Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-22 18:23:45
(#35665) Nem tudtam, hogy emberek egyáltalán eljárnak ezekre a bulájokra.
Mármint azok akik öntudatuknál vannak.
Nekem meg van pizzám.
És rájöttem, hogy a Korpiklaani milyen vicces.
Mármint azok akik öntudatuknál vannak.
Nekem meg van pizzám.
És rájöttem, hogy a Korpiklaani milyen vicces.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Jut eszembe hallottatok a végbél alakú kocsmáról ?
Wut?i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nem, de boldogabb ember voltam, amíg nem tudtam róla...
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-22 18:22:44
Ottmar: ha ez a társaság 14 éves, akkor az én osztályom 10-nek se néz ki.... Simán rámondanám, hogy érettségizni készültök
Én is ki vagyok akadva. Nagyon durván néznek ki azok a lányok de azért vannak durvább arcok is.
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Ám (más téma)
képzeld, rólad -is- álmodtam. Fórumtali volt egy nemlétező bazilikában, is mindenki nagyon idiótán viselkedett, mármint nem csak mi, hanem az összes ember aki ott volt. Artikulátlanul rikoltoztunk, csillogós festéket kentünk a képünkre meg ilyneek. Miho, élénken emlékszem hogy te ott voltál, még többen is voltak, rémlik Alister is.
Hát nézd: ha tetszett ez az álom: minden csak alkohol kérdése. XD
Bár egyházi épületek szellemi és valós meggyalázására nem hiszem, hogy valaha is vetemednék, de ha nem csak mi majomkodtunk, akkor lehetséges, hogy össznépi jótékonysági "Ökörködj és örömködj Jézus színe előtt!" buli lehetne... XD
Agymenés OFF.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-22 18:19:24
beküldve: 2010-04-22 18:17:47
(#35660) Ottmar: ha ez a társaság 14 éves, akkor az én osztályom 10-nek se néz ki.... Simán rámondanám, hogy érettségizni készültök
Egyetértek a filozófiáddal. Szánalmas, amit művelnek a kiscsajok.
Ám (más téma)
Ám (más téma)
képzeld, rólad -is- álmodtam. Fórumtali volt egy nemlétező bazilikában, is mindenki nagyon idiótán viselkedett, mármint nem csak mi, hanem az összes ember aki ott volt. Artikulátlanul rikoltoztunk, csillogós festéket kentünk a képünkre meg ilyneek. Miho, élénken emlékszem hogy te ott voltál, még többen is voltak, rémlik Alister is.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
am. elég pszichopata vigyorod van
Köszi mindig is erre gyúrtam
Miho: ilyenkor sajnálom, h nem vagyok sárga
Ugye? Nektek fiúknak ázsiaiként arany életetek lenne...
felső sor 3as csaj mér a szemöldökén hordja a hajpántot?
-
Szerk: ∂z 2010-04-22 18:08:47
De azt mesélik, hogy a NipponShoxx-okon is hasonló a közönség.
Höhö... No igen. Eddig még nem volt pofám elmenni eme rendezvényre - pedig még érdekelne is... - mert túl sok rosszat hallottam róla. Természetesen amíg nem láttam, nem alkothatok róla értékelhető véleményt, de azért egy sztorit engedjetek meg nekem:
Fórumtalisoknak talán már meséltem, a "buta otakulány esete az ázsiai fiúkkal" szitut.
NipponShoxx bulikon állítólag felütötte a fejét ama jelenség, hogy itt élő kínai fiatalok ellátogatnak a banzájra, hogy a szellemileg leépült fiatalsággal nemi életet éljenek. Mindkét fél jól jár: a fiú kielégülten távozik, a lány pedig másnap elmesélheti otakutársainak, leírhatja a blogjában, szanaszét kürtölheti, hogy lefeküdt egy japánnal... WTF!?
Merthogy annyira buta a kislány, hogy szerinte minden ázsiai=japán. És máris Ő a menő, mert meg...*khm*... szeretkezett "eggyel".
Ez szolgáljon tanmeseként, ne kritikának, az esetleges érintettek számára.
NipponShoxx bulikon állítólag felütötte a fejét ama jelenség, hogy itt élő kínai fiatalok ellátogatnak a banzájra, hogy a szellemileg leépült fiatalsággal nemi életet éljenek. Mindkét fél jól jár: a fiú kielégülten távozik, a lány pedig másnap elmesélheti otakutársainak, leírhatja a blogjában, szanaszét kürtölheti, hogy lefeküdt egy japánnal... WTF!?
Merthogy annyira buta a kislány, hogy szerinte minden ázsiai=japán. És máris Ő a menő, mert meg...*khm*... szeretkezett "eggyel".
Ez szolgáljon tanmeseként, ne kritikának, az esetleges érintettek számára.
(+Miho Miyavi koncertes élménybeszámolójában is lehetett erről a típusról olvasni.).
Pfff... *eszébe jut az emlék* Felháborító. Szerencsésnek mondhatom magam - és a többi ott jelenlévőt is - hogy az LM.C koncert nem ilyen tapasztalatokkal zárult.
Viszont szerintem a feminizmust kihagyhatjuk ebből. Ez nem feminizmus, amiről beszélünk, amit ezek a lányok csinálnak. Ez pont az ellentétje: hímsovinizmus. Ugyanis a lányok állatként viselkednek a fiúk előtt. Állatként, eldobható eszközként, használati tárgyként, nevezzük ahogy akarjuk. Ha ezek a lányok feministák lennének, nem adnák meg a fiúknak azt, amire vágynak. Vagy ha igen, azt sem ilyen formában.
Mindegy, filozófia kilőve.^^
Ha nem értesz velem egyet, és találkozunk szombaton, szívesen beszélgetnék még Veled erről, mert érdekes témának tartom - persze csak ha túlléptünk a yaoi és más huncutságok kitárgyalásán. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-22 18:12:34
hAHAHA
Biztos hogy 14 évesek voltatok? Kissé idősebbnek tűntök...
Kissé?? sztem kb 16 vagy több
Persze hogy csak 14-ek vagyunk! Durva mi?
Ja és Envynek üzenem hogy jöjjön fel MSN-re!
Szerk: Csodabogár 2010-04-22 18:00:23
Egy pillanatra szívritmus zavarom támadt, mert azt hittem te a legfelső sorban baloldalt a 2-ik vagy...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
hAHAHA
Kissé?? sztem kb 16 vagy több
"Dattebayo"
hAHAHA
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-04-22 17:01:19