Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-04-26 15:25:58
(#35829) Mivel a többiek beszélgetését nem értem, így Aizen-hez címezem mondanivalóm: Az olyan emberek, akiknek ehhez hasonló beszólásai vannak, amit említettél, csak saját magukat minősítik ezzel, bár ezt gondolom magadtól is tudod.... Én az ilyeneken már csak kínomban is nevetek. Korábban próbáltam nem foglalkozni velük, de most már nem bírom nem kinevetni őket. Egyszerűen szánalmasak...
Én egyszer a Nyári Srácok első részét vittem be, és inkább elkérték, mint fikázták... Ez másik szánalmas bagázs, akik élvezkednek egy rajzot mellen. De viszont vicces a fejük, ahogy nézik: "aztaaaaaa, húúúúú" Utána jön a "te ilyeneket olvasol??" című klisékérdés, de én legalább olvasok valamit.... Viszont a yaoi-ból még nem sikerült magam kimagyarázni
Én egyszer a Nyári Srácok első részét vittem be, és inkább elkérték, mint fikázták... Ez másik szánalmas bagázs, akik élvezkednek egy rajzot mellen. De viszont vicces a fejük, ahogy nézik: "aztaaaaaa, húúúúú" Utána jön a "te ilyeneket olvasol??" című klisékérdés, de én legalább olvasok valamit.... Viszont a yaoi-ból még nem sikerült magam kimagyarázni
xDDDDDDDDDDDDDDD
Mikor itthon elfogyott az utolsó szálacska is, kezdtem sajnálni, hogy csak 1dobozzal vettem
Még 1et kellett volna...
na majd gyártunk itthon frisset
Mikor itthon elfogyott az utolsó szálacska is, kezdtem sajnálni, hogy csak 1dobozzal vettem
Még 1et kellett volna...
na majd gyártunk itthon frisset
MIANEVED?!
aha... fogd csak rám... én csak pockyt zabáltam, mindenki azt lát bele, ami a szíve vágya... egyébkéntis szétrágtam. keményen. férfiasan. ichigo már nem szaporodik
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Igen?
Nem is tudom ki volt, aki megtukta a saját nyelvét az "örömbottal"
És nyalogatta róla a krémet
Nem is tudom ki volt, aki megtukta a saját nyelvét az "örömbottal"
És nyalogatta róla a krémet
MIANEVED?!
kidobniuk
a te hibád. túl perverz voltál az epres örömbottal.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-26 14:06:14
(#35824) =DD
Mellesleg a forumos brigád miért is lépett le olyan hamar?
4en maradtunk a végéig, úgy kellett kidobniuk minket (és még jó pár embert) a biztonságiaknak xD
Mellesleg a forumos brigád miért is lépett le olyan hamar?
4en maradtunk a végéig, úgy kellett kidobniuk minket (és még jó pár embert) a biztonságiaknak xD
MIANEVED?!
beküldve: 2010-04-26 14:05:12
(#35823) Halihó!
Muszáj elregélnem ezt a mai napot. Beteszem spoilerbe, nem biztos, hogy mindenkit érdekli.
Első nagyon idegesítő fejezet
Na szóval, reggel felkelek (mint általában mindenki más) és mivel tegnap este olvastam a Dramacon-t, viszont még nem jutottam a végére, úgy döntöttem, elviszem és elolvasom. Beviszem az osztályba előpakolok első órára. Van még idő becsengőig, tehát úgy döntöttem olvasok egy kis mangát. Előveszem, kinyitom a jelzésnél és abban a pillanatban mindenki felém néz azzal tipikus WTF? arccal. Egyik megszólal, hogy: Mi van, te kétéveseknek szóló könyvet olvasol? Erre én meg kérdeztem, hogy mi köze van neki ahoz, hogy én mit olvasok. Azt válaszolta, hogy ez ilyen kis kétéves törpéknek való. Annál a pontnál jött ki belőlem az állat, lehülyéztem és lesz@rtam.
Második kevésbé, inkább csak a fáradtság jelét tükröző fejezet
Azután osztálytársam meg mindig csak Rebit figyelte (a lány akibe szerelmes, ez olyan szerelem első látásra , mindegy) és mondtam neki, hogy ne idegesítsen már ezzel, hanem szedje fel, oszt jó' van. Ez még annyira nem is volt idegesítő, de az igen, hogy két osztálytársam is szerelmes a lányba, így most köztük egy afféle rangidős-tiszt párbaj folyik. Na mindegy. Viszont az megint idegesít, hogy órán is azzal b@szt@t, hogy jé, itt a neve!, átmennék és meg (itt mindenki azt gondolom amit akar) stb. Azt hiszem, nem itt kéne panaszkodnom, de ez már beragadt, úgyhogy ha valakit zavart ez a hozzászólás akkor tőle elnézést kérek!
Muszáj elregélnem ezt a mai napot. Beteszem spoilerbe, nem biztos, hogy mindenkit érdekli.
Első nagyon idegesítő fejezet
Na szóval, reggel felkelek (mint általában mindenki más) és mivel tegnap este olvastam a Dramacon-t, viszont még nem jutottam a végére, úgy döntöttem, elviszem és elolvasom. Beviszem az osztályba előpakolok első órára. Van még idő becsengőig, tehát úgy döntöttem olvasok egy kis mangát. Előveszem, kinyitom a jelzésnél és abban a pillanatban mindenki felém néz azzal tipikus WTF? arccal. Egyik megszólal, hogy: Mi van, te kétéveseknek szóló könyvet olvasol? Erre én meg kérdeztem, hogy mi köze van neki ahoz, hogy én mit olvasok. Azt válaszolta, hogy ez ilyen kis kétéves törpéknek való. Annál a pontnál jött ki belőlem az állat, lehülyéztem és lesz@rtam.
