Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: ∂z 2010-04-26 18:59:40
beküldve: 2010-04-26 18:56:36
(#35857) de akkor se öltözzenek már így bazmeg az istenit
vagy ha igen akkor hozzanak kisfiúkat és akkor együtt áfterpartyolunk. az ilyen-olyan koszpléjt meg majd csak leizzadják magukról.
*igazából nem olvasta el, nem is érdekli, csak az élő fába is bele akar kötni*
Sose szívleltem ezt a beöltözés témát.
vagy ha igen akkor hozzanak kisfiúkat és akkor együtt áfterpartyolunk. az ilyen-olyan koszpléjt meg majd csak leizzadják magukról.
*igazából nem olvasta el, nem is érdekli, csak az élő fába is bele akar kötni*
Sose szívleltem ezt a beöltözés témát.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-04-26 18:57:14
Mert nagyon besűrűsödtek a feladataim, az egyetem a magánélet meg az utazásom terén is, szóval muszáj keményen dolgoznom, hogy haladjak
nem kell a kamu szöveg, valld be, h 250 volt a 8as és nem 300. amennyiben így van én is megyek.
azt hiszem ma is kihagytam a 6kor kezdődő órám
jajj, a jó nyolcas, bárcsak egyszer 250 lenne :(
Amúgy ma én sem voltam bent, mert tanultam
Vállalati erőforrás gazdaságtant. Ha holnap összeszedek 81 pontot (15 már megvan) akkor el tudom adni a lelketeket meg kiszámolni az ammortizációját, meg diszkontálni, meg a LAO-kon elfogyasztott alkohol visszaforgási sebességét is, meg kitudja még mi mást.
Ja és nem kell elmennem vizsgázni sem belőle, szóval annál több idő jut a többi vizsgára, mielőtt elrepülök.
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-04-26 18:43:42
(#35855) Na emiatt a Conos fórumra regelni nem fogok, de itt két szó kikívánkozik belőlem a cikkel kapcsolatban. Elhiszem, hogy aki nem foglalkozik olyan intenzíven az animével, mint a cont látogatók többsége, az máshogy éli meg az egész jelenséget. Én is kinőttem belőle, nem is úgy tekintek rá már mint azelőtt, és nekem is túlzás a kiskorúak kilógó feneke (meg a nagykorúaké is - csak utóbbit bevallottan, előbbit esetleg nem bevallottan nézi az ember, kinek nem inge ugye...). Viszont ezt úgy megfogalmazni, hogy a lányok kurvásak - mégha némelyik az is -, egy ilyen jellegű cikkben, egyszerűen nem oda illő. Mi a cikk célja? Ha ismeretterjesztés, akkor ezzel a pár ominózus mondattal azt sugallja, hogy pedofil orgia zajlik az ilyeneken, jobb, ha a szülők nem engedik oda a gyerekeiket. Én kétnapos belépőt vettem, az orgiákból mégis kimaradtam, de lehet, hogy nem is voltak. Fotóztam viszont pár jópofa egyedet, és hogy elkerüljem a "csúnya dolgokba szaladást", ennek megfelelően választottam meg a szituációt és az alanyt. Ha a cikk célja a lejáratás, akkor viszont ez csak fél munka, én tudnám még cifrázni, ha akarnám.
Amúgy a cikk eleje nem rossz szerintem, laikusok kb. így láthatják a dolgokat. A beteges magamutogatási kényszer, mint a cosplay mozgatórugója, elég durva állítás szerintem. Persze, biztos van ennyi ember között, aki ilyen mániákus, de őszíntén, ki ne szeretne a dicsfényben ragyogni, pláne, ha azt kemény munkával (a jelmezkészítés nem olyan egyszerű, nem csak játék, ahogy esetleg néhányan hiszik) ki is érdemelte? Viszont objektívnek tálalni egy erősen egyéni meglátást, az nem szerencsés, még akkor sem, ha nyilván mindenkinek megvan a joga hozzá, hogy így gondolkodjon. Arról viszont sajnos nem esett szó, hogy - legalábbis számomra - az efféle esemény elsősorban a toleranciáról szól, mégis többeket hallottam szégyenletes módon lehurrogni, kicikizni kevésbé szerencsés alkattal vagy külsővel megáldott rajongótársaikat. Ezen teljesen ledöbbentem. Valószínűleg az "elkövetők" sem néztek tükörbe előtte, és munkáik minőségét sem tudták reálisan felbecsülni... Ha kiderülne, hogy egyesek csak azért mennek ki, hogy kibeszéljenek másokat, az nagyon hányadék lenne. Na de a cikkről: az utolsó két bekezdés valóban tartalmaz sértő elemeket, nem csak a bánatos érettségiző fanatikusok magyarázzák bele. Ha ugyanazokat az állításokat az oda illő modorban fogalmazták volna meg (mivel valljuk be, van valóságtartalmuk), mindenkinek jobb lett volna.
