Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Chanel vagy Gucci?
Princess x)
Nyamm.
Najólvan.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-04-26 22:18:45
(#35888) Vajh most véletlen, hogy nem tudok felmenni a MondoCon fórumára? pedig udvariasan küldtem el a kedves moderátort a nemes foglalkozású felmenőjéhez... XD
Chanel vagy Gucci?
Chanel vagy Gucci?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-26 22:19:46
én, ha ehető...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-04-26 22:10:56
(#35886) *napi rinya*
Hogy lehetséges, hogy valaki ilyen ótvar módon lelki szegény? Ó, mondd miért küldesz rám ilyeneket, miért?! Mivel érdemeltem ezt ki?!
Nem dz, nem te. Annyira örülnék ha te volnál, de nem.
*asztalra borulva zokog* hova fajul az emberiség?...
És most valami amihez mások is hozzá tudnak szólni.
Mn. Ki szereti a csokis-marcipános táskát?
Hogy lehetséges, hogy valaki ilyen ótvar módon lelki szegény? Ó, mondd miért küldesz rám ilyeneket, miért?! Mivel érdemeltem ezt ki?!
Nem dz, nem te. Annyira örülnék ha te volnál, de nem.
*asztalra borulva zokog* hova fajul az emberiség?...
És most valami amihez mások is hozzá tudnak szólni.
Mn. Ki szereti a csokis-marcipános táskát?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
igen, én is már fel akartam hozni témának, hogy hova lett a kapitány.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Erről jut eszembe, hogy pont most megy a remek győzikeshow, de nem tudom nézni, mert már fekszem is le, hogy holnap mégtöbbet tudjak tanulni, aztán zh-zni, aztán este legalább kipihenem magam Szakestélyen, értsd: leekselek 4 korsó sört, aztán elkezdek inni.
Vivát Szakestély, jóéjszakát korhely czimborák!
Tudjátok, kit láttam még régen? A kapitányt.
Vivát Szakestély, jóéjszakát korhely czimborák!
Tudjátok, kit láttam még régen? A kapitányt.
no pussy, just the dicks
nem, csak attól tartok, az utóbbi időben, túl sok embernek fogadkoztam a bal herémre...
amúgy is, múltkor neked a győzikére maszturbálás jutott eszedbe. na ki is a langyi, szívecském? ;)
amúgy is, múltkor neked a győzikére maszturbálás jutott eszedbe. na ki is a langyi, szívecském? ;)
Szerk: The Exiled 2010-04-26 21:35:28
beküldve: 2010-04-26 21:32:34
(#35881) halódik a fórum... mi van már itt ? dobjunk fel egy témát! Én kezdek! eszéljünk a bal herékről !
Gilje, épp beszélgettem egyik dollos haverommal és mondtam neki, hogy nekem azok tetszettek a legjobban, amiket még egy éve láttam conon és három szeme volt az egyiknek. És akkor mondta, hogy az Gilje babája és most is kint volt, meg hogy Kaleknek hívják. Azonos-e ez a Gilje veled?
aha, a Gilje azonos, de Calec a legjobb barátnőmé és Memphis pasija (ő az én babám)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Neeem nem, te még mindig azzi vagy, a kiválasztott, aki egy elmélkedő párocskára, akik között 8 év van, és éppen meg akarnak iini egy öregítőszert képes vagy atomerőművet hajítani a naplementében...
Innentől kezdve mindentől elhatárolódom. Öreg popsztár vagyok én már ehhez.
no pussy, just the dicks
Helyes, büszke vagyok rád. Annak a cikknek az egyetlen jó része a OnePieces srác képe alá írt Van Gogh felirat. XD
Ehehe...a mangafanos bosszú kegyetlen.
