Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-25 22:55:40
(#35814) Gyerekek kb most 5perce értem haza....
A 20:03 -as vonat az orrom előtt ment el, és rá másfél órára azaz 21:40-kor ment a másik :S Csak azt nem tudom, h a p*csába, mikor eddig mindig óránként járt? :S
Zabi volt olyan kedves és megvárta velem, beültünk a westendbe kajálni, aztán úgy elbeszélgettünk, hogy majdnem ezt a vonatot is lekéstem! Épp hogy felugrottam, már indult is XD
Köszi Zabpehely, hogy vártál velem
A LEGJOBB volt ma! Kedvenc Imádtam! (nem, nem viccelek, tényleg ő volt a mai favorit)
A 20:03 -as vonat az orrom előtt ment el, és rá másfél órára azaz 21:40-kor ment a másik :S Csak azt nem tudom, h a p*csába, mikor eddig mindig óránként járt? :S
Zabi volt olyan kedves és megvárta velem, beültünk a westendbe kajálni, aztán úgy elbeszélgettünk, hogy majdnem ezt a vonatot is lekéstem! Épp hogy felugrottam, már indult is XD
Köszi Zabpehely, hogy vártál velem
jut eszembe: mai nap másik legjobb CP-je:
A LEGJOBB volt ma! Kedvenc Imádtam! (nem, nem viccelek, tényleg ő volt a mai favorit)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-25 23:13:04
HoldfényTeamnél eladólányoskodtam poénból. Ezért most: általam eladott cuccok száma: kb 37-42, eladott mangák: 18 kb. Megdícsértek Büszke vagyok<3 és fáradtXD egész nap azt az eprespockyt ettem össze-visszaXD
Megismerkedtem Zabpehellyel, Yoroival és Mihoval
A Fairy Tailt nem szeressem. Egyszer olvastam, semmilyen:( a style-hoz meg hozzá se szólok, túl elfogult vagyok.
Megismerkedtem Zabpehellyel, Yoroival és Mihoval
A Fairy Tailt nem szeressem. Egyszer olvastam, semmilyen:( a style-hoz meg hozzá se szólok, túl elfogult vagyok.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-25 21:59:45
nyáron pakoljuk és festjük le a házat
Nállunk pont tavaly nyáron volt festés,3 hónapig egy "picike kis" felfordulást okoztam is idehaza,de a végeredmény legalább szép lett,nemhiába vagyok festő.A baj mindössze annyi volt,hogy munka után várt itthon a munka,naponta 14-16 órákat dolgozgattam
Én is lépek,reggel irány Pöst,jóéjt.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Szerk: Souichiro 2010-04-25 21:47:36
beküldve: 2010-04-25 21:44:30
(#35811) hy!
Mivel lusta és fáadt is vagyok, most nem fogok visszaolvasni, tehét felteszem szemtől szemben a kérdést: írt-e vki élménybeszámolót a con-ról, és szeretném tudni a találkozókon az agyhalottak számát!
Am én con nélkül is eltöltöttem a hétvégét: szombaton karatetábor, vasárnap állattenyésztési, és szereztem egy vaci új bicskát is a gyűjteménybe ^^ <3
Mivel lusta és fáadt is vagyok, most nem fogok visszaolvasni, tehét felteszem szemtől szemben a kérdést: írt-e vki élménybeszámolót a con-ról, és szeretném tudni a találkozókon az agyhalottak számát!
Am én con nélkül is eltöltöttem a hétvégét: szombaton karatetábor, vasárnap állattenyésztési, és szereztem egy vaci új bicskát is a gyűjteménybe ^^ <3
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-04-25 21:42:35
(#35810) Bár mondjuk attól is függ, hogy lesz időm, mert nyáron pakoljuk és festjük le a házat, ráadásul még ott a kerti munka is, úgyhogy nem tudom, hogy megyek-e vagy nem, mert lesz itthon tennivaló.
Én azt hiszem, távozom.
Jó éjt és további jó fórumozást!
Én azt hiszem, távozom.
Jó éjt és további jó fórumozást!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Souichiro 2010-04-25 21:36:47
XD Biztos élvezetes lehet olyanba részt venni. XD Na talán majd egyszer.
,,Hitler fején ugrálok!"
gyere, jóaz. főleg, mikor a záróra idején a biztonságiak noszogatnak kifelé a területrőlXD
epres pockyt nyalo~~~ khmmmm, eszegetve a kinti padokon az alkonyi félhomályban^^
epres pockyt nyalo~~~ khmmmm, eszegetve a kinti padokon az alkonyi félhomályban^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-25 21:29:38
(#35806) Annyi mindent írtok a con-ról, hogy a végén még meggondolom magam és elmegyek a nyárira, talán.
,,Hitler fején ugrálok!"
felirat, bár nekem gyanús, hogy megveszi az Animax. pont ma mondta Envy, hogy ha megnézzük majd minden Mondoban jelent meg róla valami, és pont így vezették fel a Trin. Bloodot is. szóval ki tudja~~~~
Szerk: Gilje-sama 2010-04-25 21:28:02
Csoportos Slash cp: Én nem tudok olyan menő cilindert hajtogatni mint a testvérem.
Még egyszer nekem se fog sikerülni, ne aggódj. Majd lesznek selejt cilindereink. A fíling a lényeg.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Egészségükre
Am Gilje,az a One Piece-s link,amit vmelyik nap megosztottál velünk,most ottan akkor a One Piece magyar szinkronos lesz vagy csak magyar felirattal szedhető le xy epizód?
Am Gilje,az a One Piece-s link,amit vmelyik nap megosztottál velünk,most ottan akkor a One Piece magyar szinkronos lesz vagy csak magyar felirattal szedhető le xy epizód?
Szerk: Souichiro 2010-04-25 21:00:18
beküldve: 2010-04-25 20:49:38
(#35801) Amitől minden pedofil megnyalja a szája szélét:
Köszönjük Yoroi
Köszönjük Yoroi
beküldve: 2010-04-25 20:48:58
(#35800) Ejjj Miskolcon van az ország legrégebbi animés egyesülete, a MiNK, ezen felül van egy nem hivatalos meet is. A találkák a szinvapark legfelső emeletén vannak minden szombaton 4 óra magasságában, általában a belfrit mellett.
no pussy, just the dicks