat, nyilván előbb utóbb bizony Animax-re fog kerülni
MIANEVED?!
megtagadom, Luffy japán hangja totál karakterbeillő, nem is tudom elképzelni mással
meg Zorot se
Sanjit igenxD
meg Zorot se
Sanjit igenxD
beküldve: 2010-04-20 20:44:56
(#35552) Jaja US-en is One Piece.
Viszont van egy olyan sejtésem, hogy az Animax már nagyon is szemezik a sorozattal, szal lehet nem is olyan sokára megy nekik a levél, hogy lehet levenni a részeket az oldalról...
--> ez csak szerintem, sehol nem hallottam ilyet, csak picit így érzem xD
Viszont van egy olyan sejtésem, hogy az Animax már nagyon is szemezik a sorozattal, szal lehet nem is olyan sokára megy nekik a levél, hogy lehet levenni a részeket az oldalról...
--> ez csak szerintem, sehol nem hallottam ilyet, csak picit így érzem xD
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-20 20:29:16
(#35551) juhú! én meg előszedtem a sok évvel ezelőtt befejezetlenül hagyott fonalaimat és elkezdtem megint térfonni x3
És miközben szépen fonogatok, természetesen tankcsapda és depi szól x3
És miközben szépen fonogatok, természetesen tankcsapda és depi szól x3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-04-20 20:29:52
O.o
Én már végigolvastam a Hana Yori Dangot. :O 241+ special one shotból áll.
//Jó lesz.//
Hanon; cukorbogár, billentyűzetbe ragadt ételmaradékocskám, hát hogy ne szeretnénk téged??
(Még ha túlontúl őszinte is vagy).
Én már végigolvastam a Hana Yori Dangot. :O 241+ special one shotból áll.
//Jó lesz.//
Hanon; cukorbogár, billentyűzetbe ragadt ételmaradékocskám, hát hogy ne szeretnénk téged??
(Még ha túlontúl őszinte is vagy).
Szerk: Usagi-chan 2010-04-20 20:21:12
nem, csak a fuck olyan szép szó x3
szerk: gilje: fuck !
mi vagy te, Akito???XD amúgy az uraharashoposok, mert a Grand Line team csinálta először a feliratot csak megakadtak
beküldve: 2010-04-20 19:31:34
(#35547) juteszembe: Külön Hanonnak készült szemelvény az ehavi mondo-ból:
Shota : A shoták általában még a loliknál is kisebbek és fiatalabbak. Testarányaik sokszor jobban közelítenek a chibikéhez, mint a gyerekekéhez, ettől nyomorgatnni valóan ennivalók lesznek. Szemük kerek, ártatlan. Arckifejezésüket gyakran rajzolják szenvedőre, hogy jobban megessen rajtuk a szívünk.
Egyetértesz ezzel a kijelentéssel ? :)
szerk: gilje: fuck ! most már csak azt kell kideríteni, hogy ki találta ki előbb
Shota : A shoták általában még a loliknál is kisebbek és fiatalabbak. Testarányaik sokszor jobban közelítenek a chibikéhez, mint a gyerekekéhez, ettől nyomorgatnni valóan ennivalók lesznek. Szemük kerek, ártatlan. Arckifejezésüket gyakran rajzolják szenvedőre, hogy jobban megessen rajtuk a szívünk.
Egyetértesz ezzel a kijelentéssel ? :)
szerk: gilje: fuck ! most már csak azt kell kideríteni, hogy ki találta ki előbb
Szerk: The Exiled 2010-04-20 19:32:35
beküldve: 2010-04-20 19:30:38
(#35546) annyira kész... naruto-kun most kezdte el ferdíteni a One Piecet, erre mit látok uraharashop weboldalán??? XDXDXDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD