Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Odaadtam volna ingyen a szombati jegyemet. Így utólag meg még örültem is volna ha legalább valaki elhasználja.
Csoportos Slash cp: Én nem tudok olyan menő cilindert hajtogatni mint a testvérem.
Csoportos Slash cp: Én nem tudok olyan menő cilindert hajtogatni mint a testvérem.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Pont az, aminek látszik.
Na jó, kicsit leegyszerűsíthetjük a dolgokat, ez a Miskolci Anime Klub. Ahova összeülnek tanácskoznak a né...(bocs rossz papírt olvastam) szóval találkoznak, beszélgetnek, animéznek, mangát cserélnek, Magic-al kártyáznak, stb. (Nem tudom amúgy, azt írtam le, amit általánosságban Debrecenben az itteni meeten szokott lenni.)
Na jó, kicsit leegyszerűsíthetjük a dolgokat, ez a Miskolci Anime Klub. Ahova összeülnek tanácskoznak a né...(bocs rossz papírt olvastam) szóval találkoznak, beszélgetnek, animéznek, mangát cserélnek, Magic-al kártyáznak, stb. (Nem tudom amúgy, azt írtam le, amit általánosságban Debrecenben az itteni meeten szokott lenni.)
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-04-25 20:05:05
beküldve: 2010-04-25 19:13:50
(#35797) beküldve: 2010-04-25 19:02:14
(#35795) Nem akar valaki anime manga kedvelteknek talit szervezni Miskolcra??
minden jóból kimaradok...
minden jóból kimaradok...
"Dattebayo"
me az mé baj?
am nincs itthon nyuszifüles sapka,így ezt most kihagyom...
Háté: meglesz,nem is lesz gáz.Hátha még vki kedvet kap,oszt csatlakozik a csoportos Slash-esléhez.Csak lenne már ősz.Na jó,előszőr legyen nyár,meg rendes tavaszunk is.
Ez a nem iszom soha többet alkoholt dolog meg olyan nehéz betartani.De sokszor megfogadtam már én is.
am nincs itthon nyuszifüles sapka,így ezt most kihagyom...
Háté: meglesz,nem is lesz gáz.Hátha még vki kedvet kap,oszt csatlakozik a csoportos Slash-esléhez.Csak lenne már ősz.Na jó,előszőr legyen nyár,meg rendes tavaszunk is.
Ez a nem iszom soha többet alkoholt dolog meg olyan nehéz betartani.De sokszor megfogadtam már én is.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-04-25 18:42:31
beküldve: 2010-04-25 18:36:48
(#35793) Én épp az imént estem haza, úgy fél órája. Olyan jó állapotban vagyok, hogy a rossz irányba menő villamosra is majdnem sikerült felülni. Nem iszom alkoholt sosetöbbet. Vagy legalább kajálok mellé. Meg nem is dohányzom többet, mert egyesek galád módon kihasználják az ember függőségét.
Souichiro: Ősszel csoportos Slash cp kötelező. Meglepő módon egész sokan felismertek, ami engem nagyon-nagyon irritált. De ha ketten leszünk, akkor akkora gáz nem lesz szerintem.
Souichiro: Ősszel csoportos Slash cp kötelező. Meglepő módon egész sokan felismertek, ami engem nagyon-nagyon irritált. De ha ketten leszünk, akkor akkora gáz nem lesz szerintem.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
ültem az árnyékban és söröztem
Na ilyen egy vérbeli mangafanos ^^
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-04-25 18:33:54
>pont most ment dz
az elmúlt 5ön mind voltam. de nem hinném, h nagyon zavartalak volna, ültem az árnyékban és söröztem. ennyi
az elmúlt 5ön mind voltam. de nem hinném, h nagyon zavartalak volna, ültem az árnyékban és söröztem. ennyi
-
beküldve: 2010-04-25 18:10:43
(#35789) Miskolci con se lenne rossz, az is viszonylag közel van. Viszont még mindig egy debreceni con-nak örülnék a legjobban.
,,Hitler fején ugrálok!"
Miskolcon valóban nem volna rossz. Az alig több, mint egy óra, és végig lehet suhanni az M3-ason
Az sem rossz nekem meg ki kéne lépnem a kapun és kb ott lennék akár hol is lenne...
"Dattebayo"
Miskolcon valóban nem volna rossz. Az alig több, mint egy óra, és végig lehet suhanni az M3-ason
beküldve: 2010-04-25 17:32:18
(#35785) Nekem Miskolci Con kéne:)
am a Mondoban volt sztem ott az ilyen hírek 2/3- a igaz nem??
am a Mondoban volt sztem ott az ilyen hírek 2/3- a igaz nem??
"Dattebayo"