Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
az a baja, hogy még senki nem lépett az arcába normálisan.
Alap. De mibe fogadunk, hogy élőben fülét farkát behúzná ha előttünk állna?
Ja, valóban. Vajon hány éves lehet?
Márkó? 1994 április 22-én került véletlen ebbe az univerzumba. Valószínűleg nem szívleli nagyon a helyet, ezért olyan frusztrált.
Kis mókamiki.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
...Azt hiszem egyszerre sejtem és nem akarom tudni xD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
a Hana Yori Dango nintendojátékának dallama búg a fülemben egy félórája 8DDD szerintetek miylen állapotban vagyok???8DD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Na ez megteremti a kellő hangulatot xD
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-04-27 21:57:13
(#35930) Nekem ezek a videók kicsit erősek így estére...x)
De sebaj, lökjed őket!
De sebaj, lökjed őket!
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hejj, de nagyon ráérsz, vagy ennyire nincs valami rendben
Merchior ezennel nyugovóra tér. Legalábbis zuhany és Nana után
azXD azóta ilyeneket nézek jutubonXD
beküldve: 2010-04-27 21:40:11
(#35926) If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
kommunikáció és médiatudomány szak végülis!!! tehát gyakorlatilag tanulok!!!
MIANEVED?!
Karamellizálni???? Őőőőőő...... Azt hiszem az olyan dolog, amit én még nem csináltam
És a gugli szerint az CornbRator
És a gugli szerint az CornbRator
*kicsit később* Bazz, most nézem csak a képet, hogy miaz
Szerk: Merchior 2010-04-27 21:21:14
karamellizáld is rá! nem mindegy! ki hallott már pucér kukoricáról???
legfeljebb a CornRator
legfeljebb a CornRator