Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-23 22:35:51
(#35740) mit képzelsz ki vagy te, he?!!
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Mondjuk az esetek többségében nekem is akad jobb dolgom, mint itt dögleni....
Ragacsfürdő... Hmm.... Jólehet
Én fiatalkorúnak fiatalkorú vagyok, de -szerencsére- az esetek többségében szokott lenni más programom délutánonként...
Meg most is van, ez a ragasztó rohadt módon folyik, úszik minden.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Pár személy biztos van.
Én többnyire hétvégéken vagyok fent a fórumon nappal is.
Cappy Ice Fruit,Red Fruits-os,vagy mi a szösz...tökre meg voltam pedig győződve,hogy az szamócás Cappy,amit ma vettem.
Én többnyire hétvégéken vagyok fent a fórumon nappal is.
Cappy Ice Fruit,Red Fruits-os,vagy mi a szösz...tökre meg voltam pedig győződve,hogy az szamócás Cappy,amit ma vettem.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-04-23 22:15:38
beküldve: 2010-04-23 22:11:29
(#35736) Hátjó. De biztos vannak itten a fiatalkorúak is, akik be vannak gyepesedve a gép elé délután (mint én)
Mivel többnyire nappal dolgozom,meg élem az életem,így gépezni csak este van időm.Meg sztem a többiek is hasonlóan vannak ezzel.
Éjszakai lények ülnek a gépek előtt, vagy mivan?
Igen. Legalábbis én inkább este és éjjel vagyok aktív.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-23 22:05:03
(#35733) Miért van az, hogy itt mindig éccakára kezdődik el az élet? Éjszakai lények ülnek a gépek előtt, vagy mivan?
Uhh, tényleg, holnap Con... Be kéne fejezni a cilinderem, mert most két kartonlapként létezik. Keresek ragasztót.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-04-23 21:53:59
(#35729) Mi ez a sok törlés alant? Mi folyt itt?
Ichirio: tényleg ne nyomulj így, mert alap, hogy amit valaki ennyire nyomat, az gyanús, tehát senki nem nézi meg, csak azért se. Épülj be, beszélgess, szólj hozzá, aztán ha lesz alkalom, berakhatod az oldalad linkjét, hátha többen nézik majd. Annál többen biztos, mint most.
Holnap con. Hűha, durva lesz. Remélem, nem esik szét a cosplayem.
Ichirio: tényleg ne nyomulj így, mert alap, hogy amit valaki ennyire nyomat, az gyanús, tehát senki nem nézi meg, csak azért se. Épülj be, beszélgess, szólj hozzá, aztán ha lesz alkalom, berakhatod az oldalad linkjét, hátha többen nézik majd. Annál többen biztos, mint most.
Holnap con. Hűha, durva lesz. Remélem, nem esik szét a cosplayem.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-04-23 21:54:30
beküldve: 2010-04-23 21:28:57
(#35727) Szépjóestét emberek ^^
Most értem haza Pestről,letelt a meló nagy nehezen,persze csak ami erre a hétre volt kiadva.Hétfőn folytatás következik.
Ichirio meg találj ki vmit,mert rövid időn belül tiltás lesz a vége ennek a dolognak a mangafanról...
Holnap Con.Menni akarok De nem tudok
Szomorú is vagyok,na meg a fórum is elég kihalt lesz a hétvégén,hiányozni fogtok
Most értem haza Pestről,letelt a meló nagy nehezen,persze csak ami erre a hétre volt kiadva.Hétfőn folytatás következik.
Ichirio meg találj ki vmit,mert rövid időn belül tiltás lesz a vége ennek a dolognak a mangafanról...
Holnap Con.Menni akarok De nem tudok
Szomorú is vagyok,na meg a fórum is elég kihalt lesz a hétvégén,hiányozni fogtok
Szerk: Souichiro 2010-04-23 21:29:31
Szerk: Aizen 2010-04-23 18:34:50