Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Konzervkukorica kristálycukorral.... * telefon elő* Azt hiszem ezt felírom. *bepötyögi a telefonba* Erre kíváncsi vagyok
igen de a konzervkukorica nagyon finom kristálycukorral!!!!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
majd főiskolán megtudod ne félj... úristen, de öreg vagyok hol vagytok jó ti jó gumicukornassolós középsulis művtöri órák???
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Sosem fogom megtudni, hogy lehet még ilyenkor is tanulni. Legalábbis amíg általánosba járok, biztos nem.
A zenetár frissítésének következménye az lett, hogy eszembe jutott, hogy milyen jó zene a Tears Dont Fall. Elfeledtem eme remekművet a sok japán zene után.
A zenetár frissítésének következménye az lett, hogy eszembe jutott, hogy milyen jó zene a Tears Dont Fall. Elfeledtem eme remekművet a sok japán zene után.
Bocsi, tanultam/ok közben De akkor figyelek. úgyse köt le túlsággal, pedig mindjárt vizsgaidőszak...
Hetalia: Nemtom. Eddig az internetes oldalakat olvasgattam. Remélem kellemesen sok
Hetalia: Nemtom. Eddig az internetes oldalakat olvasgattam. Remélem kellemesen sok
sziasztok
valaki megtudná mondani nekem hogy a Hetalia az hány kötetes lessz?
probáltam rákeresni de kevés sikerrel......
remélem valaki tud segitteni..
Tudtommal még nem felyeződött be, így hát nem csoda hogy nem találtad meg a hosszát.
Ha tévedek bocs
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
beküldve: 2010-04-27 20:23:30
(#35912) sziasztok
De legalább a zenetárat frissítettem már, és úgy tűnik beszélgetőpartner is akadt
nofene, egy érdekes szamurájos sztori. anno elkezdtem párat, de nem jötek be, kivéve a Samurai Champloo-t. tényleg, azt mért is nem folytatom? na majd er gír után
Merchior: mert ide még ilyet is lehet
Merchior: mert ide még ilyet is lehet
Szerk: Gilje-sama 2010-04-27 20:05:23
az micsoda? nem ismerős
Szamuráj. De nem a legkülönbözőbb kameraállásokból nyiszálja kúlosan az elleneket. Nem, szimplán próbál szegény nem éhen halni.
[Link]
Tessék csekkolni, még magyar felirat is van.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-04-27 19:50:21
(#35908) Az unalom hatalmas. Kábé huszadjára szól ugyan az a szám. beszélgetni alig van kivel. Kéne írni valamit a fórumba, de mit? Egyáltalán minek ülök a gép előtt, ha ennyire nincs mit csinálnom? Nemhogy elhúznék Metro-zni... Bár az sem sokkal jobb, meg kedvem sincs hozzá. Ha már most unatkozom, mi lesz velem a nyáron? És miért írom ide ezt a sok marhaságot?
az micsoda? nem ismerős
Oké XD
Szimpatikusnak tűnik. Holnap el is kezdem.
Szimpatikusnak tűnik. Holnap el is kezdem.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Hanon: Szú-szá, kicsi csokiszívem
Intellektuális személyeddel emeled a nap fényét.
csokiszív olyat szól
kölökhöz egy szó: áemwé. najó, rövidítés, 8. de ezannyimindent elmond róla.
Na akkor most beszélgessünk arról, hogy ki nézi a House of Five Leavest és kinek tetszik. *jelentkezik*
Te azzi meg nem akarsz skypera felmenni, ha már voltál olyan kedves és megtiszteltél azzal, hogy felvettél?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-04-27 19:40:22