Második kevésbé, inkább csak a fáradtság jelét tükröző fejezet
Azután osztálytársam meg mindig csak Rebit figyelte (a lány akibe szerelmes, ez olyan szerelem első látásra , mindegy) és mondtam neki, hogy ne idegesítsen már ezzel, hanem szedje fel, oszt jó' van. Ez még annyira nem is volt idegesítő, de az igen, hogy két osztálytársam is szerelmes a lányba, így most köztük egy afféle rangidős-tiszt párbaj folyik. Na mindegy. Viszont az megint idegesít, hogy órán is azzal b@szt@t, hogy jé, itt a neve!, átmennék és meg (itt mindenki azt gondolom amit akar) stb. Azt hiszem, nem itt kéne panaszkodnom, de ez már beragadt, úgyhogy ha valakit zavart ez a hozzászólás akkor tőle elnézést kérek!
,,Hitler fején ugrálok!"
Szerk: Aizen 2010-04-26 14:07:55
nem pseztünk, a banda szinte egyből kidőlt, Ludwig pölö bekómázott a szőnyegen. én spec alkoholizáltam és Eikent néztem(még ha csak sherry is volt)
ha nincs amorton a banda tuti veletek megyünk
amúgy ne aggódj, van 2üveg pezsgő a hűtőmben nem maradok soká beteg
ha nincs amorton a banda tuti veletek megyünk
amúgy ne aggódj, van 2üveg pezsgő a hűtőmben nem maradok soká beteg
azért lettél beteg, mert kamu arcok vagytok és hazamentetek psezni kocsmázás helyett. az alkohol gyógyít, fertőtlenít, tisztít, erősebbé tesz
-
feketeribizlis teáért mentem a mikróig. no igen, de ez a megfázás sztem kezdődött, attól kezdve éreztem furán magam mikor kaját kunyerálni mentem a csarnokba.
Azért nem hana yorit, mert a Kyou Kara tökéletesen illik a kölyökhöz, több szempontból is szedd le, kezd el nézni az animét. bár asszem nincs még sok felirat hozzá, de nemrég raktak fel újat.
jah, hana yori jöhetne magyarul. szeressük. majd beírjuk az aktuális topicba is.
remélem a love*com 2-t is kiadják majd<3
Azért nem hana yorit, mert a Kyou Kara tökéletesen illik a kölyökhöz, több szempontból is szedd le, kezd el nézni az animét. bár asszem nincs még sok felirat hozzá, de nemrég raktak fel újat.
jah, hana yori jöhetne magyarul. szeressük. majd beírjuk az aktuális topicba is.
remélem a love*com 2-t is kiadják majd<3
Jobbulást!
Kellett neked 1db One Piece-es zászlóban szaladgálni, látod?
Miért nem a Hana Yori-t olvassa? Envy vagyok érte, Hana Yori Dango mangát MAGYARUL!!! kampányoljunk.!
Feketeribizlis csájé ? Hova mész? Nagyon fáradt vagyok?
Kellett neked 1db One Piece-es zászlóban szaladgálni, látod?
Miért nem a Hana Yori-t olvassa? Envy vagyok érte, Hana Yori Dango mangát MAGYARUL!!! kampányoljunk.!
Feketeribizlis csájé ? Hova mész? Nagyon fáradt vagyok?
MIANEVED?!
Megfáztam, fáj a torkom, taknyom-nyálam egybefolyik. Mindjárt nekiállok kultúrális antropológiát tanulni, de előtte kiolvasom a Love*Comot. Imádom ezt a mangát, überkirályság h kiadták. *rajongás off*
Memphis épp a Kyou Kara MAOH! mangámat olvassa. Van ízlése, nemhiába, az én fiam.
Kaptam ingyen sportcsokit a suliban.
Hajnal 5:35-kor keltem. Fáradt vagyok.
Büdös a szemetes. Vagy a lábas a tűzhelyen? Hmmm...~ Feketeribizlis csájé, megyek már~~~!
Memphis épp a Kyou Kara MAOH! mangámat olvassa. Van ízlése, nemhiába, az én fiam.
Kaptam ingyen sportcsokit a suliban.
Hajnal 5:35-kor keltem. Fáradt vagyok.
Büdös a szemetes. Vagy a lábas a tűzhelyen? Hmmm...~ Feketeribizlis csájé, megyek már~~~!
beküldve: 2010-04-26 11:14:10
(#35816) Na mi az, mindenki ennyire kidőlt? Nekem a talpam fáj nagyon, alig tudok járni o.o
MIANEVED?!
Amitől minden pedofil megnyalja a szája szélét
Meh. Volt már jobb is.
>pont most ment dz
az elmúlt 5ön mind voltam. de nem hinném, h nagyon zavartalak volna, ültem az árnyékban és söröztem. ennyi
az elmúlt 5ön mind voltam. de nem hinném, h nagyon zavartalak volna, ültem az árnyékban és söröztem. ennyi
neszójjábe
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!