Ehehe...a mangafanos bosszú kegyetlen.
beküldve: 2010-04-26 20:12:03
(#35876) yaven: scak hogy tudd kiadtam magamból minden lelki frusztrációmat és szépen beszóltam a moderátornak. már ketyeg az óra, hogy mikor bannol. büszke vagyok magamra
akit érdekelne, de lusta
aizen: nyugi, anno velem is szemétkedtek, de vhogy megszokták...
hanon: a probléma az veled, hogy nem értelek meg. Eddig csak az énektanárommal voltam így, bár ő még nálad is rejtélyesebb... Mindenesetre, ha így folytatod, eléred, hogy a kedvenc kis shotácskáid is megutáljanak, mivel spirituális úton agressziót közvetítesz feléjük. És dz meg te szép prá lennétek ezt már látom.
akit érdekelne, de lusta
Kedves nagyarcú b@lfasz!
Most komolyan, te még egy nyestkutya és egy vakond keresztezésének az értelmi képességeit sem éred el! Mi a faszt gondolsz te magadról? teszed itt az agyad, mintha az lennél, mint a neved, közben meg egy kalap szart érsz. Az egy dolog, hogy a normál emberi értelmi szint egyötödét sem éred el, de hogy a hülyeség még szorgalommal is párosul, az már tényleg fáj... Maga a cikk szar, semmit mondo, értelmetlen, és teljesen fölösleges. kívülálló szemmél mit mond a cikk? volt egy rendezvény pesten, ahol sok kis tinipicsa felment, hogy kurválkodjon, piáljon, megtudtuk, hogy nagyon népszerű a bleach és azt is, hogy 3 otaku murderernek nevezett idióta megölt mittomén hány embert. pont. ez mi lenne? Max egy rettegő szülő azt hiszi a kedves kislányáról, aki naruto-t néz, hogy 2 év mülva kurva lesz belőle, piálni fog és gyilkolni. tényleg ezt akarja valaki sugallni???
Am csak hogy tudd, igen, tudatosan szegem meg a fórumszabályzatot, de nag ívről tojok rá, ha kimoderálsz innét.
Most komolyan, te még egy nyestkutya és egy vakond keresztezésének az értelmi képességeit sem éred el! Mi a faszt gondolsz te magadról? teszed itt az agyad, mintha az lennél, mint a neved, közben meg egy kalap szart érsz. Az egy dolog, hogy a normál emberi értelmi szint egyötödét sem éred el, de hogy a hülyeség még szorgalommal is párosul, az már tényleg fáj... Maga a cikk szar, semmit mondo, értelmetlen, és teljesen fölösleges. kívülálló szemmél mit mond a cikk? volt egy rendezvény pesten, ahol sok kis tinipicsa felment, hogy kurválkodjon, piáljon, megtudtuk, hogy nagyon népszerű a bleach és azt is, hogy 3 otaku murderernek nevezett idióta megölt mittomén hány embert. pont. ez mi lenne? Max egy rettegő szülő azt hiszi a kedves kislányáról, aki naruto-t néz, hogy 2 év mülva kurva lesz belőle, piálni fog és gyilkolni. tényleg ezt akarja valaki sugallni???
Am csak hogy tudd, igen, tudatosan szegem meg a fórumszabályzatot, de nag ívről tojok rá, ha kimoderálsz innét.
aizen: nyugi, anno velem is szemétkedtek, de vhogy megszokták...
hanon: a probléma az veled, hogy nem értelek meg. Eddig csak az énektanárommal voltam így, bár ő még nálad is rejtélyesebb... Mindenesetre, ha így folytatod, eléred, hogy a kedvenc kis shotácskáid is megutáljanak, mivel spirituális úton agressziót közvetítesz feléjük. És dz meg te szép prá lennétek ezt már látom.
beküldve: 2010-04-26 20:04:01
(#35875) Gilje, épp beszélgettem egyik dollos haverommal és mondtam neki, hogy nekem azok tetszettek a legjobban, amiket még egy éve láttam conon és három szeme volt az egyiknek. És akkor mondta, hogy az Gilje babája és most is kint volt, meg hogy Kaleknek hívják. Azonos-e ez a Gilje veled?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.