Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Kezdek kiábrándulni a fandomból. Animét amúgy sem néztem vagy egy éve, mert nem nagyon kötöttek le, mangákat még csak csak olvasgatok, de ennyi, a con gondolatára sem izgultam fel. Rezignált lettem.
Mégcsak most?
Annyira irigyellek.
Btw nálam is hasonló helyzet, csak lassan 3 éve tart az anime böjt, és ezzel egy időben kezd egyre több manga becsúszni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Az önkormnyzathoz fogok fordulni közszemérem sértés végett.
Lehet Yaoi volt ménem nézted meg jobban? xD
MIANEVED?!
Ez a mondat valójában azt jelenti, hogy az önkormányzattól fogsz kérni egy kis jól megérdemelt szeméremsértést
Jóreggelt everybodri, most keltem fel, tegnap este nagyon szétzuhantunk Szakestélyen, de azért durva volt.
Eljött pár megbízható ember, akivel legalább olyan Dz szerűen kellemesen lehetett megállás nélkül inni
Az este folyamán 37 üveg sört kértem ki, ebből 1et elajándékoztam 1et pedig hazahoztam, de még ígyis jó a mérlegem A bort nem számoltam, mert azt ugye kancsóba adják, de volt az is
no pussy, just the dicks
beküldve: 2010-04-28 09:32:24
(#35945) Galambok tuknak az ablakomban.
Még a falakra is felkapaszkodnak!!! Támadnak a denevérgalambok!!!!
Burukk burukk
Még a falakra is felkapaszkodnak!!! Támadnak a denevérgalambok!!!!
Burukk burukk
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-04-28 09:32:42
beküldve: 2010-04-28 03:32:13
(#35944) Mellesleg jegyzem meg, hogy Miyu is mai waifuuuu!
no pussy, just the dicks
Szerk: buzifaszvagyok 2010-04-28 03:32:32
Sok sikert hozzá, nem lehet kellemes
Mármint ha épp írod... :P
Én viszont most már lépek, jó éjt!
(Fable néninek meg utána nézek majd.)
Mármint ha épp írod... :P
Én viszont most már lépek, jó éjt!
(Fable néninek meg utána nézek majd.)
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-28 01:25:09
Elvileg szakszart...vagyis szakdogát írok bőszen. Mármint, ha valaki kérdezi, akkor ezt csinálom. Persze. Hogyne.
És Fable néni jó, ha bejön a markáns stílusa, akkor imádni fogod. Mondjuk nekem a burleszkjei nem adták, de a többit szeressem tőle.
És Fable néni jó, ha bejön a markáns stílusa, akkor imádni fogod. Mondjuk nekem a burleszkjei nem adták, de a többit szeressem tőle.
Szerk: miyu 2010-04-28 01:18:02
Ohh
Fable nénit kell olvasni, én látom.
Ja értem. Mondjuk én sem nézem csak fél szemmel.
H-h ilyen késői órán erre felé?
Fable nénit kell olvasni, én látom.
Ja értem. Mondjuk én sem nézem csak fél szemmel.
H-h ilyen késői órán erre felé?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-28 01:08:39
Fable nénit illeti a dicséret
Köszi a tippet, néznék én, de nincs ilyesmim :'D [Up: és szobatársaim le is gyilkolnának, ha bekapcsolnám a tévét x) ]
Köszi a tippet, néznék én, de nincs ilyesmim :'D [Up: és szobatársaim le is gyilkolnának, ha bekapcsolnám a tévét x) ]
Szerk: miyu 2010-04-28 01:04:44
került véletlen ebbe az univerzumba. Valószínűleg nem szívleli nagyon a helyet, ezért olyan frusztrált.
*röhögsikít* Ez epic : D (És nem amiatt, hogy egy konkrét személyre mutatott, hanem maga a mondatszerkezet :'D)
De ne már, itt is ez ment? Mi van most az emberekkel? Holdtölte, bassz.tokmeg? O.O Akármelyik manga/anime fórumra/blogra kukkantok mindenhol megy ez a rózsaszín kislapáttal bökdössük egymást a virtuális homokozóban. Kezdek kiábrándulni a fandomból. Animét amúgy sem néztem vagy egy éve, mert nem nagyon kötöttek le, mangákat még csak csak olvasgatok, de ennyi, a con gondolatára sem izgultam fel. Rezignált lettem. Privát rinya vége.
Szerk: miyu 2010-04-28 00:51:57
beküldve: 2010-04-28 00:33:24
(#35937) Jó éjt mindenkinek.
Én még benyomok 1-2 rész One Piece-t előtte..
Én még benyomok 1-2 rész One Piece-t előtte..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-28 00:50:57
beküldve: 2010-04-28 00:27:51
(#35936) Márkó? 1994 április 22-én került véletlen ebbe az univerzumba. Valószínűleg nem szívleli nagyon a helyet, ezért olyan frusztrált.
Kis mókamiki.
Kis mókamiki.
1994. Április 22. ?
Nem semmi, így már nem is vicces.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-04-28 00:50:16