Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Sok kis hülye tini, azt hiszik ez a menő. Majd később mikor benő a fejük lágya rájönnek, hogy hopp. Mégse
Erre a témára visszatérve ( bocs ha már nem aktuális ) nézzétek meg az osztályképemet ( mindeki 14 éves Én is )Én a felső sor jobbról a 2. vagyok ( a nem túl okos arckifejezésemet felvéve )
csak erős idegzetűeknek!
http://www.kolcsey.suli.hu/pictures/galeria/8a.JPG
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-04-22 16:45:32
beküldve: 2010-04-22 14:51:06
(#35649) Őszinte részvétem...
énsem vagyok valami rózsás állapotban...
föltették az egy éves állandó fogszabályzót és most sajog a fogam... na meg meg kell írnom egy szónoklatot arról h tekintélyt ad e ha valakinek sok kapcsolata van.....
teljes kész vagyok
énsem vagyok valami rózsás állapotban...
föltették az egy éves állandó fogszabályzót és most sajog a fogam... na meg meg kell írnom egy szónoklatot arról h tekintélyt ad e ha valakinek sok kapcsolata van.....
teljes kész vagyok
"Dattebayo"
beküldve: 2010-04-22 14:30:11
(#35648) 1: Gilje, miért van az, hogy nem tudom magnyitni csak minden 2-ik spoiler-edet?
2: Én vagyok a világ leg elvetemültebb embere, ha álmos vagyok... fél 8-ra kellet bemenni diákönkormányzatra, ahol bejött 3 ember a városi diák önkormányzattól ás arról beszéltek... én eközben életem leghullább állapotában voltam, éskomolyan 1-2 percig azt hittem, hogy ezek vmi titkos szexklubbról beszélnek... csak azok a szavak: az első választás után 2 hetes mártélyi túra, hogy közelebbről is megismerjék egymást... sok közös program. Összeszokott társaság... Van jó sok játékuk, főleg társasok, de van néhány " komolyabb " játékuk is... kész voltam abban a fél órában... utána meg törin az első padba ültem, mikor bejött a tanár épp akkor kezdtem el olvasgatni mondo-t majd hrtelen rámkiáltott, hogy haggyam abba, én felugrottam ijedtemben és majdnem ráordíłtottam... kész vagyok...
2: Én vagyok a világ leg elvetemültebb embere, ha álmos vagyok... fél 8-ra kellet bemenni diákönkormányzatra, ahol bejött 3 ember a városi diák önkormányzattól ás arról beszéltek... én eközben életem leghullább állapotában voltam, éskomolyan 1-2 percig azt hittem, hogy ezek vmi titkos szexklubbról beszélnek... csak azok a szavak: az első választás után 2 hetes mártélyi túra, hogy közelebbről is megismerjék egymást... sok közös program. Összeszokott társaság... Van jó sok játékuk, főleg társasok, de van néhány " komolyabb " játékuk is... kész voltam abban a fél órában... utána meg törin az első padba ültem, mikor bejött a tanár épp akkor kezdtem el olvasgatni mondo-t majd hrtelen rámkiáltott, hogy haggyam abba, én felugrottam ijedtemben és majdnem ráordíłtottam... kész vagyok...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-04-22 14:36:41
lol! Minden nap szinte nézem Bear bácsi kalandjait.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Semmi gond, ennél hülyébbek már nem nagyon lehetünk amúgy sem xD Csak nyugodtan éld ki magad, ne tartsd bent! XD
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-22 00:23:49
(#35643) jaj előbújt belőlem az arcpirulós-rángatózós-hidegk irázós-kézcsattogtatós fangörlXD jaj medvékXD brumm brummXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
De azt amiben vannak eper darabok, nem?
Gilje: Örülök ha ízlett xD
Gilje: Örülök ha ízlett xD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-22 00:21:30
erről jut eszembe, hogy ma epres cukorkát vettem... savanyú-epres, finya nagyon
beküldve: 2010-04-22 00:15:44
(#35639) De most miért? =O
Ebben a percben találtam a képet, nem én rajzoltam.. xD
Ő is az Epreset szereti!
Ebben a percben találtam a képet, nem én rajzoltam.. xD
Ő is az Epreset szereti!
MIANEVED?!
-
Szerk: ∂z 2010-04-22 00:15:59
ez jó kép*kalapot emel*
Dz: szerintem én legközelebb is azt fogom, ha valaki osztozik velem kifejezetten élveztem a hatását
Dz: szerintem én legközelebb is azt fogom, ha valaki osztozik velem kifejezetten élveztem a hatását
nem rossz ízlés, de lesz még jobb is
Megtagadom. *orrot felhúz*
Ez meg no comment xD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-22 00:07:34