Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az nem én vagyok, hanem a kék felsőjű. Tőlem féltek az emberek.
Bár volt vagy 3 srác is, aki kézen csókolt a poén kedvéért.
Bár volt vagy 3 srác is, aki kézen csókolt a poén kedvéért.
Úgy tudtam, hogy kedvenc mondo-s modi bácsim nem bírja majd megállni, hogy ne az övé legyen az utolsó szó. XD
Elolvassam, vagy ne?
Szerk: Yaven 2010-04-26 18:01:06
Idézek nektek!!!!
Artemiev írta Mondo forumon ember keresős topicba:
Vörös királynő, tessék jelentkezni nála!
Artemiev írta Mondo forumon ember keresős topicba:
Keresem a ... és persze az új Alice filmből a Vörös Királynőt.
Vörös királynő, tessék jelentkezni nála!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-26 17:42:15
Semmi extra, az origótól valaki írt egy cikket, ami szerintem roppant igénytelen lett. Nem voltak benne alapvető információk, meg az írója elkalandozott állandóan, mint valami szerelmes tinédzser. A moderátornak viszont tetszett a cikk -lehet, hogy mert sok szó esett benne a miniszoknyákról és a sorozatgyilkosokról XD- meg azt akarta beadni, hogy én csak azért rage-elek (most komolyan; én és az agresszív h.sz.-ek? Még a trollokkal is kesztyűs kézzel bánok ), mert érintve érzem magam a kurvás kinézetű 14 éves lányok kategóriában.
ROTFL
És légyszi tényleg szóljatok, ha kivetnivalót láttok az ottaniakban.
ROTFL
És légyszi tényleg szóljatok, ha kivetnivalót láttok az ottaniakban.
Szerk: Yaven 2010-04-26 17:40:09
Az a legegyszerűbb ha felmentek ide és elolvassátok:
(csak a legutolsó hozzászólása van törölve)
[Link]
Szóljon valaki, aki valami bajt lát Yaven írásaiban!!!!!
(csak a legutolsó hozzászólása van törölve)
[Link]
Szóljon valaki, aki valami bajt lát Yaven írásaiban!!!!!
MIANEVED?!
Miért, mi történt? Nem olvasom a Mondókon fórumát, meg Conon se voltam teljesen okkés (ha esetleg ott indult), szóval megköszönném, ha valaki felvilágosítana.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-04-26 17:18:28
Szánalmas az ürge. Azt hitte, engem is elintézhet a "kicsi vagy még, hallgass" stratégiával, de igencsak melléfogott. Nem tudom ki a rage-elős; az, aki érvek helyett töröl, vagy az, aki értelmes, kerek mondatokban elmondja a véleményét. De most örülhet a kis buksija, mert úgy fog tűnni, mintha elmenekültem volna. XD Egy egyszerű elme egyszerű örömei. Hadd legyen boldog a szerencsétlen, elvégre nem lehet sok örömforrása egy olyannak, aki kb. lenézi az animés szubkultúrát, miközben pont egy ilyen helyen moderátor. *muhaha* Izé, azon is csak néztem, hogy nem moderátornak van kiírva, hanem Mindenhatónak. Ilyet is csak egy felfuvalkodott hólyag írhat. (Azzi Kiválasztott címét mi adtuk neki, szóval az teljesen más tészta.XD)
vadooc: köszönöm a "normálisan írsz" megjegyzést; már én is visszaolvastam a h.sz.-eimet, hátha volt bennük vmi durva, de nem.
vadooc: köszönöm a "normálisan írsz" megjegyzést; már én is visszaolvastam a h.sz.-eimet, hátha volt bennük vmi durva, de nem.
Szerk: Yaven 2010-04-26 17:19:34
Teljesen egyet értek veled... Én ezt nem értem, Yaven normális hozzászólásokat írt a saját véleményéről! Mindet olvastam!
De a másik meg csak csak hajtogatta a magáét, és beleakarta kényszeríteni Yaven "szájába" hogy már pedig ő ezt mondta és kész. És hogy nem érti a cikket és nem tud "szövegérteni"
Kiakadtam most, nem kicsit!
De a másik meg csak csak hajtogatta a magáét, és beleakarta kényszeríteni Yaven "szájába" hogy már pedig ő ezt mondta és kész. És hogy nem érti a cikket és nem tud "szövegérteni"
Kiakadtam most, nem kicsit!
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-26 17:17:06
Ahhahahaha....ki lettem moderálva a Mondocon fórumáról. XDXDXD
Nem tudom hogy mi lehetett az oka, de a Mangafan fórumon mindig normálisan írsz amennyire én láttam. Úgyhogy elég gáz ez a mondofórum. :S
Most hogy én is újra próbálok ott aktívan fórumozni, látom hogy még rosszabb a helyzet mint 4 éve. XD
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Pont elolvastam az utolsó hozzászólásodat és igazad volt! =/
Ilyen embert nem kellene egy forum moderátorává tenni, csak az maradhat ami neki is tetszik ?! Ez milyen már ?!
Ilyen embert nem kellene egy forum moderátorává tenni, csak az maradhat ami neki is tetszik ?! Ez milyen már ?!
MIANEVED?!