Amúgy a cikk eleje nem rossz szerintem, laikusok kb. így láthatják a dolgokat. A beteges magamutogatási kényszer, mint a cosplay mozgatórugója, elég durva állítás szerintem. Persze, biztos van ennyi ember között, aki ilyen mániákus, de őszíntén, ki ne szeretne a dicsfényben ragyogni, pláne, ha azt kemény munkával (a jelmezkészítés nem olyan egyszerű, nem csak játék, ahogy esetleg néhányan hiszik) ki is érdemelte? Viszont objektívnek tálalni egy erősen egyéni meglátást, az nem szerencsés, még akkor sem, ha nyilván mindenkinek megvan a joga hozzá, hogy így gondolkodjon. Arról viszont sajnos nem esett szó, hogy - legalábbis számomra - az efféle esemény elsősorban a toleranciáról szól, mégis többeket hallottam szégyenletes módon lehurrogni, kicikizni kevésbé szerencsés alkattal vagy külsővel megáldott rajongótársaikat. Ezen teljesen ledöbbentem. Valószínűleg az "elkövetők" sem néztek tükörbe előtte, és munkáik minőségét sem tudták reálisan felbecsülni... Ha kiderülne, hogy egyesek csak azért mennek ki, hogy kibeszéljenek másokat, az nagyon hányadék lenne. Na de a cikkről: az utolsó két bekezdés valóban tartalmaz sértő elemeket, nem csak a bánatos érettségiző fanatikusok magyarázzák bele. Ha ugyanazokat az állításokat az oda illő modorban fogalmazták volna meg (mivel valljuk be, van valóságtartalmuk), mindenkinek jobb lett volna.
Mert nagyon besűrűsödtek a feladataim, az egyetem a magánélet meg az utazásom terén is, szóval muszáj keményen dolgoznom, hogy haladjak
nem kell a kamu szöveg, valld be, h 250 volt a 8as és nem 300. amennyiben így van én is megyek.
azt hiszem ma is kihagytam a 6kor kezdődő órám
-
Tegyek rendet valahol?
Miért nem voltál Con-on?
Így sajna a nyári conon sem leszek, de ősszel megyek mindenképp
De nyár végén 20.a körül ha kitaláltok valami zsííír programot bp-n, akkor felugorhatok 1-2 napra
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-04-26 18:17:44
(#35851) Az Ipari technológiák gépei pedig bizonyára kib__zott fontos, szóval szedd össze magad. Annyit tényleg nem ér, hogy idegeskedj miatta.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-04-26 18:05:46
(#35849) nos, asszem én se fogok sokszor fórumozni ezen a weblapon.
Egy objektív cikknél alapkövetelmény, hogy bemutatja a dolgok pozitív és negatív oldalát, de kívülállóként viseltetik a, s nem írja bele az egyéni hozzáállását.
Alapfeltétel továbbá, hogy jól megszerkesztett(bev., tárgyalás, bef.) legyen, továbbá figyelemfelkeltő. Ha más nem is, ez sikerült.
Sokminden hiányzik ebből a cikkből, főleg az objektivitás. S ezt most nem, mint animés, hanem mint újságíró és egészséges igazságérzettel rendelkező ember mondom.
Love from Kommunikáció és Médiatudomány szak.
ui.: Kedves Moderátor. Szerintem eredményesebben kamatoztatnád a képességeidet egy más témával foglalkozó fórumon. A szabad vélemény nyilvánításának kultúrális keretek közt történő tevékenységét gátolod a viselkedéseddel.
További eredményes munkát kívánok.
Alapfeltétel továbbá, hogy jól megszerkesztett(bev., tárgyalás, bef.) legyen, továbbá figyelemfelkeltő. Ha más nem is, ez sikerült.
Sokminden hiányzik ebből a cikkből, főleg az objektivitás. S ezt most nem, mint animés, hanem mint újságíró és egészséges igazságérzettel rendelkező ember mondom.
Love from Kommunikáció és Médiatudomány szak.
ui.: Kedves Moderátor. Szerintem eredményesebben kamatoztatnád a képességeidet egy más témával foglalkozó fórumon. A szabad vélemény nyilvánításának kultúrális keretek közt történő tevékenységét gátolod a viselkedéseddel.
További eredményes munkát kívánok.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Yaven. Végy egy nagy levegőt és nyugodj meg. Az Ipari technológiák gépei inkább megérdemlik becses figyelmedet mint a modibácsi.
A vörös királynő cp meg csodálatos volt. Remélem legalább elmentél a templomba.
A vörös királynő cp meg csodálatos volt. Remélem legalább elmentél a templomba.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-04-26 18:08:58
Az, csak sajna ezek képesek felb*szni az agyam olyan szintre, hogy nem bírok tőle tanulni. Most is itt vagyok, a helyett, hogy Ipari technológiák gépeit tanulnék.
Jajj, a Ronald McDonald... Ő is megharagudott rám, azt hiszem.
A modival meg nem kell foglalkozni, bőven vicc a srác.
A modival meg nem kell foglalkozni, bőven vicc a srác.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute