Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-23 18:29:55
Szerk: Aizen 2010-04-23 18:26:21
Eddig bírtam szó nélkül...
Ne teperj már itt az oldaladdal! Annyira... gáz! Majd ha valaki akar, regisztrál! Most ha itt pattogsz, és valaki sajnálatból/szánalomból regel, akkor sem lesz nagyobb élet a fórumodon, mert regosztrálás után magasról tesznek majd rá megint! Majd ha valakit valóban érdekel, biztosan regelni fog, és aktívkodni is!
Vagy légy türelmes, vagy egyszerűen maradj csöndben.
Unalmas ez a regelj nyafizás.
Vagy légy türelmes, vagy egyszerűen maradj csöndben.
Unalmas ez a regelj nyafizás.
vagyok. köss
csak nem hiányoztam neked?
az előttem szólók közül valakit ki fogok belezni, mert nem érti meg, amit mondanak neki
aztán felakasztom a beleivel és utána pinatanak használom
csak nem hiányoztam neked?
az előttem szólók közül valakit ki fogok belezni, mert nem érti meg, amit mondanak neki
aztán felakasztom a beleivel és utána pinatanak használom
-
Szerk: ∂z 2010-04-23 18:08:24
beküldve: 2010-04-23 18:01:53
(#35721) holvagy dz? beléd kell kötnöm, ittésmost.
Na, befejeztem a Hívj be!-t.
Hm, kommentelni szerettem volna, de nem nagyon tudok mást kipréselni magamból, minthogy "zseniális". Túl friss az élmény.
Most szépen megy és elolvassa mindenki. Vagy legalább megnézi a filmet, állítólag az is jó.
Na, befejeztem a Hívj be!-t.
Hm, kommentelni szerettem volna, de nem nagyon tudok mást kipréselni magamból, minthogy "zseniális". Túl friss az élmény.
Most szépen megy és elolvassa mindenki. Vagy legalább megnézi a filmet, állítólag az is jó.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-04-23 17:57:52
(#35720) Hali all!
[Link]
[Link]
Légyszi regeljetek be páran had legyen végre élet szerencsétlen fórumom-on. És egy moderátort keresek aki egy bizonyos animében vagy mangában nagyon otthon van és tudna önnállóan vezetni róla egy topicot
Elnézést mindenkitől akit bosszant a hsz-em
Lehetséges
Youtube-n nézegettem videokat róla, de még nem találtam olyat aki végig vitte volna..
Youtube-n nézegettem videokat róla, de még nem találtam olyat aki végig vitte volna..
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-23 15:33:21
(#35718) Szerintem nem is lehet végigjátszani, legalábbis nekem úgy tűnt, mintha a pálya kissé random változna minden körben. De roppant szórakoztató!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Oké, függő lettem... XD
Amúgy végigjátszotta valaki? én folyton kinyírom ezt a szerencsétlent. XD
Ezt akartam írni pont, hogy én is kinyírom mindig sajnos
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-23 13:47:24
(#35716) Halihó!
Hosszú egy nap volt ez, de végre hazaértem.
Végbélkocsma: WTF? Majdnem, kihánytam a végbelemet.
Dragda: az a lényeg, hogy nagyjából rendes volt a tanár aki vizsgáztatott. Holnap meg majd itthonról küldök pozitív erőt.
Erről jut eszembe, nekünk angolból volt felelés. Végül is ötös lett, viszont az egy picit zavart, hogy szerdán osztálytársam mondta a tanárnak, hogy én nem tanultam, felelhetek pénteken? A tanár meg azt mondta, hogy jó, akkor mindenki pénteken felel. Jobb lett volna szerdán, mert most nagyon fáradt vagyok.
Bezzeg, másik osztálytársamnak meg még külön kellett úgy felelnie (másból), hogy akkor nem is volt itt.
Hosszú egy nap volt ez, de végre hazaértem.
Végbélkocsma: WTF? Majdnem, kihánytam a végbelemet.
Dragda: az a lényeg, hogy nagyjából rendes volt a tanár aki vizsgáztatott. Holnap meg majd itthonról küldök pozitív erőt.
Erről jut eszembe, nekünk angolból volt felelés. Végül is ötös lett, viszont az egy picit zavart, hogy szerdán osztálytársam mondta a tanárnak, hogy én nem tanultam, felelhetek pénteken? A tanár meg azt mondta, hogy jó, akkor mindenki pénteken felel. Jobb lett volna szerdán, mert most nagyon fáradt vagyok.
Bezzeg, másik osztálytársamnak meg még külön kellett úgy felelnie (másból), hogy akkor nem is volt itt.
,,Hitler fején ugrálok!"
beküldve: 2010-04-23 12:42:47
(#35715) Hmm... Egy pöttyet elaludtam, azt hiszem.
A Korpiklaani nagy jó, de komolyan venni nem szabad őket. Mondjuk olyan számcímekkel, mint a "Let's Drink", "Vodka" meg "Beer Beer" nem tudom, hogy egyáltalán hogy lehet.
A Korpiklaani nagy jó, de komolyan venni nem szabad őket. Mondjuk olyan számcímekkel, mint a "Let's Drink", "Vodka" meg "Beer Beer" nem tudom, hogy egyáltalán hogy lehet.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-04-23 11:03:39
(#35714) Na, megjöttem. Csóközön mindenkinek, és külön puszi Hanon-anyunak! (Elvégre az anyám vagy!)
Végbélkocsma: Komolyan mondom, a francba is már! Már inni sem lehet anélkül, hogy ne az anatómiát tolnák a képembe? Kész, absztinens leszek! (Persze, csak Bécsben)
Nyelvvizsga: Tegnap lement a szóbeli meghallgatásos része. Röviden annyit, hogy a vizsgáztató tanárom még mindig Finnországban dekkol a k*rva hamu miatt, így egy szombathelyi nő vizsgáztatott. Szó se róla, kedves és aranyos volt, nameg segítőkész, de mégse a megszokott beszélgetőpartnerrel dumáltam. És soha többet ebben a büdös életben nem óhajtok amerikai rákstatisztikáról angolul pofázni!
A másik fele, a hallásértés, holnap 10kor lesz, tessék ám szorítani a conos sorból! ^^
Végbélkocsma: Komolyan mondom, a francba is már! Már inni sem lehet anélkül, hogy ne az anatómiát tolnák a képembe? Kész, absztinens leszek! (Persze, csak Bécsben)
Nyelvvizsga: Tegnap lement a szóbeli meghallgatásos része. Röviden annyit, hogy a vizsgáztató tanárom még mindig Finnországban dekkol a k*rva hamu miatt, így egy szombathelyi nő vizsgáztatott. Szó se róla, kedves és aranyos volt, nameg segítőkész, de mégse a megszokott beszélgetőpartnerrel dumáltam. És soha többet ebben a büdös életben nem óhajtok amerikai rákstatisztikáról angolul pofázni!
A másik fele, a hallásértés, holnap 10kor lesz, tessék ám szorítani a conos sorból! ^^
a nagy visszatérő...
Szerk: Dragda 2010-04-23 11:04:43
De én utálok ilyen sz@rságokban veszíteni, az ilyesmit nem viselem túl jól, ezért is nem bírom abbahagyni. ÁÁÁ!!!
*pressing "Z"*
*pressing "Z"*
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-23 10:50:15
én sem tudok leszakadni róla. nem hinném, h lenne vége, csak egyre gyorsabban üldözi atz álmai majd epikusan elbukik
-
Oké, függő lettem... XD
Amúgy végigjátszotta valaki? én folyton kinyírom ezt a szerencsétlent. XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-04-23 10:01:56