Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
prevent helyett pervertet olvastam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-22 21:01:10
(#35694) beküldve: 2010-04-22 20:59:09
(#35693) innék ott.
ma bővítettem mangagyűjteményemet egy Kyou Kara Maoh 1 és egy Ouran 2 kiadvánnyal. i'm happy!!!
ma bővítettem mangagyűjteményemet egy Kyou Kara Maoh 1 és egy Ouran 2 kiadvánnyal. i'm happy!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Bazz ma megkerültük a Börzsönyt. Gyalog. Valahogy másra számítottam a Vácis Napokon.
végbélkocsma: Amikor ilyeneket látok rájövök hogy sehol se vagyok pihent agy terén.
A Koriklaani meg jó.
végbélkocsma: Amikor ilyeneket látok rájövök hogy sehol se vagyok pihent agy terén.
A Koriklaani meg jó.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Semmi gond, de ha Yaven megpróbál megölni engem, akkor lepasszolom hozzád
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-04-22 20:21:22
(#35689) a lakásom faláról kapartam a kedves bérlőinktől^^
alister, ha ez vígasztal olyan embernek adtam el, akit nemrég kib@s***t nagy szerencsétlenségek értek. kicsiny kőszívem teljes hidegével segíteni próbálok épp neki valahogy, hogy rendbejöjjön az élete mégegyszer sajnálom, nem akarom magára hagyni
alister, ha ez vígasztal olyan embernek adtam el, akit nemrég kib@s***t nagy szerencsétlenségek értek. kicsiny kőszívem teljes hidegével segíteni próbálok épp neki valahogy, hogy rendbejöjjön az élete mégegyszer sajnálom, nem akarom magára hagyni
beküldve: 2010-04-22 20:11:09
(#35686) Dz: mi is a kedvenc kocsmád neve?
Fiszi: Júj, ha már én is rémlek... XD
Con: Nemrég beszéltem Giljével, és ez így izgalmas lesz...
Fiszi: Júj, ha már én is rémlek... XD
Con: Nemrég beszéltem Giljével, és ez így izgalmas lesz...
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
spermát és hányást kapartam a falról
ezt kérlek fejtsd ki
Ez engem is érdekel...
én nemrég spermát és hányást kapartam a falról^^ csak bíztatásképpen^^
beküldve: 2010-04-22 19:42:37
(#35682) ááááááááááááá
zsilettpengével kaparom az ablakra száradt festéket. lerohad a kezem és borzalmas hangja van,
zsilettpengével kaparom az ablakra száradt festéket. lerohad a kezem és borzalmas hangja van,
-
tudtam h rád számíthatok