Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Magyar otakuk körében ilyesmi miért nem tapasztalható ?
Tapasztalható, csak még nem voltál Conos afterpartyn, hogy láthasd a melltartós és egyéb lenge öltözetű egyedeket. De azt mesélik, hogy a NipponShoxx-okon is hasonló a közönség. (+Miho Miyavi koncertes élménybeszámolójában is lehetett erről a típusról olvasni.). Szvsz ez undorító és szégyen a női nemre nézve. Nem hinném, hogy az anno akár az életüket is feláldozó feministák örültek volna, hogy munkásságuk révén mi lett. Pedig sok kis liba azt hozza fel, hogy ők is megteheteik, amit a fiúk.
beküldve: 2010-04-21 23:00:40
(#35619) Az optimizmus beszél a kicsi shotából, ápolgassuk hát pure hiedelmeit míg végül olyan nem lesz, mint mi. Beteg, elvetemült, a többit már nem is mondom. Éljen a sohasevolt ártatlanság
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-21 22:55:33
(#35618) Otaku helyett inkább weeboo, hehe
Szvsz a magyar animefanok is ugyanúgy mutogatják magukat a világhálón. De hát egy meztelen képnél nincs ráírva, hogy "anime rajongó" vagy valami, szóval akármelyik képen lehet animerajongó.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Magyar otakuk körében ilyesmi miért nem tapasztalható ?
Ezt a kijelentést mire alapozod? Legalábbis én átfutottam a szöveget, de erre semmiféle utalást nem találtam. Vagy csak szimplán bamba vagyok :'D
Amúgy ez az a téma amin eleinte röhögtem, de most már a gyomrom kavarog *szakmai ártalom*
Az otaku kifejezést meg nyüff, kérlek ne
Szerk: miyu 2010-04-21 22:49:47
beküldve: 2010-04-21 22:30:03
(#35616) jut eszembe. manapság egyre jobban hallani 13-16 éves fiúkról és lányokról, akik szexelnek, és az elkorcsosult szexualitásról. Egy kérdés: Magyar otakuk körében ilyesmi miért nem tapasztalható ? +[Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Gilje: boldog -yaoiban gazdag- szülinapot kívánok!! Mostantól csókolommal fogok neked köszönni.
legfeljebb seggcsókolommal aranyom!!!
amúgy épp is a fentebb említett műfaj egy műremekét olvasom... szal megvanXDés kössz
hozzájárulnék a shotakérdéshez:
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-21 22:06:38
Van még valaki rajtam kívül olyan aki pesti és előrendelte a jegyét?
Vagy csak én vagyok ekkora b@rom?
Vagy csak én vagyok ekkora b@rom?
Nem hiszem. XD Bár az őszi MondoConra mi is csak rendeltük Fiszivel, aztán kellemes meglepetésként ért, hogy kb. 2 perc alatt sorra kerültünk. Mondjuk a Sakuraconon tuti többen lesznek, de drukkolok, hogy ne kelljen órákig sorban állnod.;)
Dragda: neked is nagyon sok sikert kívánok!
Gilje: boldog -yaoiban gazdag- szülinapot kívánok!! Mostantól csókolommal fogok neked köszönni.
:S tényleg con.az baj.:S manapság ritkán leszek szegeden, egyedül meg nem negednek el, és nincs is rá nagyon időm :S Viszont vmikor a közeljövőben muszály lesz szervezni egy talit :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
most szombaton éppen szegeden leszek. olyan dél és 4 óra között a nagytesco-ban leszek. akkor?
Természettudományi és informatikai kar: fizika
nem nagyon ismerős a név
összefuthatunk
nem nagyon ismerős a név
összefuthatunk
-
O.o... te kis mzlista... az Dz. te melyik tanszékra vagy mire jársz? Nem ismersz véletlen egy Kurai Kinga nevű lányt? És akarod tudni, azt a hamburgerezőt szegeden, aminél 800 ft-ból megkapod a mcdonald's-es hambi 6 szorosát, 2x annyi friss töltelékkel? és nem akarsz egyszer szabadidődben talizni ?
beküldve: 2010-04-21 20:37:23
(#35608) imádok egyetemre járni
SZTE TTiK Sportnap 2010. április 29. Csütörtök
programok:
tökmindegy
Az egész nap ingyen sör,zsíros kenyér és délután paprikás krumpli minden jelenlévőnek!
SZTE TTiK Sportnap 2010. április 29. Csütörtök
programok:
tökmindegy
Az egész nap ingyen sör,zsíros kenyér és délután paprikás krumpli minden jelenlévőnek!
-
Szerk: ∂z 2010-04-21 21:14:42
byebye!
beküldve: 2010-04-21 19:34:12
(#35606)