Aizen: Le kell őket s__rni. Nem kell a világon mindenkivel jóban lenni, vagy egyáltalán mindenkivel beszélőviszonyban lenni. Akinek felcseszi az arca az agyad, vagy azért mert mondott valamit, vagy csak úgy, azzal nem kell foglalkozni, és a világ máris sokkal egyszerűbb.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-04-26 17:03:03
(#35834) Ahhahahaha....ki lettem moderálva a Mondocon fórumáról. XDXDXD
Apuka nyomdokaiba léptem...ugye büszke vagy rám, Ó trollok ura Azzi?
Apuka nyomdokaiba léptem...ugye büszke vagy rám, Ó trollok ura Azzi?
Na várom, hogy el fogja-e kérni vagy nem.
Mondjuk már én is szeretettem meg valakivel animét, mondjuk ő alapból szerette egy kicsit, de rásegítettem, hogy honnan tudja letölteni a bizonyos animét (Bleach-et).
Mondjuk már én is szeretettem meg valakivel animét, mondjuk ő alapból szerette egy kicsit, de rásegítettem, hogy honnan tudja letölteni a bizonyos animét (Bleach-et).
,,Hitler fején ugrálok!"
szerintem nem kell foglalkoznotok velük.
de ha mégis zavarnak benneteket: legjobb ellentámadás, ha terjesztitek az igét. én egyszer egyetlen mangával egy fél bajai koleszt animéssé tettem(mondjuk Akuma no Erossal nem nehéz), és az még csak a kezdő lépés volt. sok sikert
amúgy meg: figyeljétek meg, hamarosan az egyik fikázó el fogja kérni az egyik mangátokat. tuti, tapasztalat.
de ha mégis zavarnak benneteket: legjobb ellentámadás, ha terjesztitek az igét. én egyszer egyetlen mangával egy fél bajai koleszt animéssé tettem(mondjuk Akuma no Erossal nem nehéz), és az még csak a kezdő lépés volt. sok sikert
amúgy meg: figyeljétek meg, hamarosan az egyik fikázó el fogja kérni az egyik mangátokat. tuti, tapasztalat.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-26 16:38:38
beküldve: 2010-04-26 16:30:36
(#35831) Merchior: eddig én is nagy ívben kerültem az ilyeneket, inkább röhögtem rajtuk, de ez már több volt a sokknál.
Rosetta: ne érdekeljen. Lerajzoltad Halibel-t, mert pl. stílusos vagy bármi másért. Az olyanokat utálom, akik egy szimpla rajz alapján próbálnak ítélkezni (a kincskeresés az más ).
Holnaptól nem fog érdekelni, hogy mit mond rám. Olvasom és akit a sztori, karakter, stb. érdekel, annak szívesen fogok magyarázni, hogy ez mi, de aki meg más szándékkal, a manga áll oda hozzám az ne is várjon semmit.
A másik meg az, hogy tisztelhetné, ha én ilyet olvasok. Gondolom ő se lenne boldog, ha egy kedvenc könyvét, filmjét, színét, kártyáját minősíteném negatívan. Elfogadhatná, hogy van aki szereti ezt az műfajt.
Rosetta: ne érdekeljen. Lerajzoltad Halibel-t, mert pl. stílusos vagy bármi másért. Az olyanokat utálom, akik egy szimpla rajz alapján próbálnak ítélkezni (a kincskeresés az más ).
Holnaptól nem fog érdekelni, hogy mit mond rám. Olvasom és akit a sztori, karakter, stb. érdekel, annak szívesen fogok magyarázni, hogy ez mi, de aki meg más szándékkal, a manga áll oda hozzám az ne is várjon semmit.
A másik meg az, hogy tisztelhetné, ha én ilyet olvasok. Gondolom ő se lenne boldog, ha egy kedvenc könyvét, filmjét, színét, kártyáját minősíteném negatívan. Elfogadhatná, hogy van aki szereti ezt az műfajt.
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-04-26 16:34:23
Mivel a többiek beszélgetését nem értem, így Aizen-hez címezem mondanivalóm: Az olyan emberek, akiknek ehhez hasonló beszólásai vannak, amit említettél, csak saját magukat minősítik ezzel, bár ezt gondolom magadtól is tudod.... Én az ilyeneken már csak kínomban is nevetek. Korábban próbáltam nem foglalkozni velük, de most már nem bírom nem kinevetni őket. Egyszerűen szánalmasak...
Én egyszer a Nyári Srácok első részét vittem be, és inkább elkérték, mint fikázták... Ez másik szánalmas bagázs, akik élvezkednek egy rajzot mellen. De viszont vicces a fejük, ahogy nézik: "aztaaaaaa, húúúúú" Utána jön a "te ilyeneket olvasol??" című klisékérdés, de én legalább olvasok valamit.... Viszont a yaoi-ból még nem sikerült magam kimagyarázni
Én egyszer a Nyári Srácok első részét vittem be, és inkább elkérték, mint fikázták... Ez másik szánalmas bagázs, akik élvezkednek egy rajzot mellen. De viszont vicces a fejük, ahogy nézik: "aztaaaaaa, húúúúú" Utána jön a "te ilyeneket olvasol??" című klisékérdés, de én legalább olvasok valamit.... Viszont a yaoi-ból még nem sikerült magam kimagyarázni
teljesen egyetértek!!általánosban velem is szívoztak(bár utána jól megvertem öket),de akkor már mindegy volt...nekem a rajzaim tépték szét ,meg most azért mondják(időugrás,már köüzépsuli) hogy lesbi(már elnézést)vagyok mert Halibellt lerajzoltam a Bleachböl azt nem értem miért kell szívozni velünk?
Rosetta-ch@n