Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ja, valóban. Vajon hány éves lehet?
Kevesebb mint 20. Az tuti. A 20as korosztálynak már van annyi esze, hogy normálisan fejezi ki magát. (kivétel erősíti a szabályt)
MIANEVED?!
az a baja, hogy még senki nem lépett az arcába normálisan.
Alap. De mibe fogadunk, hogy élőben fülét farkát behúzná ha előttünk állna?
Ja, valóban. Vajon hány éves lehet?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Pedig van egy kép a szexi Grimmjow cosplayerről a postban.
Most kérdezném, hogy: Hol Hol????
De úgy is csaj =(((((
az a baja, hogy még senki nem lépett az arcába normálisan.
Alap. De mibe fogadunk, hogy élőben fülét farkát behúzná ha előttünk állna?
MIANEVED?!
Pedig van egy kép a szexi Grimmjow cosplayerről a postban.
Envy: Ennek a Márknak szimplán az a baja, hogy még senki nem lépett az arcába normálisan. Nem kell vele foglalkozni, ha élőben is ilyen, akkor lesz előbb-utóbb valaki, aki ráun.
Envy: Ennek a Márknak szimplán az a baja, hogy még senki nem lépett az arcába normálisan. Nem kell vele foglalkozni, ha élőben is ilyen, akkor lesz előbb-utóbb valaki, aki ráun.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
ChopPerverz leszel te is? Gyer, várunk
Egyébként róla van szó:
Egyébként róla van szó:
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-27 17:48:45
(#35899) A mai nap is vicces volt. Ábel kijavította a biosztanárt. Már ezért megérte bemenni XD
Gilje: A Chopper-klánról jut eszembe, hogy még mindig nem néztem bele az animébe. Pedig furdal a kíváncsiság hogy kiről is van szó. Az a kalap nagy térítőnek tűnik.
Gilje: A Chopper-klánról jut eszembe, hogy még mindig nem néztem bele az animébe. Pedig furdal a kíváncsiság hogy kiről is van szó. Az a kalap nagy térítőnek tűnik.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-04-27 17:41:13
(#35897) Én csinálom most a legjobb dolgot...
Kész a házim és én itt ülök és Narutot nézek:)
Kell ennél jobb??
Kész a házim és én itt ülök és Narutot nézek:)
Kell ennél jobb??
"Dattebayo"
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-04-27 16:25:50
(#35894) Üzenem neked kedves Márk, következő forumtalinkra szeretettel várunk. De tényleg ám! Eljössz? Vagy csak gép mögül vagy nagylegény?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-27 16:28:37
a Második sorozatra gondoltam nagyokos A második kötet villámsebességgel kiolvasva piheg a mangastócomon
remélem a love*com 2-t is kiadják majd<3
Kiadták Volt a conon
Yaven#1: Nem kell túlpörögni, kicsit túlbuzgó a srác, meg érzi már/még a hatalom részegítő mámorát.
Az indexes cikk még mindig felületes, bár legalább már nem nyíltan ellenséges (ugye, "kedves" Bölcs István?). Mondjuk a "kötelező házi feladat" elvégése még mindig hiányzik, és a hatásvadászat se használ neki. Ezt a "rácsodálkozás a szubkultra" dolgot kábé negyedévente ismétlik, igazán lehetne már állandó szerzője az ilyen témájú cikkeiknek, hogy ne menjen el vele négy-öt bekezdés minden egyes képregényes-mangás-stb. rendezvény ismertetőjében.
Hanon: Szú-szá, kicsi csokiszívem
Azzi: Alister megvolt(van?) zuhanva (minden egyetem köcsög, de az enyém különösen), de lassan jön fel, mint a talajvíz. Na jó, annyira talán nem... XD
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
beküldve: 2010-04-26 22:31:10
(#35891) beküldve: 2010-04-26 22:24:54
(#35890) Csövi Exiled ha beszélhetni akarsz később, vess fel valami témát, eddig semmit sem utasítottam el